ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Αλοίμονο στα νησιά.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο διακοπάνθρωπος βρήκε τρόπο να μη χάσει το Σουκού του. Καλυμμένη εκδρομούλα.... στοίχημα ότι θα πάρει μαζί και την κάργια offshorούλα του. Μα πως , ένας "Εθνάρχης" δικαιούται διακοπές. Μετά θα  πάει στον Όλυμπο....και θα πει πως πήγε για να δει αν είναι πυκνό το χιόνι.!

Τα πρωινά παριστάνει τον ΠουΘου, , τα βράδια παίζει τένις, τα ΣΚ πάει κρουαζιέρες στα νησιά...
Εκείνη την κυρά του πότε την βλέπει, ξέρει κανείς;; Απορία έχω πως το κάνει ο μπαγάσας και είναι εν μέσω lockdown συνεχώς ξεπορτισμένος 😜😂

Κυριάκος: Όσο εγώ «επιθεωρώ» τα νησιά, εσείς θα ζείτε μόνο για να δουλεύετε. Το να πηγαίνεις για ΣΚ, που κλείνουν όλα στις 6μμ,στην Ικαρία που ως γνωστόν όλα ανοίγουν στις 11μμ, λέγεται ή ανωμαλία ή αριστερισμός. Διαλέχτε!

Ως γνωστόν ο αριστερισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αδυναμία να αντιληφθείς την έννοια του χρόνου στην πολιτική. Και μην ακούτε τι λένε οι κομμουνισται ότι έλεγε ο Λένιν για παιδικές αρρώστιες κλπ 😂😜Λέγεται πως έχει μόνο 4 κρούσματα! Η Ικαρία! Μέχρι τώρα...ένεκα ένα βοτάνι που έχουν μάλλον.Να δούμε πόσο ισχυρό θα είναι από Δευτέρα που θα έχει φύγει ο αρχιγκαντέμης από το νησί.

Υ.Γ Περιμένουμε φωτογραφίες με...ρώγες.!!

 

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Πότε περιτομή, πότε ολοκαύτωμα
και πότε εμβολιασμός
όλο τέτοιες πλάκες μας κάνει αρχαιόθεν
ο μεγάλος κι ο μικρούλης του Αδελφός.

Μμ2 είπε...



Πάει. ¨τσόντεψε¨θεαματικά και η πολιτική.
Αν δεν δείξεις ρώγα, ψήφο δεν έχει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι φίλε Μμ...αφού το Ζαβό νομίζει ότι είναι γκόμενος.!!! χαχαχαχα