ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛELEFT ENTAYΘΑ: Η "MAST ENERJI" ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Aυτοί είναι φιλελέρες που μας το παίζουν και "εθνικιστές" μάλλον ψωνίζουν εθνικισμό από τα τουρκικά Lidl.!!! Η τουρκική Mast Energy βρίσκεται σε πολλές κρίσιμες ενεργειακές υποδομές της χώρας. Απόλυτο δίκιο έχει ο Αδαλής σε ότι λέει. Εγώ γιατί έγραφα ΕΔΩ, ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι...οι ΤΟΥΡΚΟΙ του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. Ιζίν Σιλινμέζ, δεν θα πει "η άδεια δεν διαγράφεται" όπως λένε οι πλασιέδες του Σουλτάνου στην Ελλάδα! Αλλά θα πει "το ίχνος δεν διαγράφεται"! Και είναι από μια καμπάνια που την ξεκίνησε πρώτος το 2015, ο ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΧΜΙ ΚΟΤΣ, (για αυτόν τα λέγαμε ΕΔΩ, και ΕΔΩ)που τελείως συμπτωματικά βρε παίδες έχει αγοράσει την μαρίνα Μυτιλήνης και άλλα έργα υποδομής στην Ελλάδα!!!  Τώρα ποιο ίχνος δεν διαγράφεται που είπε ο Κεμάλ, αυτό ένα μεγάλο και πολύ σοβαρό ερώτημα.Τούρκικο σαμποτάζ ήταν η χθεσινή έκρηξη στον Ασπρόπυργο.!!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛELEFT ENTAYΘΑ:
Η "MAST ENERJI" ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!
-
Οι φωτό είναι από την εταιρική σελίδα της στο FB. Που και που βρίσκεις κάποια έργα σε Τουρκία, Ελλάδα και ... Κύπρο!!! Διότι στις αναρτήσεις τους ασχολούνται πιο πολύ με τον Κεμάλ και το Κοράνι παρά με τις κατασκευαστικές τους δραστηριότητες!

32 Τούρκοι εργάζονταν στην Ελλάδα! Πως βρέθηκαν εδώ; Ποια υπεργολαβία εκτέλεσαν; Υπήρχε νόμιμη άδεια; Αυτοί λένε ότι πήραν το έργο το 2019. Το υπουργείο ξέρει πότε και πως βρέθηκαν εδώ; Τι έγινε μετά τις αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τον Οκτώβριο του 2020 για την εταιρία ΑΤΕΡΜΩΝ;


Αυτά για αρχή! Διότι υπάρχει σε εξέλιξη δημοσιογραφική έρευνα αν οι χτεσινές διακοπές ρεύματος σε Πελοπόννησο έχουν σχέση με τον Τούρκο υπεργολάβο!!! Και κάποιοι έχουν λουστεί από ιδρώτα και μάλιστα κρύο...

Αυτοί οι ... γνωστοί-άγνωστοι Υπερπροοδευτικοί, που υπεραγαπάνε τον Σουλτάνο και αποκαλούν ακροδεξιούς όσους αντιστεκόμαστε στην εισβολή των Τούρκων στην Ελληνική Οικονομία! Αυτοί που αποκαλούν εμάς ακροδεξιούς ΑΛΛΑ δεν χάνουν ευκαιρία, να φέρνουν από την Τουρκία, κάθε λογής Εθνίκι που κονομά στις πλάτες των Ελλήνων!

Αυτά προς το παρόν και ... περαστικά σας κορίτσια!!

ΥΓ. Στο σπίτι της πατριωτικής πτέρυγας της ΝΔ, τι κάνετε παιδιά; Ολα καλά;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: