ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ι σ ο κ ρ ά τ ο υ ς Παναθηναϊκός & Μπουρδέλο Κράτος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μορφωμένος, τέλειος και ενάρετος είναι όχι όποιος κατέχει επιστήμες και ιδιαίτερες ικανότητες, αλλά όποιος χειρίζεται επιδέξια την καθημερινή πραγματικότητα , συμπεριφέρεται όπως πρέπει και δίκαια, αντιμετωπίζει με επιτηδειότητα τις ανοησίες και ενοχλήσεις των άλλων, είναι εγκρατής στις ηδονές, δεν καταβάλλεται εντελώς από τις συμφορές, δε διαφθείρεται από την ευτυχία και χαίρεται περισσότερο για τα αγαθά που αποκτάει με τη φρόνηση παρά για όσα του χαρίζει η τύχη.

 Αυτά μας έλεγε ο Ισοκράτης....Ψιλά γράμματα για πολλούς...Το παρ’ ολίγον μπουρδέλο που κακώς καλείται «Ελληνικό» κράτος, σύντομα θα τελειώσει. Μετά από αυτήν την κυβέρνηση μπορεί να δείτε άλλη μια ...αλλά αυτή θα είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έχετε . Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… έτσι όποιος γνωρίζει την νεότερη ελληνική ιστορία, από την ίδρυση του υποτιθέμενου «Ελληνικού» κράτους, γνωρίζει τις δολοφονίες του, (ακόμα και αυτή του Ι. Καποδίστρια) όπου επί των ημερών μας έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που έχει καταστεί μάστιγα του έθνους! Αυτή την στιγμή το υποτιθέμενο «Ελληνικό» κράτος σε ένα βίαιο ανθελληνικό μένος του, διώχνει τους ημιαποβλακωμένους μέσω διδασκαλίας, ποδαπούς κατοίκους του… ενώ ταυτόχρονα εισάγει νέους αλλοδαπούς κατοίκους υπό τις διαταγές των ιουδαιοχαζάρων!


 Αυτό το κράτος ΔΕΝ το θέλουμε και θα πρέπει να το βάλουν καλά στην κωλοτρυπίδα τους τόσο οι δημοτικοί, όσο και οι κρατικοί του υπάλληλοι… που κρύβονται πίσω από το έθνος και τη πατρίδα για την μοναδική πάρτι τους! Τα χρήματα που παίρνεται κάθε μήνα, είναι ματωμένα χρήματα… από τους αυτοκτονημένους, και από όσους έχουν φύγει μακριά και όπου δεν πρόκειται να ξανά έρθουν για να συντηρούν χαμένα κομματόσκυλα όπως εσάς…. έχει τους λόγους του, που σας συντηρεί ακόμα το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα που υπηρετείται, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας.

 Ουσιαστικά το «Ελληνικό» κράτος έχει ιστορικά αυτοκαταργηθεί με τις εκλογές του 1920 και εντεύθεν! Με την εκούσια απομάκρυνση του Ελευθέριου Βενιζέλου στης εκλογές του 1920 απ’ αρνηθήκαμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο στην Χερσόνησο του Αίμου, και στην Μέση ανατολή. Η τελευταία πράξη θανάτου, ήταν με τον Ι. Μεταξά.. από τότε και μετά μας πάνε γαμιώντας ένα κουφάρι για κράτος, κάτι σαν ζόμπι υπάρχει, που επί των ημερών μας τρώει τα τελευταία ζωντανά του κύτταρα. Το νεότερο «Ελληνικό» κράτος έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέρα με την ημέρα. Οι μόνοι που δεν μπορούν να το δουν αυτό, είναι αυτοί που βυζαίνουν σκοτωμένο αίμα από αυτό το ζόμπι… νομίζοντας ότι ζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μεσα στη βουλη ειναι η αφροκρεμα του υποκοσμου καθε χωρας