ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Άγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για να τελειώνει το ανέκδοτο για το αν είναι δικοί μας η ξένοι της δύναμης SEEBRIG που πέρασαν από ταχύρρυθμη εκπαίδευση "γαλλικών" στο βίντεο στο : 0:41-42 ακούγεται η φωνή του νεαρού Ματατζή να λέει.." εμάς θα δείρετε ρε μουνόπ@να";; Σε άπταιστα ελληνικούλια. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ η ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.!!  ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ..ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΡΕΙ ΑΥΤΟΙ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ.!! ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ο Μ. Αλέξανδρος εκ των αιχμαλώτων των μαχών ούς συνελάμβανε
τους μεν αλλοεθνείς ελευθέρωνε
τους δε Έλληνας μισθοφόρους ΕΘΑΝΑΤΩΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ
δια τους αυτούς πολιτικούς λόγους.

Δια τούτο άλλωστε έφθασε νικών εις ό σημείον έφθασε.

Ανώνυμος είπε...

κατι σου κανουνε απο την γκογκλα και δεν μπορουμε να γραψουμε σχολιο

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχχαχαχα ετσι βαρατε γαματε σπατε ανασκολωπιστε τους οπως εκανε ο κομης Βλαντ και κλανανε τσιμεντολιθους οι Τουρκοι

Ανώνυμος είπε...

τωρα διαβασα σε νεοταξιτικο ιστολγιο επικαιροτητας news bomb οτι βγηκαν οι καραμπινες και ριχνουν στους ματατζηδες μπαραζ πυρων.

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα ότι Ιταλοί ματατζηδες αρνήθηκαν να κτυπήσουν συμπατριώτες τους αφήνοντας κατω τα γκλομπ.
Αν δεν κάνουν το ίδιο , πού δεν το βλέπω, εύχομαι να γυρίσουν όλοι με πολλά σκάγια στο πισινό τους και με πολλά
κουσούρια.
Μπάμπης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όντως αγαπητέ Μπάμπη οι Ιταλοί ματατζήδες αρνήθηκαν να χτυπήσουν τα αδέλφια τους Ιταλούς και έριξαν κάτω τις ασπίδες και τα γκλόμπς τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Φεβρουαρίου 2020 - 7:22 μ.μ

Καημό το έχω φίλε σχολιαστή να δω Ματατζή να δέρνει λαθρομετανάστη και ΜΚΟ ....αλλά δεν έχω δει ποτέ μου.!! Μήπως κανείς από εσάς έχει δει Ματατζή να δέρνει και να ρίχνει ληγμένα χημικά σε σκουράντζες και στους δουλέμπορους των ΜΚΟ ;;;

Ανώνυμος είπε...

τωρα μολις διαβασα σε ιστολογιο επικαιρων ειδησεων οτι οι κατοικοι ριχνουν με οπλα στα ΜΑΤ που ταμπουρωθηκαν σε καποιο στρατοπεδο και κανουν πολεμο κανονικο,και οι κυβερνηση εδωσε εντολη να φυγουν τα ΜΑΤ απο τα νησια...!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μμ. είπε...


Και ύστερα σού λέει ο κάθε καυλωμένος μουνάκιας: μουνάκι πρωί μεσημέρι και βράδυ και τίποτ' άλλο. Κι εγώ λέω: Τί λέτε ωρέ μουνόδουλοι, υπάρχει ωρε πιο μεγάλη και ωραία μέθη, ηδονή και καύλα απ' την ελευθερία, την καύλα-οίστρο των θεών και των ισοθέων Ελλήνων , αυτή που εδώ σημαίνει άφθονο ξύλο και πατόκορφο χέσιμο στα γενιτσαρομουνόπανα της ΜΑΤασίγκφριδ; Αυτήν που και τον θάνατο τον έχει για ορεκτικό;

¨Βαβαί (Βάι βάι) Μαρδόνιε¨,
(αναφέρει ο Ηρόδοτος τους Πέρσας των περσικών πολέμων αναφωνείν ),
¨επί ποίους άνδρας ήγαγες μαχησομενους ημέας
οι ου περί βασιλέως τον αγώνα ποιεύνται αλλά περί αρετής!¨

Έτσι μπράβο του ξεχωρίσαι η ήρα απ' το στάχυ...
Και εις άλλα με υγεία μέχρι τελικής εθνικής απελευθερώσεως.

