ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΚΙΛΚΙΣ-ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ.

Λύκαστρος :

Έρχονται οργανωμένα, κατά μπουλούκια και ώρες που ο κόσμος κοιμάται.!! Είτε βράδυ πολύ αργά , είτε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουν επιλέξει την ώρα, για να μην γίνονται αντιληπτοί. Έχουν γεμίσει την Ελλάδα με στρατόπεδα-πυρήνες τζιχαντιστών . Θα ξυπνήσουν απότομα αλλά θα είναι αργά για δάκρυα. Φυσικά τα λαδωμένα πουστροκάναλα των Αθηνών δεν έχουν δείξει τίποτε. Μόνο τοπικά κανάλια , δείχνουν αυτές τις σκηνές με τον στρατό κατοχής που εισέρχεται βαθιά μέσα στην ενδοχώρα . Όταν περνάς μόνος σου τον εχθρό μέσα από την πρώτη γραμμή άμυνας σου που είναι τα σύνορα σου (όπως κάνει ο στρατός και η αστυνομία) και τον φέρνεις στην ενδοχώρα, μετά ΠΩΣ θα οργανώσεις ΑΜΥΝΑ όταν ο εχθρός έχει περάσει το στρατηγικό σου μέτωπο;;;


Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι η συνοριακή γραμμή και δικλείδα ασφαλείας της δύσης με τους ισλαμιστές, αν πέσουμε εμείς η Δύση την γάμησε. Δεν είναι τυχαίο που όλες αυτές οι Αφρικανοασιατικές μουσουλμανικές ορδές έρχονται στην Ευρώπη. Γιατί δεν πάνε στην Ασία η σε κράτη που ευημερούν και είναι μουσουλμανικά;; Διότι η Ευρώπη είναι η κοιτίδα της ΛΕΥΚΗΣ φυλής....και για να μπορέσουν να προωθήσουν τα σχέδια τους, πρέπει να εξαλειφθεί ο λευκός νοήμων άνθρωπος. Αυτή η ανάρτηση είναι προσφορά σε όσους έχουν ψηφίσει τα γνωστά μνημονιακά κόμματα, τα κόμματα υπέρ του € και της παγκοσμιοποίησης... μου αρέσει να τους βάζω λίγο κωλοδάκτυλο, γιατί σέβονται, εκτιμούν και ενισχύουν τους εκτελεστές μας.

Υ.Γ  Όχι ο Έβρος δεν φυλάσσεται ...και τα σύνορα είναι από παντού "τρύπια".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0

Μας λένε ,δεν θα μας πουν κάποτε,

Ήρθε η ώρα να την βρουν από αυτούς τους μαλάκες.

Μμ. είπε...


Λ.
Όχι ο Έβρος δεν φυλάσσεται ...και τα σύνορα είναι από παντού "τρύπια".
=======================================================================

Όπως και ¨τρύπιοι¨ και οι ¨δεδηλωμένοι¨ φύλακες της Ελλάδος μεταπολεμικώς, Κουφός Εθνάρχης, Αβέρωφ-Ροζαλία, Μακάριος Κύπρου κ.λ.π. και οι άξιοι οπισθογεμείς συνεχισταί της μεταπολιτευτικής ¨δημοκρατικής¨παραδόσεως αυτών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε μου..όπως τα λες είναι. Έχει σαπίσει ως το κόκκαλο όλο το πράγμα απ' τη διαφθορά και την παρακμή. Η σαπίλα έχει κάνει μετάσταση παντού.Και το όλο σύστημα γίνεται προοδευτικά όλο και πιο απολυταρχικό. Δεσποτικό.
Εχθρικό μόνο για τους Έλληνες.