ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ποιος ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η χαρά του Ρετζέπ ήταν απερίγραπτη... πετούσε όταν βγήκε Κυβέρνηση ο Κούλης.....Τώρα όλοι ξέρουμε το λόγο....O Κούλης θα του χαρίσει το μισό Αιγαίο.!!!
Ξέρουν καλά ότι απευθύνονται σε εντελώς ηλίθιους για αυτό κάνουν ότι κάνουν. Ποιόν να φοβηθούν μήπως;; Ο Στεργάδης ο μοιραίος προδότης για τον Ελληνισμό της Ιωνίας έπαθε τίποτε ;; Ο προδότης Chipras  μήπως έπαθε τίποτε που παρέδωσε την Μακεδονία;;;
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη σημερινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας φέρεται να του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ.
«Από πλευράς του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στη βάση του σεβασμού του διεθνούς Δικαίου και σε έναν ειλικρινή διάλογο, επωφελή και για τους δύο λαούς», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Σε τρεις γλώσσες συνεχάρη τον Μητσοτάκη ο Τσαβούσογλου

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συνεχάρη μέσω Twitter τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά.
Στο μήνυμά του αναφέρει «συγχαίρω ειλικρινά τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του επιτυχία. Πιστεύω ότι υπό την ηγεσία του, η φιλία μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού και οι διμερείς μας σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω».

Συγχαρητήρια Γιούνκερ σε Μητσοτάκη: «Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις ελληνικές εκλογές, απέστειλε απόψε ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ, στέλνοντας μήνυμα υποστήριξης προς τον ελληνικό λαό και τονίζοντας ότι «πολλά έχουν επιτευχθεί, αλλά πολλά ακόμα παραμένουν για να γίνουν».
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γιούνκερ στην επιστολή του αναφέρει:
«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη καθαρή νίκη σας στις βουλευτικές εκλογές. Ξέρετε την προσωπική μου προσήλωση στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της που έχουν υπομείνει τόσο πολύ την τελευταία δεκαετία. Η αξιοπρέπεια, η ανθεκτικότητα και η ευρωπαϊκή δέσμευση των Ελλήνων χρήζουν σεβασμού. Μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες - και μια από τις επιτυχίες για τις οποίες είμαστε περήφανοι - της Κομισιόν της οποίας έχω την τιμή να προεδρεύω, ήταν να βοηθήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει τη σελίδα της κρίσης και να φτιάξει ένα μέλλον για τον εαυτό της. Η Ελλάδα είναι πλέον στη θέση που έχει δικαιωματικά, στην καρδιά, που χτυπάει, της Ευρώπης και του ευρώ. Πολλά έχουν επιτευχθεί, αλλά πολλά ακόμα παραμένουν για να γίνουν.Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας και την ικανότητα του ελληνικού λαού, να ανοίξετε ένα νέο πιο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας σας. Μπορείτε να βασίζεστε στην προσωπική μου υποστήριξη και την υποστήριξη της Κομισιόν προς αυτό».

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΗΣ είπε...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Παντελή συμφωνώ...οι πολιτικοί που εκλέγονται είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Όμως σε αυτόν τον τόπο δεν κατοικεί πλέον μόνο ένα έθνος.!! Κουβαλάμε εδώ και αιώνες την "σαπίλα" και την "γάγγραινα" που μας κατατρώει τις σάρκες σιγά σιγά.

«Δαναός ο πεντήκοντα θυγατέρων πατήρ ελθών εις Άργος, ώκισ’ Ινάχου πόλιν, Πελασγιώτας δ’ ωνομασμένους το πριν Δαναούς καλείσθαι νόμον έθηκαν Ελλάδα…» (Στράβων Γεωγραφικά 2,21)

Τι μας λέει ο Στράβων εδώ;; Ότι όταν ο Δαναός ήλθε στο Άργος από την Λιβύη (λαθρομετανάστης δηλαδή) κατοίκησε στην πόλη του Ινάχου...και άλλαξε το όνομα στον λαό του απο Δαναούς σε Πελασγιώτας (Πελασγούς) με νόμο που ΕΠΕΒΑΛΕ.!!
Κάτι σαν τους σημερινούς Λαθρομετανάστες που έρχονται...και παίρνουν δικαιώματα και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.!! Σε καμιά 100 χρόνια ...θα ονομάζουν εαυτούς και ΕΛΛΗΝΕΣ.!!! Κάτι σαν τους Μητσοτάκηδες και Τσιπραίους κ.λ.π

ΑΡΡ. είπε...


Το αντίθετον:
Τους πριν ωνομασμένους Πελασγιώτας (Πελασγούς= της παλαιάς γης Έλληνας) ωνόμασε ο ¨Δαναός¨ ¨Δαναούς¨ βαπτίσας αυτούς εκ του ιδίου του ονόματός
είναι η ορθή μετάφρασις.
Όπως και αργότερον ο Μ. Κων/νος ωνόμασε τους υποδούλους Έλληνας του βιαίως εκχριστιανισθέντος ανατολικού ρωμαϊκού κράτους Ρωμαίους και Ρωμηούς, του ονόματος ¨Έλλην¨ άλλωστε θρησκευτικώς δαιμονοποιηθέντος και δια νόμου απαγορευθέντος.
Καίει ως φαίνεται, ανέκαθεν πολύ, τας δυνάμεις και εξουσίας του κακού
η ελληνική (ιστορική, πολιτισμική και φιλοσοφική) απελευθερωτική αλήθεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΑΡΡ το μεγάλο όμως θέμα είναι ότι άλλοι ήταν οι Δαναοί...και άλλοι οι Πελασγιώτες=Πελασγοί ή ΠΕΛ-ΑΙΓΑΙΟΙ.
Μιλάμε για δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎΣ ΛΑΟΥΣ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΙΑ

Η γνώμη μου, και η συγκλίνουσα προς τούτο γονιδιακή-φυλετική μου διαίσθησις, είναι ότι κατά την επί Δαναού ελληνικήν αρχαιότητα καθ’ήν απηγορεύθη το όνομα ¨Πελασγός (=Έλλην αυτόχθων της παλαιάς γης) αντικατασταθέν υπό του ονόματος του κατακτητού των ¨Δαναός¨ (αι Δαναϊδες πιθανόν να ήσαν αι στρατιωτικαί του κατακτητικαί δυνάμεις), συνέβη κάτι ανάλογον προς το όνομα ¨Έλλην,¨ το απαγορευθέν δια τους νεωτέρους Έλληνας, μετά την ρωμαιοχριστιανικήν κατάκτησιν και βιαίαν υπαγωγήν των Ελλήνων εις την νεότευκτον ανατολικήν ρωμαιοβυζαντινήν αυτοκρατορίαν (ήτις σημειωτέον, μετέπειτα και πάλιν μετεξειλίχθη υπό των Ελλήνων εις ελληνοβυζαντινήν διό και εγκατελείφθη προδοθείσα τελικώς, εντός και εκτός, υπό των σκοτεινών συνάμεων εις την ανατολικήν οθωμανικήν βαρβαρότητα).
Η χριστιανική απαγόρευσις του ¨Έλλην¨ εγένετο δια της χριστιανοπαυλικής εκδοχής της ¨πνευματικής¨ των Ελλήνων ¨περιτομής¨ βάσει της οποίας εφεξής ο Έλλην έδει αποκαλείσθαι είτε χριστιανός είτε Ρωμαίος. Η πνευματική αυτή περιτομή συνίστατο εις την αποκήρυξιν και απώλειαν της προχριστιανικής τρισενδόξου ελληνικής μνήμης και εθνοφυλετικής ταυτότητος εκ μέρους του Έλληνος.
Αλλά διατί; Διατί τόσον μένος και κακία, οι διωγμοί και αι καταστροφαί τόσον δια τον εκπολιτιστικόν ευεργέτην της ανθρωπότητος, τον Έλληνα, όσον και την ιστορικήν αλήθειαν και μνήμην της απωτάτης ελληνκής αρχαιότητος και της αποδεδειγμένης, μνημειοποιημένης και καταγεγραμμένης διαχρονικής εκπολιτιστικής της προσφοράς;
Φαίνεται ότι ή ελληνική μνήμη και η επαναστατική, αυτογνωσιακή και απελευθερωτική αλήθεια της ανέκαθεν ενοχλεί τα μέγιστα και απειλεί θανάσιμα το σατανικόν σύστημα αποσκοπούντος, δια της επιβολής πλανητικού τρόμου και άγνοιας, εις την συνειδητήν και εκουσίαν υποδούλωσιν, άρα και ζωώδη εκμετάλλευσιν, του ανθρώπου. Σκοπόν εις το οποίον ανέκαθεν αντιτάσσεται, σθεναρώς και μέχρι αυτοθυσίας ηρωικώς, το ευγενές, φιλάνθρωπον και φιλόθεον, ως υιός θεού, ελληνικόν πνεύμα, ήθος και φρόνημα και η καθαρά ελληνική φυλή η, παρά τας συστηματικάς διώξεις, κατατρεγμούς και γενοκτονίας, και ως ο αναγεννώμενος εκ της τέφρας του, κάθε φορά, μυθικός Φοίνιξ, επιβιούσα και ευεργετούσα και δοξαζομένη, αγωνιζομένη εις την πρώτην γραμμήν των δυνάμεων του μαχομένου φωτός.
Δικαιολογημέναι πάντως αι προσπάθειαι αυταί των σκοτεινών δυνάμεων δια την κατάσβεσιν του ελληνικού θείου φωτός.
Δεδομένου ότι ο, (γεωστρατηγικώς, περιβαλλοντικώς, κλιματολογικώς, διατροφικώς και ανθρωποποιητικώς) περιούσιος, προνομιούχος και χαρισματικός αυτός αιγαιακός και περιαιγαιακός χώρος, το ιερόν δισκοπότηρον της ανθρωπίνης ιστορίας, εις όν ο αυτόχθων Έλλην από την αυγήν της ανθρωπότητος κατοικεί. Αποτελεί τον ιερόν σκευοφύλακα και το αψευδές αρχαιολογικόν ληξιαρχείον της ανθρωπίνης καταγωγής και ιστορίας, την προγονική κοιτίδα και το λίκνον της λευκής τουλάχιστον ανθρωπότητος.
Προς τούτοις εδώ ενυπάρχουν διό και αποκρύπτονται, συστηματικώς, σκοπίμως και επιμελώς, από τους κρατούντας το ανθρώπινον γένος εις το πνευματικό σκότος και την ιστορικήν και ταυ καταγωγικήν του άγνοιαν, τα αρχαιολογικά τεκμήρια της ουρανίας του ταυτότητος. Την αλήθεια, που απειλεί ανατινάξαι εκ θεμελίων, και μετά των τυράννων επικαρπωτών της όλων, την ανθρωποσκλαβωτικώς συντηρουμένην εξουσιαστικήν Βαβέλ του ψεύδους χιλιετηρίδων.
Και όχι αυτό μόνο. Αλλά ταυτόχρονα, ως η πλέον πεπροικισμένη και εξειλιγμένη ανθρωπιστικώς συνείδησις και μνήμη, ο καθαρός αυτός Έλλην εκπροσωπεί τον αυτογνωσιακόν ιερόν ομφάλιον λώρον της ανθρωπότητος τον οδηγούντα κα ανάγοντα αυτήν αποθεωτικώς εις τα υπερουράνια ενδιαιτήματα των αθανάτων πατέρων, διδασκάλων και εκπολιτιστών αυτής, εξ ών και το γένος των θνητών κατάγεται και προφανώς εις γην κατήχθη, και ουδέποτε της ουρανίας συνδρομής αυτού εστερήθη και εγκατελείφθη ως και ου μέλλει ούτω ποτέ. Δεν υπάρχει δηλαδή μόνο απηγορευμένη γνώσις αλλά και απηγορευμένη ανέκαθεν φυλή. Και ο νοών νοείτω και τοποθετηθήτω και ούτω κριθήσεται.
Εδώ γαρ η κρίσις, ου μην αλλά και το ελληνικόν πρόκριμα...