ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πάνε και τα όνειρα της Τουρκίας για εξαγωγή επιθετικών ελικοπτέρων Τ129 (αντίγραφο του ιταλικού A129 Mangusta) στις Φιλιππίνες λόγω της συνεχιζόμενης απαγόρευσης εξαγωγής κινητήρων από τις ΗΠΑ και avionics από το ΗΒ. Πιθανή και η ακύρωση της παραγγελίας του Πακιστάν. Απόλυτα φυσιολογικό. Πίστεψέ με... γνωρίζω από πρώτο χέρι πως η τεχνολογία που τους ανήκει αποκλειστικά και την οποία μπορούν να εξάγουν είναι μηδαμινή. Η Τουρκία εξαρτάται από τρίτους για ότι πετάει, σχεδόν ότι επιπλέει και ότι δεν χρησιμοποιεί ακόμα λυχνίες.

Tο γνωρίζαμε, το ξέραμε και περιμέναμε ότι θα συμβεί. Για αυτό και λέγαμε ΕΔΩ : ... "Oι Τούρκοι έπαιξαν και έφεραν ντόρτια. Στο τέλος θα παρακαλάνε να τους δώσουνε τεχνολογία οι Κλίνγκονς, και μέσω της προπαγάνδας τους θα προσπαθήσουν να ψήσουν μέχρι και τον Νταρθ Βέϊντερ.".
Απλά η καλοστημένη προπαγάνδα των μογγόλων σας "ταΐζει" ταραμά πολλές φορές.

Το γεγονός όμως οτι δεν είναι αυτάρκεις στην πολεμική τους βιομηχανία δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους υποτιμούμε. Αυτό θα ήταν τρομερά επικίνδυνο. Αλλά επίσης τρομερά επικίνδυνο είναι να γράφουν δημοσιογράφοι πως η Τουρκία παράγει τα πάντα και είναι υπερδύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: