ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Χε χε χε τα ζητούσε το οργανικό του σύστημα. Δεν τους είπε κανείς ότι δεν παίζουν με πράγματα που δεν γνωρίζουν;;.....Η Άις Τέμπουλ (Τemple) είναι άλλα "κόλπα"  που δεν τα γνωρίζουν οι μουεζίνηδες. Αν τολμάτε  μογγολάκια πάτε και στα ενδότερα η στα υποχθόνια της Αγ. Σοφίας. Και αν βγείτε από εκεί μέσα εμένα να με φτύσετε.!!
Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες μετά την προσβλητική μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί και σε ημέρα μάλιστα που είναι αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή), τον αληθινό Θεό, τον Χριστό και την Σοφία Του! (φωτογραφία από τουρκικά μέσα που προβάλουν όλα σήμερα το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός)


  Ο Μουεζίνης (αυτός που καλεί κάθε τόσο σε ισλαμική προσευχή με την φωνή του από τους μιναρέδες), υπηρετούσε στην Αγια-Σοφιά από την πρώτη μέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους που έσπευδαν να απολαύσουν τον "θρίαμβο" από διάφορα μέρη της Τουρκίας και του κόσμου, σχετικά με τα μέτρα του Κορωνοϊού μέσα στον καταπατημένο Ιερό Ναό μας!
  Πάνω λοιπόν στον ενθουσιασμό και του ίδιου και όλων για την νέα "νίκη" του Ισλάμ και της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά του σταμάτησε, έπεσε και πέθανε εκεί μέσα (συλλυπητήρια στην οικογένειά του), αφήνοντας εμβρόντητους όλους! Όσους κατάλαβαν και όσους δεν κατάλαβαν το "σημείο" των ουρανών... 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποια αναφορά για το τι μπορεί να ευρίσκεται κάτω από την Αγία Σοφία?
Άις Τέμπουλ ?

ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



ACHTUNG, ACHTUNG.


Πρώην ναός του ασιατικού θεού Απόλλωνος.
Φωταγωγοί υπογείων συγκοινωνούντων πλανητικών λαβυρίνθων.
Τελλουρικοί ενεργειακοί κόμβοι (μονοπάτια του δράκου, ρεύματα του ερπετού) πρόσφοροι δια τελετουργομαγικήν (λατρευτικήν) αφαίμαιν ανθρωπίνης αθανάτου ψυχοενέργειας εκ μέρους αϋλων, αλλά και ενσαρκωμένων, βαμπιρκών οντοτήτων.
Αντιπαροχή της μυστικής ανιέρου - ει και εν ονόματι του ιερού - σατανικής σωμφωνίας η χορήγησις πολτικοοικονομικής εξουσίας και δυνάμεως
εις τας προδοτικάς του ιερού ανθρώπου εγκληματικάς θρησκείας.

Κρόνιαι ανθρωποβόροι οντότητες και θρησκευτικά συστήματα εξουσίας,
από κοινού και από συμφώνου, αρχαιόθεν απεργάζονται την αποκτήνωσιν και αυτοκαταστροφήν της ανθρωπότητος όπως πολλάκις επεχείρησαν - ορισμένας φοράς και, δυστυχώς, επιτυχώς - και εις το απώτατον ιστορικόν αυτής μυθικόν παρελθόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κίμων...Όλοι μιλάνε για τον ναό ....Ωστόσο, αυτό που βρίσκεται κάτω από το έδαφος προκαλεί εξίσου αν όχι ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ίδιο το υπέργειο οικοδόμημα. Ο μυστηριώδης υπόγειος κόσμος .Υπάρχουν στοιχεία για την ύπαρξη εκτεταμένου υπόγειου χώρου κάτω από το πάτωμα της Αγίας Σοφίας. Για παράδειγμα, είναι γνωστό πως υπήρχαν κρύπτες και κατακόμβες, κατά την πρώτη Χριστιανική περίοδο. Όμως η υπόθεση έχει ακόμα περισσότερο...βάθος.

https://prnt.sc/tun78v

https://prnt.sc/tun7uy

Εδώ θα πρέπει ίσως να αναφέρουμε ποιός έχτισε την πόλη του Βυζαντίου που αργότερα ονομάστηκε Κωνσταντινούπολη. Ξέρουμε ότι ο Βύζας έκτισε το Βυζάντιο, ναι αλλά ο Βύζας είχε καταγωγή από τα Μέγαρα.!!
Μέγαρα ή μάγαρα, ονομάζονταν επίσης τα ΥΠΟΓΕΙΑ σπήλαια, ιερά της Δήμητρας και της Περσεφόνης, στα οποία κατέβαζαν γουρούνια κάποια ορισμένη ημέρα των Θεσμοφορίων, τα οποία ονομάζονταν "μυστηριακά" και "μυστικά χοιρία". (Αριστοφ. Αχαρνής 747) .

Μεγαρίζω ή μαγαρίζω = επισκέπτομαι τα μέγαρα δηλαδή τα ΥΠΟΓΕΙΑ σπήλαια, τα ιερά της Δήμητρας κατά τα Θεσμοφόρια.
Σύμφωνα με το λεξικό Liddell & Scott.

Ένα Βυζάντιο (μιλάω για την Κωνσταντινούπολη όταν ονομαζόταν έτσι) με κάτι περίεργες ομίχλες...που συσσωρεύονται από πάνω του και που κάθεται πάνω στην περιφέρεια του Σεληνιακού Κύκλoυ τον οποίο κόβει ακριβώς στα δύο (ημισέληνο) σε ευθεία γραμμή με την Μέκκα..όπως μας έχεις πληροφορήσει κατά το παρελθών και ο αγαπητός ΕΡΙΩΠΑΣ.
Μέχρι και ο Φίλιππος ο πατέρας του Αλέξανδρου το πολιόρκησε..και δέχτηκε κάτι περίεργους "κεραυνούς"....και έλυσε την πολιορκία.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως θα έπρεπε να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι ο Ναός της Αγίας Σοφίας είναι αφιερωμένος στην Σελήνη Σοφία, ή Σελήνη τελεία, ή Κορυφαία, ή Πανάγιον Οίκημα, ή Ξένη Κιβωτό, ή Πανάγιο Όχημα, ή Αρχαία, ή Τέμενος, ή Τρισέληνο, ή Πυρίμορφη, εξ ου και το αρχικό της όνομα Αΐς Τέμπουλ στη γλώσσα των Τυρρηνών Ιλλυριών αυτοκρατόρων το οποίο μετατράπηκε στο γνωστό Ιστανμπούλ, δηλαδή Temple Του πυρός (Ισ ή Ιστ ή Εστία). Πυρός Εστία. Το κύριο έτυμο του συνώνυμου Ηφαίστου, ή Φαίστου ή Φα+εστία.
Τι το περίεργο σε όλα αυτά τα προσωνύμια;
Απλούστατα οι απατεώνες Σεληνολάτρες Ρωμαίοι αυτοκράτορες, οι παλαιοί Ατλαντογενείς βασιλείς της Θήβας, όπως έλεγε ο Απολλώνιος Τυανεύς, μετέφεραν όλα τα προσωνύμια της λατρευτή τους Σελήνης στην Παναγία και έτσι μπόρεσαν και στερέωσαν την εξουσία τους στους αφελείς Ελληνόφωνες Χριστιανούς.
Ας ρωτήσει κάποιος σήμερα ένα χριαστιανό ιερέα γιατί ονομάζεται η Παναγία Τρισσολαμπής, Φωστείρα, Τρισέληνος, Τέμενος, Πολύφωτη Λυχνία, Προπύργιον, Σελήνη, Αρχαία, Αγία Σιών, Ναύς, Ξένη Κιβωτός, Πανάγιο Όχημα, Σοφία, και τα ξαναλέμε.

ΕΡΙΩΠΑΣ


ΑΡΡ. είπε...



Και μη χαιρεκακείεν και πανηγυρίζειεν αφελώς οι ημέτεροι πιστοί,
δια το γεγονός αυτό, ποδοσφαιρικώ τω τρόπω, ως επιτυχόντες
νικητήριον τέρμα επί του αντιπάλου των. Ή καθάπερ οι αρχαίοι Εβραίοι
(έχομεν ζωντανήν θρησκείαν και τον καλύτερον θεόν τον ποιούντα
τα καλύτερα μαγικά και ούτινος ενώπιον οι αλλοεθνείς θεοί
ψοφίμια εισίν, και άλλας τοιαύτας φαιδράς και παιδαριώδεις
θρησκευτικάς δοξασίας.)
Και γαρ, αναμφισβήτητα, υπάρχει και κυριαρχεί, εν τω κόσμω ημών,
μια εισέτι ανθρωπίνως ανεξερεύνητος φυσική και υπερφυσική μαγεία ή μαγική γνώσις (θεός και θρησκεία δια τους δεισιδαίμονας)
την οποία, μυστικώς και συνειδητά ή μη, χειρίζονται διαχρονικώς και αποκλειστικώς (και δυστυχώς δι' ημάς λίαν επιτυχώς)
τα πανάρχαια ιερατεία δια την εργατικήν δουλοποίησιν και τον πολιτικοοικονομικόν έλεγχον και εκμετάλλευσιν των μαζών αλλά.
Και από κοινού και συμφώνου προς αυτά οι υπερφυσικοί εντολοδόχοι και προστάται των γηίνων αντιπροσώπων τους, οι μέσω των θρησκειών αυτών εξασφαλίζοντες την δι' αυτούς απαραίτητον, εξ αθανάτου ανθρωπίνης ψυχοενεργείας, τροφήν των,
τροφήν ήν, εκουσίως και λατρευτικώς, (όσον και ασυνειδήτως)
παρέχουσιν εις αυτά τα βαμπιρικά υπερόντα οι πιστοί απασών των θρησκειών.






Ανώνυμος είπε...

Είναι εντυπωσιακός ο μεγάλος αριθμός των ονομάτων της Παναγίας και πολλά που κρύφτηκαν μέσα εκεί όπως σωστότατα ανέφερε ο φίλος ΕΡΙΩΠΑΣ ανωτέρω
http://www.saint.gr/theotokos.aspx?letter=%CE%91

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τρείς μέρες νωρίτερα (2 Αυγούστου)γιόρταζε ο κοπρίτης Ιουστινιανός για τον οποίο κοψομεσιάζονται οι αμέριμνοι πιστοί στην εποχή μας, ο φοβερός αρχιδολοφόνος, δαίμονας, μισέλληνας, Λατινόφων και Σκοπιανός στη καταγωγή μισθοφόρος Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus από το Ταυρήσιο των Σκοπίων, ο οποίος ερήμωσε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος άνθρωπος πάνω στην γη.
Λες;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Λες;

Αυτό δεν το κατάλαβα.!! Κεν γιου εξπλέιν του μι πλίζζζζζ;;; Που ταιριάζει το "Λές;;".

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΠΡΟΣ ΕΡΙΩΠΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΑ -ΕΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΕΙΤΕ- ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΩΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ..;
Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΙΩΤΑΒΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ. ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΔΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΤΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΦΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ. Ο ΠΥΘΜΕΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΣΑΝ ΥΠΟΒΟΛΗ.
ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 30μ , ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ 40μ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 57μ . ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΥΘΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΒΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΑ . ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΒΙΔΕΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΣΩΛΗΝΕΣ Κ.Α
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΧΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΗ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ 12ΛΙΤΡΗ ΜΠΟΤΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΡΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΡΗΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΓΝΟΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΓΕΙ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΕΒΑΊΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΥΤΑΓΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ!!
ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.!!!
ΕΝΙΩΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΕΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.


ΦΙΛΙΚΑ


ΥΓ-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΙΩΤΑΒΗΣ.








Ανώνυμος είπε...

@ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ 6 Αυγούστου 2020 - 5:19 μ.μ.

Φίλε Λύκαστρε, μιά ματιά ρίξε ξανά σε αυτά που γράφει ο φίλος μας ΡΟΚΚΟΣ @ Αυγούστου 2020 - 8:50 μ.μ. και θα καταλάβεις γιατί έβαλα το "λες;" για αυτόν το δαίμονα που παγιδεύτηκε εκεί μέσα.
Και να ήταν μόνο αυτός καλά θα ήταν.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ερίωπα...ένας δαίμονας μπορεί να παγιδευτεί με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι με την δημιουργία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Διότι ως γνωστόν ένας δαίμονας ΔΕΝ έχει υλικό σώμα, και δεν μπορείς να τον βάλεις φυλακή. Μπορείς όμως να τον κλείσεις σε ανθρώπινο σώμα...η να δημιουργήσεις ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δυνατό και να τον "κάψεις" .!! Ξέρεις πως μυρίζει ένας καμένος δαίμονας;;; Όπως μυρίζει το καμένο μαλλί.!!

