ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργο σε αυτό που έρχεται δεν έχετε θέση, η εσείς...η ΕΜΕΙΣ. Αρκετά έχετε στερήσει το μέλλον των επόμενων γενεών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα ξύπνησα ορεξάτος και καυλωμένος, και θα πούμε κάποια πράγματα στον Γιώργο που είτε τα έχει ξεχάσει είτε δεν θέλει να τα θυμάται. Όταν ακούω λέξεις όπως "Ελεύθεροι Άνθρωποι" ή " Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων" παίρνω ανάποδες αν δεν είναι αυτό που δηλώνουν. Ας γράψουμε την γνώμη μας… τα μισά από τα λεγόμενα του Γιώργου τα έγραφα  και υπάρχουν ακόμα, πριν από χρόνια… τα άλλα μισά υπάρχουν εδώ στην ιστοσελίδα. Βεβαίως ο Τράγκας (και όχι μόνο ο Τράγκας) πριν από 15 η έστω και 8 χρόνια δεν έλεγε ούτε έγραφε περί 4ου Ράιχ… οικονομικού πόλεμου €&$ κ.λ.π. αλλά δεν έχει σημασία… σημασία έχει ότι τώρα στα γεράματα ανένηψε πνευματικά και βλέπει την αλήθεια!… Η πραγματικότητα είναι, ότι ο Γιώργος δεν βλέπει ουδεμία αλήθεια… ούτε βεβαίως έχει ανανήψει πνευματικά, μπαίνει και αυτός στο διαδίκτυο… η έστω έχει μια ομάδα δικών του ανθρώπων που το κάνει αυτό… και μετά παπαγαλίζει ότι διαβάζει στο διαδίκτυο, στις εκπομπές του, όπου από εκεί έχει την ανάλογη δόξα και λαμβάνει τον πολύ άξιο μισθό του. Να υπενθυμίσουμε μόνο στον Γιώργο, ότι όταν ο γράφων έκανε αναφορά στο 4ο Ράιχ, στην εκδίωξη μας από το € κ.λ.π. ο Γιώργος ως επιχειρηματίας έκανε μπίζνες μέσα στο 4ο Ράιχέκανε μπίζνες μέσα στο «κακό» €, και ζούσε «ζωή και κότα»μην καταγγέλλοντας, όμως ούτε την «ζωή», ούτε και την «κότα», εννοώ ούτε το 4ο Ράιχ, αλλά ούτε το €!

Να υπενθυμίσουμε ακόμα στον Γιώργο, που πολιτικά είναι χαμαιλέοντας… ότι από ανέκαθεν, από την εποχή του Alter το 2010, πολύ σωστά ήταν «εχθρός» των μνημονίων… και ενώ ήταν «εχθρός» των μνημονίων, μέχρι τον χειμώνα του 2016 ήταν πολύ καλός φίλος με το €!.. το υποστήριζε μέχρι πτώσεως, από τον χειμώνα του 2016 και μετά όμως άλλαξε, και έγινε πολέμιος του €. Το παράδοξο σε αυτό είναι ότι € = μνημόνιο, και μνημόνιο = €, το ένα έφερε το άλλο, και το άλλο ρουφάει από το ένα… και με βάση αυτή την απλή χημικομαθηματική συλλογιστική, όποιος είναι εναντίων των μνημονίων και υπέρ του € απλά κοροϊδεύει και τον εαυτό του, αλλά και τους γύρω του. 

Να υπενθυμίσουμε ακόμα στον Γιώργο, μια και πρόσφατα είχαμε τις Αμερικάνικες εκλογές, και όσο αφορά τις Προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α. ο ίδιος ήταν υπέρ της εκλογής Χ. Κλίντον, δηλαδή του κονκλάβιου των Εβραιοχαζάρων διεθνιστών τραπεζιτών, και των ακραίων σατανιστών της Καμπάλα, που έστησαν το 4ο οικονομικό Ράιχ εναντίων της Ρωσίας, και ως αντάλλαγμα για αυτό έδωσαν στους Γερμανούς την Ενωμένη Ευρώπη και φυσικά και τις κωλοτρυπίδες μας προς τιμωρία, όσο αφορά την ιστορική συνέχεια των προπαππούδων μας στον Α΄Π.Π. και τον παππούδων μας στον Β΄Π.Π…. και είναι πράγματι πολιτικά παράδοξο το γεγονός, ότι όλη η ελληνική ελίτ όπου το καλοκαίρι του 2015 ήταν υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα… στις  Προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. το 2016, ήταν υπέρ της εκλογής της Χ. Κλίντον! 

Ανάμεσα σε αυτούς ήσουν και εσύ Γιώργο Τράγκα… πατριώτης και "Ελεύθερος Άνθρωπος" με ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και με Χίλαρι ως επιλογή δεν γίνεται! Πρέπει να καταλάβει ο Γιώργος ότι γνωρίζουμε ότι όσους βλέπουμε στις οθόνες της τηλεόρασης, και όσους ακούμε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, κατά 99,9% αποτελούν άνθρωποι χαμαιλέοντες… συστημικοί, παρτάκιδες, εύκολα ελισσόμενοι… Γιώργο σε αυτό που έρχεται δεν έχετε θέση, η εμείς, η εσείς… αρκετά έχετε στερήσει το μέλλον των επόμενων γενεών. . 

Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον Γ. Τράγκα..που για αυτόν ο Ομπάμα (ναι αυτός ο χρωματιστός Γάιδαρος) ήταν ο καλύτερος Πρόεδρος των Η.Π.Α.  Η τέχνη του να χειραγωγείς τις μάζες όσο και αν αυτές είναι αποβλακωμένες, δεν είναι εύκολη υπόθεση, και για αυτό πληρώνεται αδρά. Όλα όμως άλλαξαν με την απρόσμενη για πάρα πολλούς, με την τότε εκλογή του Ντ. Τραμπ στην προεδρία των Η.Π.Α…. ο Γιώργος ακολούθησε τους αγγλοσάξονες, εξ’ άλλου μόλις πριν αποχωρήσει από τον Real Fm είχε πρόσφατα ταξιδέψει όλως "τυχαίως" στις Η.Π.Α.
 

ΥΓ. Αν ο Γ. Τράγκας και οι όμοιοι του, ήταν δημοσιογράφοι τις παραμονές του Β΄Π.Π. με την προπαγάνδα που είχαν εξαπολύσει υπέρ του ΝΑΙ στο γνωστό δημοψήφισμα, ΔΕΝ θα υπήρχε κανένα Έπος του ΄40! Αυτή είναι η γενιά σου Γ. Τράγκα και σε αυτή ρίχνω το μεγαλύτερο κατηγορώ.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...




Αυτό το ¨άνθρωποι¨ (το ¨ελεύθεροι¨ δεν το συζητάμε καν) σε ποιους απευθύνεται, λαλίστατε κύριε Τ.;

Στους ¨πολίτες¨ του μικρούλη Κούλη
και της μικράς γερμμανο-τουρκο-δουρυφορουμένης Ελλάδος,
του Κούλη που αλλεργιάζεται λόγω κρονείου αίματος
με την λέξι ¨Έλληνες¨
ή μήπως και στην επακτή Ισλαμολαθροσύνη και τους Γερμανοτσολιάδες πολιτικοιοκονομικούς επικυριάρχους της σημερινής ελληνικής δημοκρατΟΡίας;

Εμείς οι ανένδοτοι Έλληνες πάντως ¨ελληνικό χωριό¨ δεν κάνομε με κανένα απ' αυτούς;

ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Χμ! Να μια καλή ιδέα ονομασίας ενός ενωτικού Λεωνιδικού εθνικού κόμματος. Και δυνάμενος χωρείτω.





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς αγαπητέ ΑΡΡ.....Τράγκας-Νικολόπουλος- Μακρή.. σαν να λέμε Φιλελευθερισμός- Ορθοδοξία και Μπακούνιν.!! χα χα χα

Το ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ δεν είναι μόνο το σωστό σύνθημα - απαντηση. Είναι συναίσθημα!