ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ" ΣΑΣ.!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται στον σχολιαστή Σίμο...ο οποίος σε σχόλιο του ΕΔΩ μας γράφει : ..." Από το κακό στο χειρότερο πας, με την πολιτική δεν το έχεις, προχώρα με τα διεθνή που κάτι προσφέρεις. Άσε τα εσωτερικά." .  Μας προειδοποίησε με πλάγιο τρόπο ο Σίμος να μην ασχολούμαστε με τα "εσωτερικά" δηλαδή με τον ξυρισμένο πρωθυπουργό του.!! Μα τα εσωτερικά και εθνικά θέματα έχουν το "ζουμί" διότι εδώ μέσα έχουμε μεγάλο απόθεμα απο ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!
Όταν το διάβασα το σχόλιο του...χαμογέλασα. Συνήθως όταν χαμογελώ...δεν είναι καλό σημάδι.
Διαχρονικά το αυτιστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας ψηφίζεται από τους κατοίκους της, σαν τον Σίμο. Ο κάθε εκλεγμένος πολιτικός, είναι ο πολιτικός μας καθρέπτης, είμαστε εμείς οι ίδιοι, είναι το πολιτικό αποτύπωμα της κοινωνίας μας! Όποιος βρίζει έναν πολιτικό, στην ουσία βρίζει τους ψηφοφόρους του (γιατί νομίζετε αντέδρασε ο Σίμος), που σε αρκετές των περιπτώσεων είναι κατά πολλοί χειρότεροι των πολιτικών που ψήφισαν! Δηλαδή λούγκρες ψηφίζουν λούγκρα, ψεύτες ψηφίζουν ψεύτες.



Η σχέση μεταξύ πολίτη και πολιτικού είναι ερωτική λόγο της Πάνδημου Αφροδίτης, και βασίζεται στο συμφέρον και στα ψέματα… δεν φτάνει μόνο να θέλει ο άλλος να σε κοροϊδέψει, πρέπει και εσύ να θέλεις οπωσδήποτε να σου πουν ψέματα, να σε πιάσουν κορόιδο! Να ζήσεις το παραμυθώδες ψέμα σου, έστω και για μια στιγμή. Και όπως συμβαίνει πάντα στις ερωτικές καταστάσεις δεν φταις εσύ… αλλά μόνο ο άλλος! Όσοι είναι σώφρονες ποτέ δεν μπαίνουν ενδιάμεσα στα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι δεν πρέπει να μπαίνουν ανάμεσα στον πολίτη και στον πολιτικό… τους αφήνεις στα ιδιοτελή ψέματα τους… και τους εύχεσαι εκ βάθους ψυχής, καλά γαμήσια!


Υ.Γ Αν το πολιτικό αποτύπωμα της κοινωνίας μας είναι ένας ξυρισμένος διακοποπρωθυπουργός δίπλα σε μια κουνιστή και βαμμένη λούγκρα...τότε η κοινωνίας μας νοσεί βαθύτατα..και καλό θα ήταν να επέλθει ΚΑΘΑΡΣΗ επιτέλους.

Υ.Γ 1 Σίμο ΔΕΝ κάνω ποτέ αυτό που μου λένε άλλοι, ακόμα και αν μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο. Είμαι μεγάλο "κάθαρμα".

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Καιροσκοπική πολιτική πελατεία καιροσκόπων επαγγελματιών της πολιτικής.
Ή λαός χωρίς ιστορική, πολιτική και εθνική παιδεία και αγωγή
εις των οποίων τη θέσι παρασιτεί μόνο
μια υπερτροφική, υπερκαιροσκοπική, διεθνιστική θρησκεία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε ΑΡΡ και έχεις μετά και τον Simon να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο δήθεν.!! Πάγια τακτική βρε παιδάκι μου αυτής της φυλής να προσπαθούν να απαξιώσουν αυτόν που φοβούνται.