Ανώνυμος είπε...

Λυκαστρε μάλλον μ'αυτον τον καημό θα μείνεις.
Να ρίξουν χημικά σε λαθρομετανάστες και ΜΚΟ;
Θέλεις να ξεσηκωθεί το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι
φασιστεροαδεξιοι να ζητούν Ε.Δ.Ε και τα κέρατα τους;
Ενώ χημικά και ξύλο στους Έλληνες το βρισκω φυσιολογικό.
Δεν τρέχει κάστανο.
Μπάμπης

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα ήξερα το γνωστό «οι Χιώτες πάνε δυό-δυό» σήμερα άκουσα ότι για να επιτεθούν σε κοιμισμένους χρειάζονται καμιά διακοσαριά.
Τι άντρες! Πόσο Ελληνικό!...

.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μέχρι τώρα ήξερα το γνωστό «οι Χιώτες πάνε δυό-δυό» σήμερα άκουσα ότι για να επιτεθούν σε κοιμισμένους χρειάζονται καμιά διακοσαριά.
Τι άντρες! Πόσο Ελληνικό!..."

Πόσο ελληνικό είναι να πετάνε τα ΜΑΤ από ύψος 30 μέτρων ΑΟΠΛΟΥΣ ανθρώπους, κάτω στο Πισοδέρι;; Πόσο ελληνικό είναι να δέρνουν ΑΟΠΛΟΥΣ και ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ συνταξιούχους , ΠΑΝΟΠΛΟΙ τα ΜΑΤ;;

Ανώνυμος είπε...

Λύκασρε,
Εννοείται πως είναι το ίδιο.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να επικρίνεις τους Ματατζήδες και να εξαίρεις τους θρασύδειλους δήθεν νησιώτες-πατριώτες .Είναι και οι δύο αξιοκατάκριτοι.

Προσωπικά θεωρώ πως και οι δύο δούν ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού Το λογικό είναι όταν έχεις δύο εχθρούς να τους ενθαρρύνεις να αλληλοφαγωθούν για να σου μείνει ένας...

.......
Ισως επιταχύνεις την διαδικασία σαμποτάροντας αμφότερους...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκασρε,
Εννοείται πως είναι το ίδιο.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να επικρίνεις τους Ματατζήδες και να εξαίρεις τους θρασύδειλους δήθεν νησιώτες-πατριώτες .Είναι και οι δύο αξιοκατάκριτοι."

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.!!! Είναι σαν να μου λέει κάποιος ότι εγώ που ήμουν στο Πισοδέρι και πήγα να διαμαρτυρηθώ για την κατάπτυστη και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Συμφωνία των Πρεσπών...ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ...ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤ..!!
ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.....ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ.!! ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ....ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ.!!

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.!!

https://www.facebook.com/100000646502115/videos/3038808616150659/?hc_location=ufi&comment_id=Y29tbWVudDozMDI2NjM1MTY0MDU5OTg3XzMwMjY3MDkyNzQwNTI1NzY%3D

Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΕΤΑ ΟΠΛΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ME ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, Ή ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ;;

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/88124618_497499974505370_6357111537261346816_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=1480c5&_nc_oc=AQnP1KEFiurqz3A9ucOtFa7fYfXvrMJJdz9fCr0M662Bg9x8qTjGzFXJ-GkFH1R9fOM&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=72b4d3c8ef393800c7141ab96ba41cf3&oe=5EBE9B02

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"....ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΤΟΥ Β' ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ...ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ...ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ" η ΤΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ.!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.!! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε
Δεν διαφωνώ με το μυαλοπλυμένουι ψυχάκηδες που αναφέρεις .Αν,όμως, εναντιωθώ στα ΜΑΤ αυτή τη στιγμή συμπλέω με το Κ.Κ.Ε.,Π.Α.Μ.Ε ,ΚΕΡΡΦΑ. Και είμαι αλληλέγγυος στους λαθρο, κατά των κλειστών δομών....και γνωστές καφρίλες μπες στις αντίστοιχες σελίδες.
Πού ακούστηκε ότι οι νησιώτες αντιδρούν στην ισλαμοποίηση του νησιού.Το πρόβλημα με την βοήθεια όλων έχει μετατοπιαστεί στο ένταση στα νησιά,ανάκληση ματ κ.λ.π
Μας εμπαίζουν...
.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αν,όμως, εναντιωθώ στα ΜΑΤ αυτή τη στιγμή συμπλέω με το Κ.Κ.Ε.,Π.Α.Μ.Ε ,ΚΕΡΡΦΑ. "

Η να πούμε και το άλλο...όποιος αντιδρά και δηλώνει ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ αυτόματα τον κατατάσουν ότι είναι Χ.Αυγίτης.!!! Κατάλαβες τώρα τα κόμματα ΤΙ ΖΗΜΙΑ έχουν κάνει;;
Σύμφωνα με αυτήν την λογική τότε ΔΕΝ θα πρέπει να αντιδράσουμε στην ΒΙΑΙΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας διότι θα φοβόμαστε μην μας βάλουν "ταμπέλες" στο κούτελο;;;Να αφήσουμε με λίγα λόγια την προδοτική Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει το έργο του Σύριζα, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των Ελλήνων.

Σιγά μην πιστέψουμε την ΝΔ (με δυνατή προϋπηρεσία στις απάτες, στους χρηματισμούς και στην διαπλοκή) ότι έχει ως στόχο να κάτι κάτι περισσότερο από τον Σύριζα. Θα πετάξουν κάποια κονδύλια στα υποτιθέμενα κλειστά κέντρα για να φάνε χρήματα οι γνωστοί εργολάβοι και το έργο θα συνεχιστεί όπως και σήμερα.

" Πού ακούστηκε ότι οι νησιώτες αντιδρούν στην ισλαμοποίηση του νησιού.Το πρόβλημα με την βοήθεια όλων έχει μετατοπιαστεί στο ένταση στα νησιά,ανάκληση ματ κ.λ.π
Μας εμπαίζουν..."

Οι νησιώτες έτσω και αργά...αλλά σταθερά έχουν καταλάβει ότι παίζεται η ζωή τους.!!Έχουν καταλάβει ότι θα γίνει γενοκτονία αμάχων , μην ανησυχείς...φροντίζουμε όλοι εμείς να τους το λέμε καθημερινά.Αυτή την στιγμή η Γερμανία "πιέζει" αφόρητα μαζί με την Τουρκία να γίνουν οι Δομές, που εγώ τις αποκαλώ ΠΟΛΕΙΣ.!! Για αρχή θα φέρουν 800.000 ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ...και επειδή οι νησιώτες ειδικά στην Χίο και στην Μυτιλήνη έχουν νοιώσει την ανελέητη σφαγή απο το χατζάρι του ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥ...θα πρέπει να μάθουν και όλοι οι υπόλοιποι κυρίως οι χούλιγκας που νομίζουν ότι είναι ΜΑΤ..διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ μέσα στην πλύση εγκεφάλου που τους έκαναν ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ....είναι ανίδεοι δυστυχώς...αλλιώς θα ήξεραν ότι ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ....ΜΕΤΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ.!!

Εκτός και αν νομίζουν ότι δίνοντας τα νησιά στην Τουρκία ΔΙΧΩΣ πόλεμο...αυτοί(ΜΑΤ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΘΑ ΖΉΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα ΜΑΤ δεν έβριζαν ΤΥΧΑΙΑ τους νησιώτες ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ...ούτε έσπασαν τζάμια, αυτοκίνητα και περιουσίες...δίχως συγκεκριμένο λόγο η δίχως εντολές για να κάνουν τις συγκεκριμένες κινήσεις. ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ...όλο αυτό είναι ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΑΜΑΧΩΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ εγχειρίδια στην Σχολή τους. Πρακτικές εκφοβισμού προσαρμοσμένες σε ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ...διότι αυτές τις πρακτικές μπορεί να τις εφαρμόσει κανείς και στον εχθρό.!!
Ξυλοδαρμοί...ύβρις...προπυλακισμοί...βανδαλισμοί...ΟΛΑ αυτά τακτικές εκφοβισμού είναι.!!

Βλέπεις ΓΝΩΡΙΖΩ πολύ καλά και πως σκέφτονται και πως αντιδρούν...αλλά και τις τακτικές τους.