ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.

Αυτήν την στιγμή φεύγουν από τις Καστανιές Έβρου γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη. 
Γίνεται μάχη στον Έβρο.!! Διώξτε αμέσως όλες τις γαμημένες Μ.Κ.Ο από τα νησιά και την χώρα, διότι θα πάρουμε όλοι οι Έλληνες τα όπλα.!! Έλληνες οι Μόγγολοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αφού απέτυχαν όλοι οι άλλοι τρόποι, ελπίζουν να τους βγει ο εκβιασμός με το λαθρομεταναστευτικό.
Αν χάσουν κι εδώ, είναι τελειωμένοι οι Μόγγολοι.


Αυτή η κατάσταση είναι χειρότερη από το να δεχόμασταν επίθεση με πυρά από τους Τούρκους ....έχουν πάρει τους γεμιστήρες από τους φαντάρους.!! Ο στρατός πρέπει να στείλει άμεσα ενισχύσεις...αν δεν το κάνει ας αφήσει εμάς να καθαρίσουμε.
Αν δεν πάει ο στρατός και δεν απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής είμαστε με κατεβασμένα τα παντελόνια !!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalergi Guthoven διαβάστε. Όλα γίνονται βάση σχεδίου. Το παιχνίδι είναι πουλημένω. Κρίμα γιατί σκοτώνουν και σκοτώνονται αθώες ψυχές.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=ibnUK9DuoEo

Η μόνη έντιμη αντίδραση στο άκουσμα αυτού του τραγουδιού, είναι το δάκρυ και το σκύψιμο του κεφαλιού χαμηλά. Ο συλλογισμός του κάθε αγωνιστή της ελευθερίας και το τίμημα που πλήρωσε αγόγγυστα με την ζωή του. Ντροπή η αναξιότητα μας σήμερα, βαριά η κληρονομιά μας, μακρύς ο δρόμος μας και έχουμε χαθεί...

το σχολιο δεν ειναι δικο μου ενας αλλος το εγραψε και του βγαζω το καπελο

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=OVW814MV7W4


και αλλο ενα να ξεσηκωνομαστε να θυμηθουμε τι ειμαστε και τι οφειλουμε στους προγονους μας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ είπε...

ΕΝΟΣΙΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΝΩΣΙΣ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Τ Ω Ρ Α ! ΙΔ'ΑΛΛΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΟΛΑΣΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΔΗ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι Π Ο Τ Ε Ν Ι Κ Η Μ Ε Ν Ο Ι . ΑΔΕΛΦΙΑ Α Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

θα μας κλασουν τον πουτσο με πορδες απο ληγμενα ροβυθια,αν νομιζουν οτι εχουμε ξοφλησει καλυτερα γιαντα οποιος υποτημα τον οχτρο την παταει,ωρα λοιπον για αλλη μια φορα να δουνε τι ειναι Ελλαδα μα δεν κατεχω πραμα αμα ποτε θα βαλουν μυαλο ποτε,πρεπει να ειμαστε επαε ολο με τσι κατσουνες ανα χειρας?