ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι, οι Τούρκοι εσωτερικού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχω γράψει εδώ και καιρό ότι ο εχθρός δεν είναι έξω από εμάς, αλλά ότι ο εχθρός μας κυβερνά.! Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι, οι Τούρκοι εσωτερικού. Η εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προσέλθει σε άσκοπες διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία υπακούοντας στις Γερμανικές εντολές και την προτροπή του ανθελληνικού εγκληματικού ΕΛΙΑΜΕΠ που ξεπλένουν την τουρκική εγκληματικότητα είναι πράξη εσχάτης προδοσίας.


Η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο εκ των έσω. Με την, μέσω εκπαίδευσης,προσχεδιασμένη αποδόμηση της ιστορικής, εθνικής και θρησκευτικοπολιτισμικής ταυτότητας μας, ώστε να μας ουδετεροποιήσουν, οι πάμπολες υβριδικές και psyops, μας χειραγωγούν και διαμορφώνουν την "κοινή γνώμη" εν τη απουσία κριτικής σκέψης και ορθολογισμού.
Είναι ο χειρότερος εχθρός που μόνο με πλήρη διάλυση του πολιτικού συστήματος θα μπορέσουμε να πατάξουμε. Χρειαζόμαστε θέληση, ομοψυχία, τόλμη και να μην σταματήσουμε μέχρι να το καταφέρουμε, μπορούμε!

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Αποδόμησις όπως λέμε σοδόμισις του Τ.Κ.Ε. (τουρκικό κόμμα εσωτερικού) τώρα.

Σοδόμισον κι εσύ ένα τουρκόσπορον,
είναι πολύ σου εγγύς και εμφανής, μπορείς (ευπορείς).

Υ.Γ.
ΕΛΙΑΜΕΠ, πώς έλεγαν οι παλαιοί μετεμφυλιακοί αστυνόμοι:
Επ, επ, επ! Απ' το αυτί και στο τμήμα για ποδομασάζ μέχρι εθνικής ανανήψεως...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Μμ πρέπει να κλείσει άμμεσα το ανθελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ....Στόχος του ανθελληνικού κράτους ήταν και είναι η αποδόμηση του Ελληνισμού, ελλαδικού και μείζονος.