ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ - ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ - NEWS REPORT

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν είναι περίεργη αυτή η στροφή της Γαλλίας...Η Γαλλία έχει αντιμετωπίσει πολλές δοκιμασίες στην ιστορία της αλλά για πρώτη φορά αντιμετωπίζει σήμερα το φάσμα της εξαφάνισης. Η Αβινιόν δεν είναι πλέον η πόλη των παπών, αλλά των σαλαφιστών. Στο Σεντ Ντενί όπου αναπαύεται ο Κάρολος Μαρτέλος (ο βασιλιάς που συνέτριψε στη μάχη του Πουατιέ την αραβική εισβολή στη Γαλλία τον 8ο αιώνα) και άλλοι βασιλείς κυριαρχεί η ισλαμική μαντήλα. Οι καμπάνες ήδη δεν ηχούν πια σε πολλές περιοχές της Γαλλίας όπου οι κοσμικές αρχές έχουν απαγορεύσει την κρούση τους, αλλά σε όλη τη Γαλλία ηχεί ήδη η φωνή του μουεζίνη. Η Γαλλία δεν είναι πλέον μια ρωμαιοκαθολική χώρα και πολλοί αναρωτιούνται μήπως η επικρατούσα θρησκεία είναι το Ισλάμ.

Ούτε στον μικρό τους δακτυλάκι δεν τον φτάνουν τον μεγάλο Σαρλ ντε Γκωλ αυτοί που κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες την Γαλλία, αν ήταν αυτός σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να είχε αφήσει η Γαλλία τους Τούρκους να αλωνίζουν και ούτε μία στο δις πιθανότητα να είχε απειληθεί γαλλικό σκάφος χωρίς απάντηση. Στο βιβλίο του «Ήταν ο ντε Γκωλ» (“C'était de Gaulle”) o πολιτικός και συγγραφέας Alain Peyrefitte (1925-1999), παραθέτει μια αρκετά ενδιαφέρουσα δημόσια ομιλία του Ντε Γκωλ στις 5 Μαρτίου 1959:


«Είναι υπέροχο να υπάρχουν Γάλλοι κίτρινοι, μαύροι, μελαμψοί. Δείχνουν ότι η Γαλλία είναι ανοικτή σε όλες τις ράτσες και έχει οικουμενική αποστολή. Αλλά εφ' όσον παραμένουν μια μικρή μειοψηφία. Διαφορετικά, η Γαλλία δεν θα είναι πλέον Γαλλία. Είμαστε ακόμα κατά κύριο λόγο ένας ευρωπαϊκός λαός, λευκός, με ελληνικό και λατινικό πολιτισμό και χριστιανική θρησκεία. Μην μου κάνει εμένα κανείς μάθημα Ιστορίας. Πόσοι από εσάς πήγατε σε μουσουλμανικές χώρες να δείτε τους μουσουλμάνους; Αν πήγατε, τους είδατε με τζελαμπά και σαρίκι; Μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι Γάλλοι. Εκείνοι που εκθειάζουν την "αφομοίωση" έχουν μυαλό όσο και ένα κολιμπρί, κι ας είναι και επιστήμονες. Προσπαθήστε να αναμίξετε λάδι και ξύδι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Μετά από λίγο, θα διαχωριστούν και πάλι. Οι Άραβες είναι Άραβες, οι Γάλλοι είναι Γάλλοι. Θα πρέπει να ονειρεύεστε αν νομίζετε ότι η Γαλλία μπορεί να απορροφήσει 10 εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι αύριο θα είναι 20 εκατομμύρια και μεθαύριο 40. Αυτοί που κηρύττουν την “αφομοίωση” και βλέπουν όλους τους Άραβες και Βέρβερους της Αλγερίας ως “Γάλλους”, πώς θα τους αποτρέψουν να εγκατασταθούν στη Γαλλία, όπου το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο; Τότε το χωριό μου δεν θα λέγεται πια Κολομπέ λε ντεζ Εγκλίζ (Colombey-les-Deux-Eglises, δηλαδή Κολομπέ-οι-δυο-εκκλησίες), αλλά Κολομπέ-τα-δυο-τζαμιά...».

Υ.Γ Το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την συμμορία που προωθεί την "πολυπολιτισμική κοινωνία.". Και κάτι αδελφούλες τύπου Στόλντεμπεργκ σπάνε την μέση τους και τρέχουν να εκτελέσουν το θέλημα του αφέντη τους.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Οι λευκοί Αγγλογερμανοσάξωνες αυτογενοκτονούνται.
Τους έφαγαν οι κακές εβραιοπαρέες. Ας πρόσεχαν...

Το αίμα των Μαραθωνομάχων και Σαλαμινομάχων δεν εχύθηκε χωρίς λόγο και αιτία.

Αλλά υπάρχει, άραγε ακόμα, ιστορικός χρόνος για να σωθή ο ελληνογενής ανθρώπινος πολιτισμός από τους σατανικούς κατεδαφιστάς του;

Ας ελπίσωμεν και ας μείνωμεν, στερρώς και γενναίως,
εις τας επάλξεις του κοινού, πατριωτικού και ανθρωπιστικού,
χρέους και καθήκοντος.

Ο δε αγαθός θεός του πολιτισμού
είη βοηθός και σωτήρ ημών
και τελικής νίκης χορηγός.