ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

"Αποθέωση" Μητσοτάκη στην Ικαρία.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ικαρία έκανε την αρχή και υποδέχτηκε τον ανέμελο Μωυσή όπως αρμόζει στους εικονοκλάστες πρωθυπουργούς. Με διαμαρτυρίες και γιουχαισματα, αν και συνοδεύονταν από στρατό αστυνομικών και τοπικών κομματικών παρατρεχάμενων. Ο λαός "αγαπάει" τους Μητσοτάκηδες....Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Κυριάκου Μιζοτάκη είναι η "αγάπη" που τρέφει ο λαός στο πρόσωπο του.

Στο βίντεο βλέπουμε πόσο  η "αγάπη" του λαού προς τον "σωτήρα"... είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη. Οι χειρότεροι Έλληνες....οι δημοσιογράφοι.......Δεν θα σας δείξουν την"αγάπη" που τρέφει ο κόσμος γιά τον Εθνάρχη. Όλοι το καλοκαίρι διακοπές στην Ικαρία. Δε τους τοχα .Μπραβο τους.!

Είναι και ο ηγέτης που σε τραβάει να δείξεις την αγάπη σου..Όλη η Ελλάδα έτσι πρέπει...να τρέχει να κρυφτεί και να μη βρίσκει το αρχιλαμογιο. Εξαφανιζόλ ο εθνάρχης.


Στο υπέροχο αυτό νησί με τους υπέροχους ανθρώπους φαίνεται ότι δεν φτάνει η εικονική πραγματικότητα και η προπαγάνδα των μισθωμένων ΜΜΕ. Μην περιμένετε ασφαλώς να τα δείτε από τα κανάλια και να τα μάθετε από τους ενσωματωμένους δημοσιογράφους.

4 σχόλια:

Μμ. είπε...




Τί Σούπερμαν, τί Σπάιντερμαν (Αράχνωπος),
Γκοτζίλα, Χουλκ, Ταρζάν,
στην πάντα όλοι να περάσει
Κούλης ο Διάκοπμάν!
Έκανε το Αιγαίο μπανιέρα
και την πρωθυπουργία κρουαζιέρα.
Άξιος!

Υ.Γ.
Από το Μωυσής στην αποθέωσι, τί νομίζεις είναι; μια αεροτομάτα δρόμος...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το πανηγύρι του Ρόγα....έγινε στην Ικαρία φίλε Μμ. Χυδαίος και άθλιος.Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο από τη δική του καλοπέραση.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , μπράβο σε όσους τον αποδοκίμασαν , εκτός τα τοπικά κομματόσκυλα που έκαναν τις γλάστρες , είναι περήφανοι που στολίζουν το τοπίο πάντα , αυτοί και το φενγκ σουϊ...... Εδώ είπα σε ένα ΚΚε drone για να γελάσω γιατί δεν τους κάνουν μια ομάδα σαν facebook group να συμμετέχουν με ψήφο όλοι στις αποφάσεις του κόμματος και βραχυκύκλωσε χχχχ. Ευκαιρία να βλέπουν τα νούμερα που κυβερνούν τι τους περιμένει έξω από την γυάλα με πρώτο τον αρχιβλάκα στην Ικαρία .Τώρα με τα νέα σήριαλ του λοκντάουν αρχίζουν και βρίζουν μέχρι και οι χαρούμενοι εμβολιασμένοι , σήμερα γκρίνιαξε πελάτισσα που πίστευε ότι την έσωσε ο Μήτσος πέρυσι με το λοκνταουν και χαρούμενη που πληρώνει με πλαστικό χρήμα . Έδωσαν και ρεσιτάλ ευφυΐας με το takeway στα αρτο-ζαχαροπλαστεία για 24h ,έχουμε ελπίδες με την απαγόρευση του fredo για Βερσαλλίες......Αυτοί θέλουνε σκονάκι όχι για τα κορδόνια τους αλλά για το σκρατς των σπορτέξ............

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Αυτοί θέλουνε σκονάκι όχι για τα κορδόνια τους αλλά για το σκρατς των σπορτέξ...

Φίλε Νικόλα έγραψες.!!! χαχαχαχαχαχαχα κλαίω.!!!!