ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Αν νομίζουν ότι τις τεράστιες κλιματολογικές καταστροφές που έρχονται μπορούν να τις χαλιναγωγήσουν με την τεχνολογία που έχουν -ιδανικό κίνητρο- για να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη γελιούνται.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Bγήκε και ο Μπίλ και μας είπε ότι έρχονται δύο μεγάλες καταστροφές για την ανθρωπότητα για τις οποίες η ανθρωπότητα δεν είναι προετοιμασμένη.!! Γειά σου ρε Μπίλ"ανοιχτομάτη" μου εσύ. Όταν για αυτά μιλούσε ο παππούλης ο Ησίοδος εσείς όλα τα λαμόγια πετούσατε αετό. Οι δύο μεγάλες καταστροφές που εννοεί ο Μπίλ είναι η βιοτρομοκρατία και οι μεγάλες κλιματολογικές καταστροφές που έρχονται ...όπως τσουνάμια, σεισμοί, κυκλώνες, και φυσικά πανδημίες αφού τα ελέγχουν όλα,είναι και το ρητό που λεγαν οι γιαγιάδες μας ότι δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του. 

Αν νομίζουν  ότι τις τεράστιες κλιματολογικές καταστροφές που έρχονται μπορούν να τις  χαλιναγωγήσουν με την τεχνολογία που έχουν -ιδανικό κίνητρο- για να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη γελιούνται. Το σκεπτικό τους είναι ότι γίναμε πολλοί σε ένα τόσο μικρό πλανήτη που δεν χωρά τόσες διαφορετικότητες που αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να περιχαρακωθούν σε επίπεδο κρατών κοινωνιών και ατόμων και κάποιοι θα ξεχυθούν για να το εκμεταλλευτούν ..Αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα της πολιτικής και αυτό θα είναι το μεγάλο στρατόπεδο των αντιπαραθέσεων.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Δουλειά μη έχων ο Κρόνοδιάβολος
εσοδόμει, ψυχοσωματικώς και πνευματικώς τα τέκνα του
ίνα μη γίνωσι ποτέ άνδρες και αμφισβητήσωσι την ηγεμονίαν του.
Και ως μη δουλεύων εώρταζε κι επροφήτευε καθ' εκάστην.
Μέχρις ότου και ώσπερ όφις ουροβόρος έφαγε την ουρά του και
αυτοταπωθείς κατέληξε ένα αυτοκολασμένο μηδενικό.