ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλη συγκέντρωση κατά του Μηταράκη και της κυβέρνησης στο Φυλάκιο.. «Πάρτε τον πούστη από τον Έβρο»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : «Πάρτε τον πούστη από τον Έβρο». Ναι, σωστά ακούτε, αυτό βροντοφωνάζουν χιλιάδες Εβρίτες Θρακιώτες στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας -με αφορμή την εγκληματική εθνοκτόνο πολιτική ανοίγματος ΚΥΤ στο Φυλάκιο-, ενόσω η Αστυνομία φυγαδεύει τον Μηταράκη. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του Έβρου συνεχίζεται. Σαν τον κλέφτη έφυγε ο Μηταράκης από την Ορεστιάδα.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Μηταράκης στον Πρόεδρο Φυλακίου: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”

TON ΓΑΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟ.


χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο ο Μυταράκης καί ο κάθε Μυταράκης είναι η προμετωπίδα ,είναι απλά ένα πιόνι...άλλος πρέπει να φοβηθεί. Ο Μυταράκης εκτελεί εντολές άλλων. Για την ώρα θέλει ξύλο μόνο ξύλο!!! πολύ ξυλοοοοοο! Να στρώσει το λαμόγιο για να δούμε μετά τα τολμήσει να πει ξανά την λέξη.." ΘΑ ΦΕΡΩ";;; Κάτι είπε ο Βορίδης για...εκδηλώσεις αγάπης, πρέπει όπου τους συναντάμε να τους δίνουμε "στοργή και προδέρμ".

Μμ. είπε...



Ε όχι και πούστης το παιδί! Ένα κώλο έδωσε.
Οι Λαθραίοι είναι αδέλφια μας. Στον κώλο γαρ πιστεύουν κι αυτοί.
Μάρτυς μου ο νέος αγαπούλης, ο Μακ. Βορ.

kakos04 είπε...

Καλά του έκαναν να ιδρώσει και λίγο από φόβο . Μόνο μια διόρθωση , έξω πούστη από την Ελλάδα πρέπει να του λέμε και όχι να διαπραγματευόμαστε που θα πάνε τους λαθρομετανάστες . Από έπαρση πάντως πάει καλά ο βλάκας .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα...ο Ποντικομαμής ξέχασε κάτι που λέει :

«Τὸν ἄρχοντα τριῶν δεῖ μεμνῆσθαι: πρῶτον ὅτι ἀνθρώπων ἄρχει, δεύτερον ὅτι κατά νόμον ἄρχει, τρίτον ὅτι οὐκ ἀεὶ ἄρχει».

Oπότε νομίζω ότι είναι καιρός να πάρει και αυτός τον ...μπούλον.!! Ξέχασαν ότι η Ελλάδα ΔΕΝ είναι τσιφλίκι τους, δεν είναι προικώο τους...και ανήκει μόνο στους Έλληνες οι οποίοι και αποφασίζουν , και όχι αυτοί.