ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΌΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ  : Αυτός εδώ είναι ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος. Ένας από τους ήρωες της επανάστασης του 21. Αυτός που έπαιρνε τα κεφάλια των Τούρκων χωρίς σταματημό. Έτσι γερά και δυνατά θα εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε,

μη γίνεσαι άδικος κι αχάριστος.Τη ζωή του Νικηταρά δεν θα τη ζήσουμε(όχι πως δεν θα εμφανιστεί η ευκαιρία...το επιλέξαμε.)Θάνατο όμως θα έχουμε παρόμοιο-μας τον ετοιμάζουν εντατικά εδώ και 10 χρόνια...

.......

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι βέβαιο πως κανείς δε μπήκε στον κόπο να διαβάσει το φρέσκο περί Κύπρου πράμα σας ενημερώνω πως αφορά τα νέα αρνητικά επιτόκια για πάνω από 100.000€(-50% δηλ αν εκμεταλλεύονται τα 200.000€ ΣΟΥ τους χρωστά μόνο 500€).σε αυτούς που έχουν λιγότερα από 100.000 η τράπεζα τους επιτρέπει να συνεχίσουν να τα καταθέτουν άτοκα!!!

Αν και είναι η καλύτερη λύση δεν μετατρέπονται εύκολα...
.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 21 Φεβρουαρίου 2020 - 1:26 μ.μ

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις κατατοπιστικές διευκρινίσεις .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε,
μη γίνεσαι άδικος κι αχάριστος.Τη ζωή του Νικηταρά δεν θα τη ζήσουμε(όχι πως δεν θα εμφανιστεί η ευκαιρία...το επιλέξαμε.)Θάνατο όμως θα έχουμε παρόμοιο-μας τον ετοιμάζουν εντατικά εδώ και 10 χρόνια..."

Αχάριστος;;;;; χα χα χα γιατί θέλω να έχουμε και άλλους Νικηταράδες σήμερα;; Νομίζω ότι κάπου μπερδεύεσαι. Τα πρόβατα γεννήθηκαν πρόβατα, και θα πεθάνουν πρόβατα, ίσως με θυσία. Αλλά η θυσία τους δεν θα πάει χαμένη.!!
Και που να δεις ο γράφων τι τους ετοιμάζει.!!

Ανώνυμος είπε...


Μάλλον παρανόησες αυτά που έγραψα.
Υπέθεσα πως η ανάρτηση αποδοκιμάζει τον τρόπο και τα άτομα (την επιτροπη) που επιλέχθηκαν για τον εορτασμό της επετείου.Σωστα;
Προφανώς ο Νικηταράς είναι χαρακτηριστική μορφή της Επανάστασης και το πανηγύρι που ετοιμάζεται θα έπρεπε ,όφειλε να τον περιλαμβάνει στα τιμώμενα πρόσωπα και να γίνεται σαφής αναφορά σε διάφορες πτυχές του βίου του.Τη ζωή και τον θάνατό του.
Τώρα είσαι άδικος με την επιτροπή γιατί ανεξάρτητα από την πρόθεση της μας λείπει το φρόνημα να μιμηθούμε την ζωή του-κεφάλια υπάρχουν...
Αλλά και αχάριστος γιατί οι άνθρωποι αυτοί και διάφοροι παρατρεχάμενοι ,προσπαθούν εδώ και χρόνια,να μας προσφέρουν ό,τι πιο σχετικό μπορούν : να πεθάνουμε πάμφτωχοι καταφρονεμένοι ζητιάνοι...σαν τον Τουρκοφάγο...
Συνοπτικά: το σχόλιο είναι ειρωνικό .Σε λέω αχάριστο γιατί δεν εκτιμάς -όπως θα ήθελαν-τα σκατά που σου προσφέρουν,επιβάλλουν.
Κάτι περισσότερο δεν μπορώ να γράψω-είναι δύσκολα στο μαντρί...

.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μάλλον παρανόησες αυτά που έγραψα.
Υπέθεσα πως η ανάρτηση αποδοκιμάζει τον τρόπο και τα άτομα (την επιτροπη) που επιλέχθηκαν για τον εορτασμό της επετείου.Σωστα;"

Δεν πειράζει ο Ερμής (επικοινωνία +λόγος) είναι ανάδρομος από τις 17 Φεβρουαρίου. Θα ξαναγίνει ορθός στις 29 Μαρτίου.Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 29 θα έχουμε...καθυστερήσεις, αναβολές, πιθανών βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές , να αποφύγει κανείς να υπογράψει συμβόλαια....δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας κ.λ.π.

Στα υπόλοιπα όλα δεν διαφωνώ. Απλά μονάχα ξέχασαν να βάλουν και τον Μέτερνιχ δίπλα από το σήμα...για να κλείσει το καρέ.Μπορεί η Γιάννα να φέρει και το FATIH στον Αστέρα και να το γεμίσουνε λαμπάκια για τους εορτασμούς. Ο Τούρκος ιδιοκτήτης του Αστέρα θα το φωταγωγήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΡΡ. είπε...


Μια επί Μέτερνιχ 1821, (Ιερά συμμαχία), μια Ρωσικός χειμών 1941,
δίς εχάλασε την χαζαρογερμανική σούπα ο Έλλην Αχιλλεύς.
Και θα την ωλέση εκ νέου και εκ τρίτου.
Η πουστολαθροδημοκρατία πήρε λάθος θέσι και σύμμαχο.
Ένας κωρονοϊός θα σας θάψη...
Τον βόθρον όν ητοιμάσατε πεσείσθε υμείς αυτοί.
Έρχεται κύμα κατακλυσμιαίον και αποκαλυπτικόν.