ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ KAI O KATOIKΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ναι... αλλά ο "επαναστάτης" και "αντιμνημονιακός" Γ. Τράγκας από τις 4/6/2019 μέχρι της 5/7/2019 ειδικά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, καλούσε τον συνήθη "μαλάκα" να επιβεβαίωση τον τίτλο του, ψηφίζοντας Ν.Δ. του συνήθη Μητσοτάκη για 2 λόγους, α) για να μην καταστραφούμε, και β) να βγει αυτοδύναμη η Ν.Δ. για να μην έχουμε εκλογικές περιπέτειες! Που κολλάει αυτό;
Κολλάει στο ότι υπάρχουν κάποιοι όπου μέσα από την πολιτική προπαγάνδα επηρεάζουν τις μάζες, που βεβαίως οι μάζες δεν είναι Έλληνες παρά μόνο κατ΄όνομα, διαστρέφοντας την πραγματικότητα με λόγια αίολα, η ενοχικά, και φέροντας πάντα μια δήθεν καταστροφή.

Υ.Γ.   Κάθε λαός είναι άξιος των κυβερνώντων του.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει εχεις δικιο οτι η πολλοι δυστυχως αγονται και φερονται απο Τραγκες και αλλους δημοσιοκαπρους,αλλα το συστημα ειναι τοσο διεφθαρμενο και εντεταλμενο να κανει αυτα που του επιβαλουν τα γνωστα εξωθεν κεντρα υπογειων και αθεατων εξουσιων,ωστε να εξαφανισει το οποιο εκλογικο ασυμφορο αποτελεσμα πριν ακομα αρχισουν να μεταδιδουν δημοσια τα αποτελεσματα,ραβουν ξηλωνουν μπαλωνουν και γαζωνουν οποιον θελουν.Με λιγα λογια οι εκλογες ειναι παραμυθι και αχρηστες,το δημοψφησμα επι Τσιπρα χωρις ιχνος ηθικης το εκαναν απο ασπρο μαυρο,φαντασου λοιπον τι γινεται στην σινιουλαρ λοτζικ σε μια νεοταξιτκη ιδωτικη εταιρεια χωρις κανενα φραγμο και φυσικα κρατικο ελεγχο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Με λιγα λογια οι εκλογες ειναι παραμυθι και αχρηστες,το δημοψφησμα επι Τσιπρα χωρις ιχνος ηθικης το εκαναν απο ασπρο μαυρο,φαντασου λοιπον τι γινεται στην σινιουλαρ λοτζικ σε μια νεοταξιτκη ιδωτικη εταιρεια χωρις κανενα φραγμο και φυσικα κρατικο ελεγχο. "

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες...ίσα ίσα. Αλλά για σκέψου όμως η Σίγκιουλαρ Λότζικ θα είχε δύναμη να το κάνει αυτό, αν δεν πήγαινε κανείς να ψηφίσει;;Την ΑΠΟΧΗ ΤΡΕΜΟΥΝ και όχι την ψήφο σε οποιοδήποτε κόμμα.

Μμ. είπε...


Ο ελληνικός λαός εκτός του καιροσκόπος είναι και φθονερός και αχάριστος.
Δεν επιθυμεί ελληνική στρατιωτική δικτατορία γηγενών όπου τρώνε ξύλο οι μισοί (και δικαιολογημένα αφού προδίδουν συνειδητά το έθνος) αλλά ευημερούν τουλάχιστον οι άλλοι μισοί μέσα σε μια ανεξάρτητο πατρίδα.
Προτιμά, υπείκων εις τας δημοκρατικάς παχυλώς αμειβομένας Μ.Μ.Ε.σειρήνας,
την εισαγομένην δημοκρατ-ορί-αν ελληνοφώνων και ελληνωνύμων αλλοεθνών
όπου όλοι υποφέρουν μνημονιακώς εξίσου και το κράτος τελεί
υπό νομιμοποιημένην και αόρατον ξένην κατοχήν.
Και αυτό φυσικά τέρψιν προς αγαλλίασιν των εκάστοτε δοσιλόγων και συνεργατών των κατακτητών, πολιτικών και εκκλησιαστικών κοτσαμπάσηδων.

Ανώνυμος είπε...

με ενα 20% περιπου κομματοσκυλα και αν τωρα βαλουμε και τους λαθροπιθηκους που θα ψηφηζουν θα κανουν οτι θελουν,αν ας πουμε δεν παει το 80% των γηγεννων κατοικων για ψηφο,και εχουμε το 20% των κομματοσκυλων και φηφοφορων του ιδιου του συστηματος,και αν βαλουμε και ενα ποσοστο επι της εκατο δεν ξερω ποσο με τους λαθροπιθηκους,οποτε η αποχη δεν θα ειναι 80% αλλα αρκετα μικροτερη λογω λαθροπιθηκων,παλι το παιχνιδι δεν ειναι χαμενο?
η αποχη θα επρεπε να ειχε γινει πριν πολλα χρονια συνειδηση του μεσου ψηφοφορου για να επιφερει καποια αποτελεσματα, τωρα μαλλον ειναι αργα.
Εγω πριν το 2000 εχω παψει να ψηφηζω ακομα και στις δημοτικες,και βεβαια ολοι οι (δικοι μου ανθρωποι με εβριζαν σαν προδοτη οτι ημουν αναξιος να λεγομαι πολιτης της χωρας και αλλα πολλα,μεχρι που χαλασα ακομα και σχεσεις με πολλους και εμεινα στο τελος μονος μου).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΤΗΝ Ε Ν Ο Σ Η Μ Α Σ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΜΕΝΗ. Ο Ε Λ Λ Η Ν Π Ο Τ Ε ΜΑ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΗ(ΟΙ;) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φυσικά αγαπητέ Κωνσταντίνε και φοβούνται την ένωση μας.!! Αν ο κάτοικος της χώρας ξαναγίνει Έλληνας...την έχουνε μαμήσει.!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΛΥΚΑΣΤΡΕ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΕΛ ΛΑΣ Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΟΥΝ . ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ 100% ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.