ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.



Γράφει ο Λύκαστρος :

Επειδή το θέμα με τον κορονοϊο μας αφορά όλους και έφτασε μέχρι την "αυλή" μας, στην Ιταλία τα κρούσματα έφτασαν τους 51 και υπάρχουν 2 νεκροί, αποφάσισα να σας δώσω μερικά στοιχεία .
Ο αμερικανικός στρατός παράγει τακτικά θανάσιμα ιούς, βακτήρια και τοξίνες, παραβιάζοντας άμεσα τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων. Εκατοντάδες χιλιάδες  άνθρωποι εκτίθενται συστηματικά σε επικίνδυνα παθογόνα και άλλες ανίατες ασθένειες. Οι επιστήμονες βιολογικού πολέμου  χρησιμοποιούν διπλωματικούς δοκιμαστικούς χειρουργικούς ιούς σε βιολογικά εργαστήρια του Πενταγώνου σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ χρηματοδοτούνται από τον Οργανισμό Defense Threat Reduction Agency (DTRA)  στο πλαίσιο ενός στρατιωτικού προγράμματος -ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων-  Cooperative Biological Engagement Program (CBEP) και βρίσκονται σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης όπως η Γεωργία και η Ουκρανία, Τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.

Η Γεωργία αποτελεί πεδίο δοκιμών για βιολογικά όπλα.  Το Κέντρο Lugar είναι το βιολογικό εργαστήριο του Πενταγώνου στη Γεωργία. Βρίσκεται μόλις 17 χλμ. Από την αεροπορική βάση Vaziani των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Τιφλίδα. Εργάζονται με το στρατιωτικό πρόγραμμα βιολόγοι της αμερικανικής μονάδας ιατρικών ερευνών στρατού-Γεωργία (USAMRU-G) μαζί με ιδιωτικούς ανάδοχους του έργου. Το εργαστήριο έχει βιοασφάλεια επιπέδου 3 είναι προσβάσιμο μόνο στους πολίτες των ΗΠΑ με άδεια ασφαλείας. Τους χορηγείται διπλωματική ασυλία λόγο της συμφωνίας ΗΠΑ-Γεωργίας του 2002 για την  αμυντική συνεργασία.
                                                ( The Lugar Center, Republic of Georgia)


 (The US Army has been deployed to Vaziani Military Air Base, 17 km from the Pentagon bio-laboratory at The Lugar Center.)

 
Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το μητρώο των ομοσπονδιακών συμβάσεων των ΗΠΑ διευκρινίζουν ορισμένες από τις στρατιωτικές δραστηριότητες του κέντρου Lugar - μεταξύ των οποίων οι έρευνες για τους βιοαντιδραστήρες (άνθρακας, ταλαρεμία) και οι ιογενείς ασθένειες (π.χ. αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό) και σε μελλοντικά πειράματα.
Οι ιδιώτες ανάδοχοι του έργου  του Πενταγώνου παράγουν βιολογικούς παράγοντες και ιούς υπό διπλωματική κάλυψη.!!
 Η εταιρία CH2M Hill έχει συνάψει συμβάσεις με τον οργανισμό DTRA ύψους 341,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο του προγράμματος του Πενταγώνου για βιολογικά-εργαστήρια στη Γεωργία, την Ουγκάντα, την Τανζανία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Νοτιοανατολική Ασία. Το ήμισυ αυτού του ποσού (161,1 εκατομμύρια δολάρια), που διατέθηκε στο Κέντρο Lugar, βάσει της γεωργιανής σύμβασης. Σύμφωνα με τον CH2M Hill, η αμερικανική εταιρεία έχει εξασφαλίσει βιολογικούς παράγοντες και έχει χρησιμοποιήσει πρώην επιστήμονες βιολογικού πολέμου στο Κέντρο Lugar. Αυτοί είναι επιστήμονες που εργάζονται για άλλη αμερικανική εταιρεία που συμμετέχει στο στρατιωτικό πρόγραμμα στη Γεωργία - Battelle Memorial Institute.
Η ιδιωτική εταιρεία εκτελεί εργασίες για τα εργαστήρια της DTRA και του Πενταγώνου στο Αφγανιστάν, την Αρμενία, τη Γεωργία, την Ουγκάντα, την Τανζανία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Βιετνάμ. Διεξάγει έρευνα, ανάπτυξη, δοκιμές και αξιολόγηση χρησιμοποιώντας τόσο πολύ τοξικά χημικά προϊόντα όσο και εξαιρετικά παθογόνους βιολογικούς παράγοντες για ένα ευρύ φάσμα κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

 Εκτός από τα στρατιωτικά πειράματα στο Κέντρο Lugar της Γεωργίας, η Battelle έχει ήδη παράγει παράγοντες βιοτρομοκρατίας στο κορυφαίο εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου 4 της NBACC στο Fort Detrick στις ΗΠΑ. Μια παρουσίαση της NBACC απαριθμεί 16 ερευνητικές προτεραιότητες για το εργαστήριο. Μεταξύ αυτών χαρακτηρίζουν τους κλασικούς, αναδυόμενους και γενετικά τροποποιημένους παθογόνους οργανισμούς για τον δυνητικό τους παράγοντα βιολογικής απειλής (BTA-biological threat agent). αξιολογεί τη φύση της μη παραδοσιακής, νέας και μη ενδημικής επαγωγής της νόσου από το δυνητικό ΒΤΑ και την επέκταση της ικανότητας δοκιμής πρόκλησης αερολύματος για πρωτεύοντα πλην του ανθρώπου.

Έκαναν ακόμα πειράματα και σε έντομα που τσιμπάνε.!! Αυτός ο εντομολογικός  πόλεμος είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου που χρησιμοποιεί έντομα για να μεταδώσει ασθένειες. Το Πεντάγωνο διεξήγαγε τέτοιες εντομολογικές δοκιμασίες στη Γεωργία και τη Ρωσία. Το 2014 το Κέντρο Lugar εξοπλίστηκε με μια εγκατάσταση εντόμων και ξεκίνησε ένα έργο που λέγεται  “Raising Awareness about Barcoding of Sand Flies in Georgia and Caucasus”. . Τα έτη 2014-2015 συλλέχθηκαν είδη εντόμων , σύμφωνα με ένα άλλο έργο "Εργασίες επιτήρησης για οξεία φλεγμονώδη ασθένεια" και όλες οι θηλυκές αμμοθίνες δοκιμάστηκαν για τον προσδιορισμό του ποσοστού μολυσματικότητας τους. Ένα τρίτο έργο, που περιλάμβανε και τη συλλογή των πεταλούδων, μελέτησε τα χαρακτηριστικά τους σιελογόνους αδένες. 
Ως αποτέλεσμα, η Tυφλίδα έχει μολυνθεί με μολυσμένες μύγες που τσιμπάνε από το 2015. Αυτά τα  έντομα ζουν σε κλειστούς χώρους, στα μπάνια, καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάτι που δεν ήταν η τυπική συμπεριφορά αυτών των ειδών στη Γεωργία στο παρελθόν (συνήθως η περίοδος των εντόμων Phlebotomine στη Γεωργία είναι εξαιρετικά σύντομη - από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο). Οι ντόπιοι παραπονιούνται για το ότι δαγκώθηκαν από αυτές τις νεοσύστατες μύγες ενώ ήταν γυμνοί στα μπάνια τους. Έχουν επίσης ισχυρή αντίσταση στο κρύο και μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός στα βουνά. Οι μύγες δαγκώνουν ακόμα και στο στο Νταγκεστάν της Ρωσίας.!! Σύμφωνα με τους ντόπιους, δαγκώνουν και προκαλούν εξανθήματα. Τα μέρη της αναπαραγωγής είναι οι αποχετεύσεις των κατοικιών.
Το Πεντάγωνο μπορεί να σκοτώσει 625.000 ανθρώπους για μόλις $ 0.29 το κόστος ανά θάνατο.!!!Μια αναφορά του αμερικανικού στρατού το 1981 συνέκρινε δύο σενάρια - 16 ταυτόχρονες επιθέσεις σε μια πόλη από τα κουνούπια του Νείλου, μολυσμένα με κίτρινο πυρετό και επίθεση με αερολύματα Tularemia, και αξιολόγηε την αποτελεσματικότητά τους σε κόστος και θύματα.




Τέτοια είδη κουνουπιών και ψύλλων (που μελετήθηκαν στο παρελθόν στο πλαίσιο του Προγράμματος Εντομολογικού Πολέμου των ΗΠΑ) συλλέχθηκαν επίσης στη Γεωργία και δοκιμάστηκαν στο Κέντρο Lugar. Στο πλαίσιο του έργου του οργανισμού DTRA "Virus and Other Arboviruses in Georgia" το 2014 εντοπίστηκε για πρώτη φορά το τροπικό κουνούπι Aedes albopictus και μετά από δεκαετίες (60 χρόνια) επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη κουνούπι Aedes Aegypti στη Δυτική Γεωργία. Αυτά τα τροπικά κουνούπια Aedes Albopictus που δεν είχαν δει ποτέ στη Γεωργία, εντοπίστηκαν επίσης στη γειτονική Ρωσία (Κρασνοντάρ) και στην Τουρκία, σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων. Η εξάπλωσή τους είναι ασυνήθιστη για αυτό το μέρος του κόσμου. Εντοπίστηκαν για πρώτη φορά το 2014 μετά την έναρξη του προγράμματος Pentagon στο Κέντρο Lugar.

