ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Coronavirus..Kορωνοιός..

Γράφει ο Λύκαστρος :

Αστρολογικά οι ιώσεις είναι φύση Ποσειδώνα..Ελέγχει λέμφους, ελέγχει φάρμακα ,ασθένειες, τοξικά προϊόντα ,σωματική αδυναμία ,δηλητηριάσεις, αλλεργίες..ευαισθησίες σε φάρμακα και όλα τα του ανοσοποιητικού....Ιούς, βακτήρια, κληρονομικές ασθένειες, λοιμώξεις ,αντισώματα, λευκοκύτταρα ,ανοσία, διαταραχές, σάλιο, πύο, υγρά του σώματος, ρευστά..ψυχική φύση..σε συνδυασμό και με την Σελήνη..
H Σελήνη που κυβερνά τα υγρά του σώματος την βλέννα και το οίδημα σηματοδοτεί αλλεργίες ειδικά από το ζώδιο του καρκίνου. Σε δύσκολες όψεις Ποσειδώνα ή διελεύσεις μαζί με Πλούτωνα σηματοδοτούν μακρά διάρκεια αυτών.


O Κρόνος είναι φόβος .. ο ψυχολογικός φόβος που σε γεμίζει ανασφάλειες.
είχαμε..23/2..παρουσία των προβλημάτων εκτενέστερα.
Ο Άρης στον Τοξότη πρόσφατα ταξιδευτής μεταφορέας..τώρα στον Αιγόκερω.


Έκλειψη όμως στις 10 Ιανουαρίου στον Καρκίνο με συμμετοχή Ποσειδώνα και Κρόνο Πλούτωνα δυο ημέρες μετά σε σύνοδο. Τέλος εποχής και αρχή μιας άλλης...κρατάει μέχρι την επόμενη έκλειψη.
Ο Κρόνος φόβος και ωρίμανση ..ο Πλούτωνας μεταμορφώνει κάτι αφού το θανατώσει..
 Μαζικούς θανάτους ζούμε όσο ο Βόρειος δεσμός είναι στον Καρκίνο και ο Νότιος στον Αιγόκερω και οι εκλείψεις στον άξονα τον ίδιο. Έκλειψη..κάτι θα λείψει.
Ο Άρης τώρα λοιπόν στον Αιγόκερω περνά και ενεργοποιεί τις εκλείψεις..
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς απέναντι από την Παρθένο..το ζώδιο που έχει σχέση με νοσοκομεία υγεία ..γενικά. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς..
Να θυμηθούμε όταν ο Κρόνος Πλούτωνας ήταν το 1981 πάλι μαζί στον Ζυγό..είχαμε τον ιό του Αids..και τότε θανάτους φόβους αναστολές αλλαγές στις σχέσεις των δύο φύλων.
Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη..πανδημία αφού ο ιός ταξίδευε..


Τι να περιμένουμε..;;;


Τον Κρόνο να απομακρυνθεί από τον Αιγόκερω...στις 22 Μαρτίου εισέρχεται στον Υδροχόο..Να απομακρυνθεί γενικά από τον Πλούτωνα....Βέβαια θα είναι εκεί έως 11/5..στην 1°υδροχόου θα γυρίσει ανάδρομος..και 2/7 θα επιστρέψει πάλι στον Αιγόκερω...29/9 θα γίνει ορθός στην 25°Αιγόκερου..πολύ κοντά με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 22°Αιγόκερου..και 17/12..εισέρχεται οριστικά στον Υδροχόο.
Άρα κάτι καταλαγιάζει μετά τον Μάρτιο..και επανέρχεται τον Σεπτέμβριο έως το τέλος της χρονιάς. Στις 20 Φεβρουαρίου είχαμε και το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα..Δίας κυβερνήτης Ήπαρ και χολής..αλλά και κυβερνήτης των ταξιδιών και της επέκτασης..
Μαζί με τον Ποσειδώνα φέρνει εξάπλωση..
Θα επαναληφθεί..28/7..και 12/10....άρα όλες οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών δείχνουν εν μέρη..ότι..μέχρι να βρεθεί το αντίδοτο του ιού..έχουμε μπροστά μας δυσκολίες.


Υ.Γ  Εδώ να θυμίσω ότι σας είχαμε προειδοποιήσει αστρολογικά για όλο αυτό ΕΔΩ . Γράφαμε τότε στο θέμα " Η ΟΨΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" για την όψη του 2020 Κρόνος Σύνοδος με Πλούτωνα ...." Οπότε...να περιμένουμε...  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.  ......Μολύνσεις......"

Δεν υπάρχουν σχόλια: