ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μικρά είν' τα κακαλία σου κι ακόμα πιο μικρό το... μυαλό σου ρε.!!
Το σωστό θα'ταν να έλεγες είμαστε μια μεγάλη χώρα με μικρούς - νάνους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ πολιτικούς!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ !!!
-
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ;;;

Τελικά ας αποφασίσετε εκεί στο Μαξίμου τι είμαστε, γιατί μας έχετε τρελάνει! Την μια βδομάδα μας λέτε ότι μεγαλώσατε την έκταση της χώρας με την ΑΟΖ και γίναμε τεράστιοι και την άλλη βδομάδα μας λέτε ότι ... σμικρύναμε και δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε με τις Φαρμακευτικές!!!



ΕΛΛΑΣ, η χώρα που κατά τους πολιτικούς μας είναι ... πτυσσόμενη!

Πότε μεγαλώνει και πότε μικραίνει ... ανάλογα με τα ντέρτια τους!!!

ΥΓ.
Κυριάκο, να μας εξηγήσεις τι ακριβώς είναι η Ουγγαρία και το Ισραήλ! Μικρές ή μεγάλες χώρες? Γιατί αν και μικρότερες σε πληθυσμό και έκταση από εμάς, μια χαρά συνεννοήθηκαν με τις Πολυεθνικές των εμβολίων!!!!


3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Το ορθόν είναι ότι:
Η Ελλάς είναι μια ΜΕΓΑΛΗ, πανάρχαια και ιστορική, χώρα, η μήτηρ των εθνών και του πολιτισμού αυτών όπως μεγάλος, ιερός και κομβικός εστί και χώρος εις ον ευρίσκεται.
Και η οποία Ελλάς τελεί το πλείστον εν δημοκρατικήι καταστολήι και πνευματική περιτομήι λόγω διαχρονικής ξενοκρατίας, και δια των εκάστοτε εγκαθέτων ΜΙΚΡΟΝΟΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΩΝ ταγών, πολιτικών τε και θρησκευτικών, αυτής οίτινες αγενώς, ανθελληνικώς και αθέως εκπαιδευθέντες δεν βλέπουσι τίποτ' άλλο πέραν της καρέκλας των και του βρώμικου εθνομειοδοτικού χρηματισμού των.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκκαστρε αν εννοεις τα αρχιδια με τη λεξη κακαλια θα τολμησω να σε διορθωσω παρα το ευρος και το βαθος των γνωσεων σου αλλα η σωστη εκφραση ειναι τα κακαλα ς.
Σε συνεχεια τωρα των σχολιων συμφωνω οτι οι συνεχεις περιτομες δεν μας αφησαν και πολλα οποτε κλεινω με μια ποντιακη παροιμια που ελεγε η ποντια γιαγια μου<> που σημαινει και ο γατος μονο τα δικα του αρχιδια αρεσει αυτα εχει ο Μητσοτακης αυτα θεωρει και ωραια.
Υ.Γ.Βρε λες γι αυτο η Μαρεβα να καβαλαει τα μοτοκρος?

ΑΡΡ. είπε...



Ξένη δημοσίευσις

.....................


Ερώτηση: Πως αντιμετωπίζουν τα ΗΑΕ το μεταναστευτικό;


Απάντηση: Παρά το γεγονός ότι οι Εμιράτι αποτελούν πληθυσμιακή μειονότητα στην ίδια τους την χώρα, έχουν καταφέρει με έξυπνες αλλά και πατριωτικές πολιτικές να κρατήσουν την πρωτοκαθεδρία στην πατρίδα τους. Οι μετανάστες βρίσκονται" στην χώρα αυτή υπό αυστηρές προϋποθέσεις και προσωρινά, ενώ κυρίαρχη εθνοτική ομάδα είναι οι γηγενείς. Οι τελευταίοι, απολαμβάνουν συγκεκριμένες πρόνοιες του Κράτους κατ' αποκλειστικότητα, όπως περίθαλψη, επιδόματα, παιδεία, σύνταξη, χαμηλότοκα δάνεια, εκπτώσεις σε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας κ.α. Οι Εμιράτι υπό την ηγεσία φωτισμένων ηγετών, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κράτος πρότυπο σε όλους τους τομείς.

Η άδεια παραμονής ισχύει για 2 χρόνια και ανανεώνεται μόνο στην περίπτωση που ο μετανάστης έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά. Συνεπώς, εάν κάποιος εργαστεί στα ΗΑΕ για 30 χρόνια, θα πρέπει να έχει ανανεώσει την άδεια παραμονής 15 φορές. Δεν παρέχεται δικαίωμα σύνταξης από το Κράτος όσα χρόνια και αν εργαστεί κάποιος, δεδομένου ότι σύνταξη και επιδόματα δικαιούνται μόνο οι γηγενείς. Επίσης, παιδιά ξένων που γεννιούνται στην χώρα δεν παίρνουν την υπηκοότητα των ΗΑΕ, αλλά αυτή των γονιών τους.

...............................

Ορίστε. Μας έβγαλαν τα μάτια οι κελεμπίαι κι εμείς τον χαβά μας
με τους εβραιοτουρκοκγενίτσαρους, τα γερμανολοβοτομημένα.