ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Και δεύτερο πλοίο προς Λέσβο και Χίο με 15 κλούβες των ΜΑΤ, γκρέιντερ και εκσκαφείς.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Mπράβο στους Πραιτωριανούς του Συστήματος...για ΜΗ Έλληνες δουλεύετε παιδιά....αν δεν το έχετε καταλάβει.!! Και τα λεφτά που παίρνετε ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ είναι.!! Πρώτα ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ και τώρα στην ΧΙΟ και στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ.  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΑΡΑΚΗ  ΝΑ "ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ"  Η C.I.A  ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ.!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ....ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, το zougla.gr πληροφορήθηκε πως το πλοίο «Blue Star Νάξος», ακύρωσε τα δρομολόγιά του για τις Κυκλάδες και άλλαξε προβλήτα φόρτωσης στον Πειραιά. Στο σκάφος ήδη έχουν φορτωθεί 15 κλούβες των ΜΑΤ με το αντίστοιχο προσωπικό που έχει επιβιβαστεί στο πλοίο, δύο «Αύρες», γκρέιντερ και εκσκαφείς που μεταφέρονται με φορτηγά.
Προφανώς το «Blue Star Νάξος» θα αποπλεύσει από τον Πειραιά με κατεύθυνση τα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου βρίσκονται τα hot spot και αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών φιλοξενίας έπειτα από την επίταξη γαιών στα νησιά αυτά. Ως γνωστόν οι κάτοικοι, κυρίως των νησιών Χίου και Λέσβου αντιδρούν στην οικοδόμηση τέτοιων κλειστών κέντρων και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, προφανώς ο σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφοράς ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ καθώς και ειδικών οχημάτων (Αύρες) από την Αττική προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Χίου, αναχώρησε ήδη στις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, το πλοίο «Πήγασος Εξπρές» το οποίο εξυπηρετεί δρομολόγια για τη Λήμνο από το λιμάνι του Λαυρίου, με προορισμό τη Λέσβο και τη Χίο, αφού φόρτωσε 14 διμοιρίες των ΜΑΤ και δύο Αύρες.
Το zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, ο οποίος ήταν ενήμερος για τη μεταφορά ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και τεχνικής υποστήριξης στα νησιά Χίο και Λέσβο.
«Δεν είμαι υπέρ των δυναμικών λύσεων. Αλλά του διαλόγου. Πάντως πληροφορούμαι ότι οι δήμαρχοι ετοιμάζουν υποδοχή». Ο περιφερειάρχης Βορειοανατολικού Αιγαίου πρόσθεσε πως «η αποστολή των αστυνομικών δυνάμεων είναι επίδειξη πυγμής του Αθηναϊκού Κέντρου. Δεν γνωρίζω εάν θα τελεσφορήσουν τέτοιες τακτικές. Θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του κόσμου», κατέληξε ο κ. Μουτζούρης.
Το zougla.gr ήρθε σε επαφή και με τον δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος ήταν και αυτός ενημερωμένος για τη μεταφορά των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί της Χίου. «Αναμένουμε το πλοίο να φτάσει στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Χίου. Θα βρισκόμαστε όλοι εκεί. Ετοιμάζουμε μεγάλες κινητοποιήσεις».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: