ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

USA is pulling nukes out of Turkey (Oι Η.Π.Α παίρνουν τα πυρηνικά απο την Τουρκία)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η είδηση είναι αληθινή και όχι fake. Τα πέντε C-17A Globemasters III έφθασαν στο Incerlik από την βάση  Ramstein στην Γερμανία άδειασαν το Incerlik απο τις τελευταίες πυρηνικές βόμβες που είχαν απομείνει εκεί.!! Σας το είχαμε ανακοινώσει βέβαια ΠΡΙΝ το σημερινό άρθρο ΕΔΩ όταν σας γράφαμε : ...
"Ανεξάρτητα από το που αλλού έχουν η θα έχουν στο μέλλον οι Αμερικάνοι βάσεις, το Ιντσιρλίκ ΔΕΝ θα το αφήσουν.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν αφήσει εκεί αποθηκευμένες τις παλαιές βόμβες με πυρηνική γόμωση.!!! Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να αφήσουν ένα μόνιμο σώμα αγωνιστών στην αεροπορική βάση του Incirlik με εκπαιδευμένα πληρώματα και έτοιμα να πετάξουν όποτε χρειαστεί.Αλλά από την άλλη δεν θέλουν να μαθευτεί η ΑΠΟΣΥΡΣΗ των  B-61γιατί δεν θέλουν να υπάρχει ένα κακό προηγούμενο, και να γίνει ένας κακός συμβολισμός για το ΝΑΤΟ.Δεδομένου ότι υπάρχουν άλλες  πυρηνικές βόμβες σε 3 άλλες Νατοϊκές χώρες διασκορπισμένες. Όταν πρόκειται για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Αμερικής, οι Αμερικάνοι εφαρμόζουν τον παλαιό τους κανόνα....“better safe than sorry” .Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, έχουν αποτραβήξει ΜΥΣΤΙΚΑ τις βόμβες με την πυρηνική γόμωση από την βάση του Incirlik, κάποια από αυτά έχουν πάει στον Άραξο, κάποια άλλα αλλού.Εάν αφήνονταν αυτά τα όπλα στην Τουρκία, και έπεφταν στα χέρια του Ερντογάν, αυτό θα ήταν μια τεράστια γεωπολιτική αποτυχία για τις Ηνωμένες Πολιτείες ,έστω και εάν έπεφταν στα χέρια ενός πρώην συμμάχου.!!! Και αυτό οι Αμερικάνοι είναι κάτι που δεν το θέλουν...και δεν θα το επιτρέψουν. Υ.Γ Εάν δεν μπορούσαν να τα μεταφέρουν διότι οι Τούρκοι θα έκαναν κατάσχεση στην βάση, τότε θα την ισοπέδωναν προτού οι τούρκοι πάρουν αυτά τα όπλα, και με μια αποστολή απο την Μ.Ανατολή η με αεροπλάνα απο την Ευρώπη,που θα μετέφεραν  “bunker busters” (BLU-109 εξοπλισμένα με JDAMs, GBU-24/27)...θα κατέστρεφαν και τα 21 σιλό αποθήκευσης που βρίσκονται στο Incirlik.".
Αυτά σας γράφαμε τότε ΠΡΙΝ γίνει φανερή η μετακίνηση  των πυρηνικών απο το Incerlik της Τουρκίας.!! Αυτό όλο κάτι δηλώνει...αυτή η μεταφορά των πυρηνικών απο την Τουρκία, ότι ο χρόνος της ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!! Υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ Η.Π.Α και Ρωσσίας σε ότι αφορά το θέμα της Τουρκίας.  Και φυσικά για όσο διαρκεί η στενή συνεργασία Αμερικής - Ρωσσίας, η γεωπολιτική αξία της Τουρκίας θα βαίνει μειούμενη και δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση, να υπάρξει ελληνοτουρκική ομοσπονδία που ονειρεύονται κάποιοι.!

As reported earlier, Air Mobility Command’s C-17A Globemaster III arrived at Incerlik AB, Turkey from Sicily, Italy on February, 20 as part of US-led exercise Defender Europe 2020, Air Mobility Command officials said.
Five more C-17A Globemasters III arrived to Incerlik AB from Ramstein Air Base on February, 21. Our sources at Incerlik AB confirm that the presence of five additional transport aircraft is a clear evidence of getting the whole bulk of nukes (that are currently stored at Incerlik AB amid tensions in Syria) out to Germany, Poland and one of the Baltic states. Five nuclear bombs are to be transported to Poland and one of the Baltic states accordingly with the rest of the stock to be delivered to Germany.

This goes in line with an observatory flight over Turkey that will be carried out by Russian inspectors on February 25-28 as a means to verify the withdrawal of nuclear weapons. The inspection was declared by Sergei Ryzhkov, head of Russia’s National Nuclear Risk Reduction Center.
Besides, there’s a forward-deployed nuclear weapons storage depot for Defender Europe 2020 in Powidz.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: