ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τουρκία: Δοκιμές S-400 εναντίον αμερικανικών μαχητικών F-16 και F-4

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Tα  πράγματα γίνονται  όλο και καλύτερα κάθε μέρα .!! Second largest NATO cunts "ally". !!!
Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε νέες δοκιμές αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 εναντίον αμερικανικών μαχητικών F-16 και F-4 σε αεροπορική βάση κοντά στην Άγκυρα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA NOVOSTI που επικαλείται δημοσίευμα του Fighter Jets World.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Νοεμβρίου.

Ταυτόχρονα, η Τουρκία, σημειώνεται, ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για πιθανές κυρώσεις σε περίπτωση έναρξης δοκιμών.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μακάρι , για να εμπεδώσουν όλες οι εκφάνσεις της Αμερικάνικης διοίκησης ότι τους πουλάει η Τουρκία , όποιος και να επικρατήσει στις εκλογές τους , να σταματήσουν να μας πουλάνε με ίσες αποστάσεις . Καλημέρα από την Κρήτη .....ευχαριστούμε για την ενημέρωση .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Νικόλα..καλημέρα από μια συννεφιασμένη και δροσερή Μακεδονία.!! Τα χαιρετίσματα μου στην όμορφη Κρήτη μας. Λόγο αμερικάνικων εκλογών...οι Αμερικάνοι ΔΕΝ θα μπορέσουν το επόμενο διάστημα να βοηθήσουν την Τουρκία στο μέτωπο της Λιβύης. Οπότε να περιμένεις και άλλα "χτυπήματα" στην Τουρκία. Πάντως ο Ερντογάν είναι ένας συναισθηματικός θρησκευτικός παπάρας χωρίς να έχει υπηρετήσει ούτε μια μέρα στον στρατό ,και ο στρατός είναι πολύ αδύναμος για να του δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, καθώς σε έναν δικτάτορα δεν του αρέσει ποτέ η αλήθεια.

Οι Τούρκοι θα την πατήσουν στην Λιβύη και σύντομα και στην Συρία.Δεν βρισκόμαστε στον 18ος αιώνα....και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μια επαγγελματική και ανεξάρτητη στρατιωτική νοημοσύνη είναι να προετοιμάσει ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.!! Κάτι που δεν έγινε απο τον Ερντογάν...και ούτε απο τους Κεμαλιστές. Φαίνεται απο τον τρόπο που πολεμούν οι τούρκοι , κάνοντας έναν αποικιακό πόλεμο χρησιμοποιώντας "φθηνά" υλικά και ανεκπαίδευτα παιδιά προσφύγων απο την Συρία. Όλο αυτό δεν θα τελειώσει καλά για αυτούς. Και πίστεψε με ο Ερντογάν δεν είναι ο Ρόμελ...και το Wehrmacht Afrika Korps δεν μπορούν να το κάνουν.