ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Επιθέσεις με χημικά κατά των Ελλήνων αστυνομικών – Περισσότεροι από 7000 στις Καστανιές

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μιχαλάκη  ΔΕΝ μπορείτε να φυλάξετε τα σύνορα.!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.!! Τα χημικά τους τα δίνει ο Τουρκικός στρατός και ο Ερντογάν..και εσείς κοιμάστε όρθιοι.!! Άσε τους νησιώτες και εμάς τους Μακεδόνες να πάμε εκεί και να δείς τι έχει να γίνει.!!
Επιθέσεις δέχονται πλέον οι Έλληνες αστυνομικοί στις Καστανιές, από μετανάστες που πλέον είναι περισσότεροι από 7000 στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδας στις Καστανιές. Έλληνες αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις με χημικά που πετούν μετανάστες, με το ερώτημα να είναι που τα προμηθεύονται.
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά έκρυθμη, καθώς ο όγκος των μεταναστών που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ξεπερνάει τις 7000 χιλιάδες και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αναχαιτιστεί από τις υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις.

Κάτοικοι των Καστανεών εξέφρασαν μεγάλη αγωνία στο thraki Νεα και ζητούν να αυξηθούν κι άλλο οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας και η παρουσία οχημάτων για να αποκλειστεί απ’ άκρη σε άκρη η συγκεκριμένη δίοδος.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να πανε τα κωλοπαιδια που τραμπουκισανε τους νησιωτες μας εκει να δουμε ποσο μαγκες ειναι

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 29 Φεβρουαρίου 2020 - 4:16 μ.μ.

Μα πήγαν και δεν κατάφεραν τίποτε. Έφαγαν στην μάπα τα χημικά που τους έριξαν τα μουσλίμια.!! Αυτό δεν είναι θεία Δίκη;;
Μόνο για τους φλώρους τον Εξαρχείων κάνουν...για να αλληλοκοιτάζονται από μακρόθεν.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω πως πέρασαν με επιτυχία το τεστ των νησιών.Είναι ακίνδυνοι, στείλτε τους στα σύνορα...

.......