ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ...ΜΑΓΙΚΗ.!


Λύκαστρος : Εικόνες από την Μόρια της Λέσβου.!! Σύντομα στην θέση των ζώων θα βρίσκονται οι κάτοικοι της χώρας. Εδώ σφάζονται και σκοτώνονται μεταξύ τους, τον κάτοικο της χώρας θα λυπηθούν;; Αλήθεια που είναι όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις για να ξεσηκωθούν;; Σιωπούν και καλύπτουν τα λαθροόρκς. Όλοι οι "δικαιωματιστές" και οι παραφυάδες τους, έχουν μια κοινή μήτρα και ένα κοινό σκοπό. Η μήτρα είναι οι διεθνείς χαζάροι τραπεζίτες και ο σκοπός είναι "ότι φάμε ότι ποιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"... μιλάμε για πολύ χρήμα.
Κανένας λαός, η έθνος που δεν θέλει να αφομοιωθεί η να εξολοθρευτεί από αλλόφυλους, η αλλόθρησκους δεν βάζει μέσα στην εθνική του επικράτεια μεγάλους αριθμούς είτε από 'πρόσφυγες", είτε από παράτυπους, είτε από λαθραίους μετανάστες. Μόνο όσοι ιστορικά ψάχνουν πούτσα εφευρίσκουν διάφορες αίολες δικαιολογίες και μεταφέρουν βιαίως διάφορες αλλόφυλες, η αλλόθρησκες ομάδες στο εσωτερικό του κράτους τους. Κανένας από όσους φωνάζουν για ρατσισμό, φασισμό κ.λ.π. δεν έχει βάλει με την θέληση του, στο σπίτι του, ούτε μια οικογένεια από ξένους… όλοι αυτοί μιλάνε και νουθετούν εκ του ασφαλούς μιας και κατά βάση οι υποτιθέμενοι «αλληλέγγυοι» είτε είναι υποκριτές, είτε είναι μεσάζοντες εχθρικών συμφερόντων.

Υ.Γ  Η Ελλάδα είναι μαγική χώρα! Ο Κούλης δεν κατάλαβε ότι τον ψηφίσαν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να κλείσει τα σύνορα, και αυτοί που τον ψήφισαν δεν κατάλαβαν ότι ο Κούλης είναι ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ! Κάπως έτσι πορευόμαστε τα τελευταία 40 χρόνια!






5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν γόνος ισλαμικης οικογενείας
Με μπουρλοτα αλλα και τίτλους αυτοκτονιας
Ο παππούς του ήτανε ισλαμιστης και του Αλλαχ ιπποτης
Κι ο προπάππους του απο το Αφγανισταν προδοτης

Κι ο απόγονος φοράει тη μπαλωμενη τη στολή
Και μπουκαδορος έχει γίνει στην Ευρωπαικη τη γη
Ντρικι, ντραμ Λαθραρα, Ντρικι, ντραμ Μουζαλα Ντρικι, ντραμ Βρε Κουλη
Παίξε, Σορος μπαγλαμά

Τα πορτραίτα των προγόνων στα τσαντηρια
Κι από κάτω ξίφη, τόξα και κορανια
Τζιχαντιστες καμαρωτοί και οπλοφοροι
Κι ένα κάδρο του Αλλαχ σαν ήταν κόρη


διασκευή από τραγουδι του ΖΑΜΠΕΤΑ

Μμ. είπε...


( Συνέχεια του προηγουμένου.)

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Για τέτοιες ¨γεγαμημένες¨ συνειδήσεις το ομηρικώς-ελληνικώς και φιλοτίμως, θνήσκειν δια την τιμή και ελευθερίαν έστω και του στενού οικογενειακού σου κύκλου ούτε λόγος φυσικά. Τί αν φοβηθείης τον Τούρκο, γιουσουφάκι ήδη ών; Βεβρεμμένη κότα βροχήν ου φοβείται.
Η εάν έχης το περιούσιο επιχειρηματικό δαιμόνιο αντί του εν πολέμω θνήσκειν δια την τιμήν της γυναικός σου μπορείς άνετα σώαν και αβλαβή κδίδειν αυτήν ως ο Αβραάμ εις τον εκάστοτε Φαραώ κερδίζων χρήμα και εξουσία. Αφού το χρήμα κυβερνά. Θεός και μόσχος χρυσούς. Χάρις σ'αυτό το χρήμα άλλωστε δεν έγινε η εβραιοσύνη θρησκεία παγκόσμια και η υποδειγματικά εκπορνευθείσα Σάρα αγία ευλογήτρια των γάμων της χριστιανοσύνης; Χα. Όχι παίζομεν...

eksothen είπε...

" Η Ελλας ισλαμοποιειται ..... η συγκρουσης ειναι αναποφευκτη "
Αντιπεριφερειαρχης Αιγαιου, Αρης Χατζηκομνηνος - ραδιοφωνικη συνεντευξη, ραδιοσταθμου-focus 103.6

Και τωρα η πικρη αληθεια.

Οι προγονοι, οι προπατορες μας ελεγαν το ορθο, "ο σιωπων δοκει συναινειν".

Και οι πλειοψηφεια των Ελληνων στα Νησια του βορειο-ανατολικου Αιγαιου με την ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ με την ΑΝΟΧΗ κι ΣΥΝΟΧΗ τους ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ, στην ισλαμοποιηση των νησων αυτων -(ηταν ενηλικες κι νοημων ατομα μπορουσαν να προβλεψουν κατα που θα πανε τα πραγματα στο αμεσο μελλον)!

Αρα, τωρα τα δακρυα τους πανε ΧΑΜΕΝΑ, τουλαχιστον σε εμενα.

Ειναι ολοφανερο πως πρεπει οι Ελληνες σε συνειδηση κι ψυχη να δρασουν - οπως οι εκστρατειες των Μυκηναιων & Βυζαντιου Αυτοκρατωρα Ν. Φωκα σε Κυπρο, ωστε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ελληνικα νησια κι να ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ τους ελληνοφωνους δημοκρατες τους ελληνοφωνους διεθνιστες ΟΠΟΥ κι να βρισκονται.

Καιρος για κλαματα κι "δεν ηξερα δεν μου ειπαν", τελειωσε. Τωρα ο καθενας μας πρεπει να αναλαβει τις ευθηνες του.

Και η κυρια ευθυνη των Εθνικων συνειδητοποιημενων Ελληνων ειναι να εστιαστουμε στην πληρες κυριαρχια του Ελληνικου Γενους στην Μητρικη Ελλαδα (μετα σχεδιαζουμε κι για τα αλλα) !


Η Ελλας ειναι κτηση ψυχη κι θυσαυρος ΜΟΝΟ για τον Ελληνα - κανεις αλλος ανθρωπος στην Γη δεν εχει τετοιο δικαωμα.

Ανώνυμος είπε...

" οπως οι εκστρατειες των Μυκηναιων "

Οι Μουτσουναίοι τι καταγωγή είχαν και ποιούς πολέμησαν; Διότι ο Λύκαστρος και ο Ερίωπας διαφορετικά τα παρουσιάζουν.


Γρηγ. Μ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γρηγ.Μ. : Διότι ο Λύκαστρος και ο Ερίωπας διαφορετικά τα παρουσιάζουν.

Είσαι σίγουρος ότι τα παρουσιάζουμε διαφορετικά;; Έχω την εντύπωση ότι άλλου ήθελες να τοποθετήσεις το σχόλιο σου.!