ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών γιά διορισμό πρωθυπουργού κοινής αποδοχής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Βγήκε και ο Βορίδης...ποιος ο Βορίδης , ναι αυτό το λαμόγιο που όπως βλέπουμε στην φώτο έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία γιά να είναι ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Βγήκε λοιπόν ο Μάκης και είπε για την Ικαρία: "Ό,τι μέτρα και να πάρεις είναι αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης..Τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης".

Συμφωνώ απόλυτα. Αν την επόμενη φορά μαζευτούμε στο cafe piloti καμμιά 30αριά να ξέρετε ότι ήταν μια αναπόφευκτη εκδήλωση αγάπης στο πρόσωπο μου και όχι παραβίαση μέτρων εκ μέρους μας. Λοιπόν σου έχω νέα Μάκη...φρέσκα φρέσκα και λαχταριστά... η ΝΔ θα διχοτομηθεί και το σχέδιο είναι  ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει μαζί με τον Ερντογάν. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Παίζονται ακόμη κάποια ντιλάκια....αλλά σίγουρα δεν σε βλέπω στην θέση που είσαι για πολύ ακόμα.!!

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών γιά διορισμό πρωθυπουργού κοινής αποδοχής. Σε λίγο καιρό η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη....

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Μακ Βορ.

¨Εγώ σαν παλιάς κοπής αρσενικό ΔΑΠίτης έχω μάθει να τα λέω τσεκουράτα!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ ούτε αυτός ξέρει τι είναι και από που τον βαραίνει. Ο περδικολάστιχος...όταν πλένει τα πιάτα βάζει απορρυπαντικό με άρωμα λεμονιού.!!!