Ως φαίνεται οι αγριοφωνάρες του Ιμάμη του χάλασαν την ησυχία του δαίμονα...και για αυτό τον τακτοποίησε μετά καταλλήλως. Οι δαίμονες σιχαίνονται την φασαρία. Αυτά τα Αλλάχ Σνάκμπάρ είναι ότι χειρότερο για τα νεύρα τους.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φαντάσου τώρα αυτός ο δαίμονας του Λόλη (από το Καριόλης) του Ιουστινιανού να αποφασίσει και να μπει σε σώμα Τούρκου στρατιωτικού η πολιτικού.!! Μετά η Ελλαδίτσα μας θα υποφέρει. Το μόνο ίσως που θα μας γλυτώσει είναι ότι το ανθρώπινο σώμα...΄φθείρετε όσο ο δαίμονας είναι μέσα του. Διότι σαν ξενιστής ο δαίμονας καταστρέφει το σώμα που μπαίνει...δεν γίνεται να παραμείνει εκεί για πολύ διάστημα. Μπορεί να αλλάξει άλλο σώμα...αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Το κατάλληλο σώμα...την κατάλληλη στιγμή που λένε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΡΟΚΚΟ, άπαντες οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες και αρχιερείς οι λεγόμενοι και Ποντίφικες, ήταν κακούργοι, απατεώνες, δόλιοι, φαρμακοί, και προπάντων μάγοι οι οποίοι αντλούσαν την καταγωγή τους από το άθλιο γένος των Σεληνολατρών δαιμόνωνΤελχίνων ή Επειών Καδμείων.

Η δαιμονική φύση αυτών των τεράτων είναι δύσκολο να περιγραφτεί. Δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα και να κυριαρχούν όπου υπάρχει χρήμα.
Να υποψιάζεσαι όπου συναντάς το 3 το 33 και το 300.

Σύμβολό τους ο Ταύρος.

Σχετικά με την καταβύθισή σου στην ΙΩ-ΤΑΒΗ, (τα έχω σουλατσάρει αρκετά αυτά τα μέρη)θα σου πω κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις. Ο στενόμακρος Κόλπος της Άκαμπα που αρχίζει απ' αυτό το σημείο αναφέρεται στους παλιότερους χάρτες ως ο κόλπος των Ατλάντων. Ο φίλος μας ο Λύκαστρος γνωρίζει τι ακριβώς στήνουν στην απέναντι όχθη της Σ. Αραβίας αλλά λέει και χάρισμα να του δίνουν σουΐτα εκεί δεν πάει.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΙΩΠΑ

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΩΣ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ.

ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.

ΤΙ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ?? ΧΕΧΕ!!

"ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ" ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ- ΚΑΤΑ ΛΥΚΑΣΤΡΟΝ- ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ.

ΥΠΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ- ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙ/ΥΠΟ/ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι είναι ακριβώς όπως σου τα είπε αγαπητέ Ρόκκο ο σεβαστός Ερίωπας , για τον Κόλπο των Ατλάντων που τάχα μου δεν ξέρουν που βρίσκεται.!! Στα Γεωγραφικά του Μαρκιανού Ηρακλεώτου ή «Μαρκιανού Ηρακλεώτου Περιήγησις» αναφέρονται τα εξής:

«Από Αραβικού κόλπου και του μυχού αυτού καλουμένου ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ένθα μάλιστα εστίν, ως προείρηται και το στενώτατον της ηπείρου…
…ούτος δε ο μυχός (το εσώτατο σημείο) γειτνιών τυγχάνει τήτε Αιγύπτω και τη Πετραία καλουμένη Αραβία (νυν Σαουδαραβία) ήτις την λεγομένη Ιουδαία συνάπτει»

Όσο για τους Ρωμαίους αυτοκράτορες (και όχι μόνο) τι Τρώες τι Ρωμαίοι τι Τουρανοί...το ίδιο και το αυτό.Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι..εν και το αυτό.Η ίδια ρίζα για όλους αυτούς.
Επίσης σύφμωνα με το λεξικό Σιν-δίς=Σκυθία και αυτο μου φέρνει στο νου Αινεία (Τρώας που έφυγε μακριά μετά την καταστροφή της Τροίας και όχι μόνος του), ο οποίος είναι και ο γενάρχης τον Λατίνων ...έχουμε τους Ρωμαίους ΣΙΝ-ΑΤΟΡΕΣ που φορουσαν τις λεγόμενες ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ως διάκοσμο στα υποδηματά τους , δηλαδή οι υψηλόβαθμοι Γερουσιαστές οι οποίοι είχαν συναίσθηση της καταγωγής τους , αλλά ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ήταν και υποδήματα ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ σύμφωνα με τον Κάστωρ(α).

http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A2008.01.0209%3Astephpage%3D282a

Plutarch, Quaestiones Romanae
Frank Cole Babbitt, Ed.

"διὰ τί τὰς ἐν τοῖς ὑποδήμασι σεληνίδας οἱ διαφέρειν δοκοῦντες εὐγενείᾳ φοροῦσιν;’

πότερον, ὡς Κάστωρ φησί, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ἐστι τοῦτο τῆς λεγομένης ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ καὶ ὅτι μετὰ τὴν τελευτὴν αὖθις αἱ ψυχαὶ τὴν σελήνην ὑπὸ πόδας ἕξουσιν, ἢ τοῖς παλαιοτάτοις τοῦθ᾽ ὑπῆρχεν ἐξαίρετον; οὗτοι δ᾽ ἦσαν Ἀρκάδες τῶν ἀπ᾽ Εὐάνδρου Προσελήνων λεγομένων.

ἢ, καθάπερ ἄλλα πολλά, καὶ τοῦτο τοὺς ἐπαιρομένους καὶ μέγα φρονοῦντας ὑπομιμνήσκει τῆς ἐπ᾽ ἀμφότερον τῶν ἀνθρωπίνων μεταβολῆς παράδειγμα ποιουμένους τὴν ΣΕΛΗΝΗΝ, ὡς "

ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΡΟΚΚΟ,

Κάποτε ο Ισαύριος/Ταυρηνός τη καταγωγή, ο σκοτεινός σαν τάφος τη ψυχή, ο Σαρακηνόπιστος και Ιουδαιόφρων βασιλεύς των Ρωμαίων Κωνσταντίνος Ε΄ - ο υιός Χαζάρας (σήμερα θα τη λέγαμε Πακιστανομογγόλα) και του αλλογενούς κοπρώνυμου και επίσης ασεβούς Λέοντος Ισαύρου του εικονομάχου - ο οποίος κατέκαυσε και την Βιβλιοθήκη της Αγίας Σοφίας μαζί με όλο το προσωπικό της, γενόμενος διδάσκαλος και άγγελος του Διαβόλου, σύμφωνα με αυτά που τους καταλογίζουν με καυστικό ύφος οι χρονογράφοι της εποχής του, επανέφερε ξεδιάντροπα την Μογγολική Χαζαρική Σατανολατρεία μέσα στους εξαθλιωμένους Χριστιανικούς ναούς του Βυζαντίου, επικαλούμενος δαίμονες καθώς τελούσε φρικτές ανθρωποθυσίες και σφαγές παιδιών.
Συγκεκριμένα στο εγκυκλοπαιδικό λεξικό Σουΐδα αναφέρονται τα εξής:

«Κωνσταντίνος βασιλεύς Ρωμαίων, υιός Λέοντος του εικονομάχου του Ισαύρου, εκ λέοντος ανεφύη ποικιλότροπος πάρδαλις, εκ σπέρματος όφεως ασπίς δεινή και όφις πετόμενος, εκ Δαν Αντίχριστος, ούτος την πατρώαν βασιλείαν τε και ασέβειαν διαδεξάμενος και ασελγείας και δαιμόνων επικλείσεσι και άλλοις τοιούτοις επιτηδεύμασι χαίρων και σχολάζων, εξαίρετον όργανον και λίαν επιτήδειον του πατρός αυτού και διδασκάλου γέγονε του Διαβόλου, φευ της τολμηράς δυσφημίας (κατά της Παναγίας) του Σαρακηνοπίστου και Ιουδαιόφρονος, την γαρ Αφροδίτην ετίμα, και ανθρωποθυσίας ανέφερε πέραν της πόλεως, ένθα ο της Αγίας Μαύρας ναός, όνπερ εδαφίσας και φονευτήριον ποιήσας Μαύραν ωνόμασε τον τόπον, εν ω και νύκτωρ επετέλει θυσίας και παίδας κατέσφαττε»

Αυτοί ήταν οι άθλιοι και ελεεινοί Ρωμαίοι Αυτοκράτορες, οι σφετεριστές της Εκκλησίας του Ιησού, οι συνεχιστές του κρυφοσκύθη τρισάθλιου Σκοπιανού Ιουστινιανού στον οποίο πιστώνεται και η κόλαση της Σκυθόπολης, για τους οποίους κοψομεσιάζονται προσκυνώντας τους σήμερα οι σύγχρονοι Έλληνες. Ούτε ένας για δείγμα απ’ αυτά τα δαιμονικά τέρατα δεν είχε Ελληνική καταγωγή και σεβασμό στον Μέγα Θεραπευτή Ιησού.

ΕΡΙΩΠΑΣ