ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ "ΑΝΗΛΙΚΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως αντιλαμβανόμαστε από την επίσημη ανακοίνωση της εθνικότητας των «Ασυνόδευτων Ανηλίκων», ο πληθυσμός που έχει αποφασιστεί να αντικαταστήσει τον κάτοικο της χώρας, είναι κυρίως Αφγανοπακιστανικής καταγωγής μιας και είναι το 65% .!! Εδώ στην γή της Ελλάδος  θέλουν ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ για κατοίκους , με κύριο στοιχείο πολιτισμού τους....τους ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ.! Όλα αυτά τα "ανήλικα" μαθαίνουν να αποκεφαλίζουν από τα 4 έτη τους. Στα 16 τους έτη είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στους αποκεφαλισμούς. 


Turkish-backed jihadists took the phone of a killed Syrian Arab Army soldier and called his mother. They mocked her and told that they beheaded her son.
 https://twitter.com/CivilWarMap/status/1230853453871710208


Το είδαμε και στην Ελλάδα όταν ο 18 Αφγανός έσφαξε σε δευτερόλεπτα τον Μανώλη με το μαχαίρι. !! Δεκαοκτώ ετών όταν σε δευτερόλεπτα σκοτώνει άνθρωπο...είναι εκπαιδευμένος από πολύ μικρή ηλικία. Και όλους αυτούς τους φέρνουν στην Ελλάδα και δικαιούνται και επίδομα.!!
Όταν οι Αμερικανικές αρχές δια της CIA μιλάνε για 1.168.000 μετανάστες που έχουν εισέλθει στη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Οκτώβριο του 2019 τότε εμείς τι έμεινε να πούμε..Δυστυχώς σε αυτή την χώρα κανείς δεν λέει αλήθειες για το μέγεθος της ΕΙΣΒΟΛΗΣ, διότι περί εισβολής πρόκειται και όχι "μεταναστευτικού" προβλήματος..Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος και να ρωτήσει τον αρμόδιο υπουργό εάν διαψεύδει ή όχι τα στοιχεία που ανακοινώνουν οι Αμερικανικές αρχές.

Υπολογίστε αν μέσα σε μια χρονιά άπω το 2015 έως το 2016 μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα 1.168.000 εκ. εισβολείς...τότε για κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα πόσα εκατομμύρια ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ εισβολέων έχουν έρθει;;; Και σε αυτά τα εκατομμύρια ΔΕΝ υπολογίζουμε τα εκατομμύρια που ΉΔΗ υπήρχαν/ουν εντός της χώρας από το 1991 και μετά που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία ο τρελαντώνης.!! Με πολύ απλά μαθηματικά από το 2015 έως και σήμερα έχουν μπουκάρει στην χώρα μας με το έτσι θέλω....4.672.000 εκ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ σκουράντζες. Το σχέδιο λέγεται Le Grand Remplacement, η "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙ' ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ!!!!

Η επίσημη πηγή για τα στοιχεία της εθνικότητας των "ανήλικων" ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: