ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Έφοδος χιλιάδων Αφγανών στην πόλη της Μυτιλήνης: συγκρούσεις με την Αστυνομία Σε επιφυλακή ο στρατός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πίσω από την εξέγερση των Αφγανών βρίσκεται ξένη ισλαμιστική Μ.Κ.Ο και οι γνωστοί ανθέλληνες . Το πεδίο μάχης δεν είναι η Καμπούλ αλλά η Μυτιλήνη .Που οδηγεί άραγε αυτή η κατάσταση; Μήπως στην...αναχώρηση των Ελλήνων κατοίκων από το νησί; Κάτι που δεν έγινε εκατοντάδες χρόνια,μήπως είναι να γίνει στην εποχή μας; Μήπως η Λέσβος και η Μυτιλήνη (κατά Τσίπρα) περνούν με ειρηνικό τρόπο σε τουρκικά χέρια; Αυτό είναι το σχέδιο τους να διώξουν τους Έλληνες κατοίκους από το νησί.!!!
Αυτά είναι πρόβες θα έρθουν χειρότερες καταστάσεις  . Αν δεν λάβουν τα μέτρα τους οι κάτοικοι του νησιού θα έρθουν χειρότερα πολύ χειρότερα. Η Μυτιλήνη θα γίνει η νέα Συρία. Η ΕΛ.ΑΣ ενισχύει την παρουσία της σε ένα νησί που επίσημα πλέον έχει 20.000 λαθρομετανάστες. Η κάθε τους κίνηση βιντεοσκοπείται από εγκάθετους των ΜΚΟ και τα βίντεο αποστέλλονται σε νομικούς συμβούλους τους για να διώξουν αστυνομικούς. Δεν θέλουν στρατό και αστυνομία στο νησί, για να μείνουν μετά οι κάτοικοι στο έλεος τους (αυτό που δεν έχουν). Αυτά "ανεπίσημα" από αστυνομικούς στο νησί.......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε και στρατο δηλαδη?

ααα ναι μωρε θα πανε να ταϊσουν τους προσφυγες και τους μεταναστες, το ειχα ξεχασει...

kakos04 είπε...

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα και εγώ , δεν ξέρω πόσο έχουν συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι τι τους περιμένει -Σμύρνη πριν 100 χρόνια σκηνικά , και εδώ στην Κρήτη κοιμόμαστε για το πόσοι έχουν έρθει γιατί τους διασκορπίζουν και πόσοι δουλεύουν για κάλυψη στα θερμοκήπια . Να ξεκινήσουν να διώχνουν τα γυναικόπαιδα όσοι μπορούν (αν και αυτό προσπαθούν οι εχθροί)και να οπλιστούν νόμιμα με καραμπίνες αν προλαβαίνουν αλλά και με άλλα ότι βρουν (πχ βαλλίστρες). Αν μπορεί να κάνει η αστυνομία τα στραβά μάτια χρειάζεται από χτες πολιτοφυλακή στα χωριά και να κινηθούν και μερικοί ντυμένοι σαν λαθρομετανάστες ή κουκουλοφόροι να κάνουν κρούσεις σαν φαγωμάρα μεταξύ των εξεγερμένων . Το ίδιο και για τα μέλη ΜΚΟ που τους καθοδηγούν . Από ότι διαβάζω είναι αφύλακτη και η ΔΕΗ εκεί , θέλει προστασία και καμιά τάφρο ή (γκουχ) κακές νάρκες από τον στρατό ? Στο μεγάλο πανηγύρι θα είναι πρώτος στόχος .

Ανώνυμος είπε...


Από το στόμα μου εξέλαβές το, Λύκαστρε.

ΑΙΓΑΙΟΝΗΣΙΩΤΑΙ, εσείς πρώτοι,
ετοιμαστήτε για το δικό σας ¨ΚΟΚΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ¨
(η οποία τηλεοπτική σειρά εις αυτό το ραγιαδίστικο πνεύμα της εσκεμμένης εκριζωτικής τρομοκρατίας και ηττοπαθείας των Ελλήνων υπό των σφαγέων αγρίων Αγαρηνών εστί γεγραμμένη και εκτυλισσομένη.) αφού ούτε κι από τα τηλεοπτικά σήματα συνετίζεσθε.
Έπεται η σειρά της Κρήτης και της Θράκης. ή μάλλον τα ανωτέρω εφιαλτικά συμβήσονται συγχρόνως ίνα μην υπάρξη σωτηρία αφύπνισις των νεναρκωμένων και αφωπλισμένων, πολιτικοκστρατιωτικώς, υπό των μασωνοκιπάδων ηγετών τους Ελλήνων της ενδοχώρας.
Τελικώς φαίνεται ότι δια το σωθήναι την Ελλάδα δεν ήτο και δεν είναι αρκετή μια ¨εστημένη¨ Χ.Α. αλλά χίλιαι τοιαύται συσπειρωμέναι.