ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το κράτος του Ισραήλ δεν θα είναι βιώσιμο ακόμα για πολύ. Το καθεστώς του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική διήρκεσε 200 χρόνια, δεν νομίζω ότι το Ισραήλ σαν κρατική οντότητα να κρατήσει περισσότερο. Υπάρχει ένας νέος συνασπισμός που δεν θα φανταζόταν κανείς πριν από μια δεκαετία.!! Ιρανικά και αιγυπτιακά στρατεύματα στη Συρία στεγάζονταν δίπλα στο καθένα και πολεμούν ως αδέρφια μαζί με Ρώσους, Αρμένιους και Χεζμπολάχ.Ποιος θα περίμενε κάτι τέτοιο, αυτό μου δείχνει ότι έρχονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. 


Η Αίγυπτος έχει σταματήσει κάθε προπαγάνδα εναντίον της Χεζμπολάχ και των Σιιτών, και στο Κάιρο υπάρχουν και πάλι φωτογραφίες από τις σημαίες του Sayyed Hasrallah και της Hezbollah. Είναι τώρα μόνο θέμα χρόνου, ο Σίσι να επισκεφθεί την Τεχεράνη. Διότι θα την επισκεφθεί και όταν γίνει αυτό θα σας πούμε..." εμείς σας το είχαμε πει πρώτοι".

4 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Αγαπητέ Λ θα σε ζητήσω κάτι άσχετο κι αν θέλεις και μπορείς να μου δώσεις σε παρακαλώ μία απάντηση κάποια στιγμή αν μπορείς να γράψεις ένα θέμα με τον Απολλώνιο τον τυανέα... Και στο ζητάω αυτό γιατί νομίζω ότι πριν μερικά χρόνια είχα μία επίσκεψη και δεν κατάλαβα ακόμα αν ήταν στον ύπνο η ήμουνα ακόμα ξύπνιος..
Ήρθε λέει και με φώναξε με φωνή σαν να βαρούν χίλιες καμπάνες δηλαδή μία μεταλλική φωνή είπε μόνο το όνομά μου και έβλεπα μέσα από τον τοίχο και το παράθυρο το σώμα του σαν να μην υπήρχε ύλη εγώ ήμουνα μεταξύ φόβου και σιγουριάς αλλά νομίζω ότι κυριάρχησε ο φόβος...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πάλι καλά που σου φώναξε με φωνή σαν να βαρούν χίλιες καμπάνες...και δεν σου τράβηξε το αυτί όπως εμένα επειδή ήμουν κακό παιδί.!! χαχαχαχα Εντάξει θα κάνουμε ανάρτηση με τον Απολλώνιο τον Τυανέα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

1 τομάτα στις 11:30, μισό μπουκάλι τζόνυ
πάω γυμναστήριο - ο θεός βοηθός...Μόλις τελειώσω με περιμένει ένα αυγό βραστό και το υπόλοιπο μπουκάλι.

Χρήστος είπε...

Καλά να περάσεις φίλτατε και το κεφάλι ψηλά