ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

kalo kouragio Tajip...έρχεται ο Σεπτέμβρης.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανακάλυψε ο Ερντογάν όπως λέει πλούσια κοιτάσματα στην Μ. Θάλασσα.
Και εγώ ανακάλυψα το λεφτόδενδρο που αντί για φύλλα έχει 50ευρα.
Ο,τι και να κάνεις κακομοίρη ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και τα 170 δις των ομολόγων σου θα πρέπει να πληρωθούν.
Κορόιδα δύσκολα θα βρεις να σε χρηματοδοτήσουν με τις παπάτζες σου, θα είναι σαν να πετάνε λεφτά σε κάδο σκουπιδιών.!! Αυτή την φορά δεν θα την βρεις την βοήθεια τσάτισες πολλούς , και έβγαλες τα πόδια σου έξω από τις "κουβέρτες".
Και δεν είναι μόνο αυτό έχει απέναντι του και τον ίδιο του τον λαό με όσα έχει κάνει μετά το πραξικόπημα που ο ίδιος έστησε. Η γερμανία δεν είναι τυχαίο που τρώει τόσους μήνες τα νύχια της από την αγωνία της καθώς έχει επενδύσει πολλά στην Τουρκία και βλέπει τώρα να γίνονται αέρας. Όσο για τις επενδύσεις που έχουν κάνει οι Γερμανοί στην Τουρκία αυτοί τρίβουν χέρια τους από χαρά όσο πέφτει η λίρα λόγω των μισθών . Γι αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε αυτές τις περιβόητες κυρώσεις από πλευράς ΕΕ . χαχαχα μόνο που θα ακριβύνει στην Τουρκία η ενέργεια ..
 
Θες  να κλείσεις μια εταιρεία ή μια χώρα ολόκληρη;; Στέρησε της την φτηνή ενέργεια και ρίξε τους μισθούς στο ναδίρ να δημιουργήσεις πληθωρισμό. Όπλα με σιγαστήρες για αθόρυβους πολέμους ...Το ότι δήθεν ανακάλυψε και καλά πλούτο στην πλευρά της Ρωσίας εκεί πάνω στην Μ. θάλασσα είναι ουσιαστικά η αρχή της παράδοσης του στον Πούτιιν .Το λόγο του διαμεσολαβητή θα αποκτήσει η Γκαζπρομ.!! Η Ευρασία δημιουργείται δεν είναι τυχαίο ότι πριν συμβεί το σημερινό υπήρξε συμφωνία Ιράν και Κίνας . Οι βασικοί τρείς παίχτες του σχεδίου αποκαλύπτονται.
 
kalo kouragio Tajip...