Ας αφήσουμε όμως τα κουνούπια και ας πάμε στην μολυσματική ασθένεια του άνθρακα. 
Το 2007, η Γεωργία ολοκλήρωσε την πολιτική της να έχει υποχρεωτικό ετήσιο εμβολιασμό  κατά του άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, ο ρυθμός νοσηρότητας της νόσου έφθασε στο αποκορύφωμά της το 2013. Το ίδιο έτος, το ΝΑΤΟ είχε ξεκινήσει τα τέστ πάνω στα ανθρώπινα εμβόλια του άνθρακα.!!
Η μολυσματική ασθένεια του άνθρακα είναι ένας από τους βιολογικούς παράγοντες που έχουν γίνει όπλο από τον αμερικανικό στρατό στο παρελθόν. Παρά τους ισχυρισμούς του το Πενταγώνου ότι το πρόγραμμά του είναι μόνο αμυντικό, υπάρχουν γεγονότα που δείχνουν για το αντίθετο. Το 2016 στο Κέντρο Lugar οι Αμερικανοί επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνες “Genome Sequence of the Soviet/Russian Bacillus anthracis Vaccine Strain 55-VNIIVViM” το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα συνεργασίας βιολογικής δέσμευσης της Υπηρεσίας Μείωσης της Απειλής για την Απειλή της Αμυνας (DTRA) στην Τιφλίδα, και διαχειρίζεται η Metabiota (ανάδοχος των ΗΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Pentagon στη Γεωργία).

Και ερχόμαστε στο καλύτερο....το Πεντάγωνο συλλέγει και μελετά νυχτερίδες.!!! Θυμάστε τι μας έλεγαν για τον  κορονοιό ότι το κρέας της νυχτερίδας ευθύνεται για την επιδημία.!!
Οι νυχτερίδες φέρονται ως οι φορείς  του ιού Ebola, του Αναπνευστικού Συνδρόμου στη Μέση Ανατολή (MERS) και άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Ωστόσο, οι ακριβείς τρόποι μεταβίβασης αυτών των ιών στον άνθρωπο είναι επί του παρόντος άγνωστοι. Έχουν διεξαχθεί πολυάριθμες μελέτες στο πλαίσιο του Συνεργατικού Προγράμματος Βιολογικής Συμμετοχής DTRA (CBEP) σε μια αναζήτηση στρατιωτικών παθογόνων  παραγόντων σε νυχτερίδες.
Οι νυχτερίδες κατηγορήθηκαν για τη θανατηφόρα επιδημία Ebola στην Αφρική (2014-2016). Εντούτοις, δεν υπήρξαν ποτέ αποδεικτικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο ο ιός "πήδηξε" στον άνθρωπο, πράγμα που δημιουργεί υποψίες για εκ προθέσεως και όχι για φυσική μόλυνση.
Ο MERS-CoV θεωρείται ότι προέρχεται από νυχτερίδες και απλώνεται απευθείας στους ανθρώπους και / ή τις καμήλες. Ωστόσο, όπως και ο Ebola, οι ακριβείς τρόποι διάδοσης του ιού είναι άγνωστοι. 1.980 περιπτώσεις με 699 θανάτους αναφέρθηκαν σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο (από τον Ιούνιο του 2017) που προκλήθηκαν από το MERS-CoV.

Ο ιός MERS-CoV είναι ένας από τους ιούς που έχουν σχεδιαστεί από τις ΗΠΑ και έχουν μελετηθεί από το Πεντάγωνο, καθώς και ο ιός της γρίπης και ο SARS. Επιβεβαίωση αυτής της πρακτικής είναι η προσωρινή απαγόρευση τον Ομπάμα το 2014 για κρατική χρηματοδότηση για μια τέτοια έρευνα διπλής χρήσης. Το μορατόριουμ άρθηκε το 2017 και συνεχίστηκαν τα πειράματα. Τα πειράματα αυτά είναι νόμιμα στις ΗΠΑ και στοχεύουν στην αύξηση της μεταδόσεως και / ή της μολυσματικότητας των παθογόνων .

Υ.Γ Στην Γεωργία και στον Καύκασο ήταν "δεμένος" ο Προμηθέας....πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι στην τότε μυθολογική  εποχή οι επιστήμονες του Άτλαντα-Προμηθέα έκαναν και τότε γενετικά πειράματα σύμφωνα πάντα με τον πρόγονο μας τον Ορφέα ....και σήμερα βλέπουμε πάλι την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται....ακριβώς στον ίδιο τόπο.!! Στο ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ θεατές...η μήπως θα ξαναγίνουμε και πρωταγωνιστές;;. Έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος χρειάζεται μια ....Νέα Αργοναυτική Εκστρατεία.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: