ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Οι Πακιστανοί στις 17 Νοέμβρη φώναζαν στο σύνταγμα…«Open The Borders»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και εμείς συμπληρώνουμε , διότι το σύνθημα είναι μισό....«Open The Borders For Israel ». Aς πάνε στο Ισραήλ να ζητήσουν να ανοίξουν τα δικά τους σύνορα, και να τους περιμαζέψουν εκεί....τολμάνε;;
Ο “φίλος” του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, Τζαβέντ Ασλάμ, Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, βρέθηκε στο Σύνταγμα στις 17 Νοέμβρη μαζί με τους ομοεθνείς φωνάζοντας «Open the Borders», που σημαίνει, ανοίξτε τα σύνορα.
Ο φίλος του κ. Βίτσα είναι γνωστός για τα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια και για τους αγώνες του για τα δικαιώματα των Πακιστανών στην Ελλάδα, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει βαρύ παρελθόν με τις Ελληνικές αρχές.
Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.
«ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)»
Το βίντεο που ακολουθεί προφανώς δεν έχει παίξει στα συστημικά μέσα, αλλά εδώ είμαστε εμείς για να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις που αφορά το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Ποιος είναι πραγματικά αυτός ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα;
Ο Ασλάμ φαίνεται ότι έχει ανοίξει κανονικό πόλεμο με την ελληνική αστυνομία και δεν διστάζει να την κατηγορεί κάθε φορά που ξεσπά κι από ένα περιστατικό βίας με θύματα τους συμπατριώτες του.
Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα φαίνεται ότι έχει παρελθόν με την ΕΛ.ΑΣ .
Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.
Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε …στον Αρειο Πάγο.
Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Ι.Σιφακάκης.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης υποστήριξαν ότι είναι πολιτική η δίωξη σε βάρος του Τζαβέντ Ασλάμ και, σε περίπτωση που εκδοθεί στο Πακιστάν, δεν θα έχει δίκαιη δίκη.
Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν δύο Πακιστανοί…που εκτίουν ποινές κάθειρξης από έξι έως οκτώ χρόνια.
Τελικά την απόφαση, με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, να μην εκδοθεί τελικά στο Πακιστάν έλαβε την Παρασκευή (11/5/07) το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ.
Το Ποινικό Τμήμα δέχθηκε την εισήγηση του αντεισαγγελέα Φ. Μακρή όχι όμως για την αθώωση του… αλλά γιατί δεν έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν ή άλλη διεθνής σύμβαση για την έκδοση εγκληματιών και σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν μπορεί να εκδοθεί.
Τούτων δοθέντων, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Ασλάμ Να σημειωθεί πως έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου είχε συγκεντρωθεί μικρή ομάδα ατόμων της συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» με αρχηγό ποιον άλλον τον Π.Κωνσταντίνου.
Με αυτή λοιπόν την απόφαση στα χέρια ο Ασλάμ περιφέρετε από κανάλι σε κανάλι και από διαδήλωση σε διαδήλωση..οργανώνει τάγματα ασφαλείας κατά ομοεθνών του και απειλεί με πόλεμο τους Έλληνες.
Σε περίπτωση που τελικά η Ελλάδα υπογράψει την σύμβαση με το Πακιστάν…(από όσο γνωρίζω είναι στα σκαριά με τέτοια κίνηση,όχι για τον Ασλάμ αλλά λόγω της πολυκοσμίας στις φυλακές ) και ζητηθεί να τους τον στείλουμε να δικαστεί στη χώρα του..το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά δεν θα την γλυτώσει με κολπάκια του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας…
Η Διεθνής Αμνηστία απο την άλλη επισημαίνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του Τζαβέντ Ασλάμ στην Ελλάδα και το Πακιστάν συνιστούν ενδεχομένως μια μορφή δικαστικής παρενόχλησης εναντίον του, με δεδομένη την ανάμιξή του ως εκπροσώπου έξι άλλων Πακιστανών πολιτών στην Ελλάδα, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι είχαν απαχθεί από πράκτορες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στις 15 Ιουλίου 2005 .
Όλα αυτά στον απόηχο των βομβιστικών επιθέσεων της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο.
Σε σχέση με τις απαγωγές των Πακιστανών τον Ιούλιο του 2005, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος δύο πρακτόρων των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών (ΕΥΠ), ενώ συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για άλλους έξι πράκτορες της ΕΥΠ.
Η Διεθνής Αμνηστία εξέφρασε την ανησυχία ότι οι δηλώσεις των τότε Υπουργών Δημόσιας Τάξης, που αρνούνταν ντε φάκτο την οποιαδήποτε ανάμιξη κρατικών υπηρεσιών στις απαγωγές και προσπαθούσαν να τις παρουσιάσουν ως αντιζηλία στο εσωτερικό της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ενδέχεται να αποτελούσαν αφ’ εαυτών απαράδεκτο επηρεασμό της δικαστικής έρευνας.
Το τι συνέβη τότε με την απαγωγή των Πακιστανών από την CIA με την πιθανή εμπλοκή και της ΚΥΠ, απομένει να διευκρινιστεί από την δικαιοσύνη.
Όμως ο Τζαβέντ Ασλάμ, ο ακτιβιστής που κινδυνεύει με σύλληψη στο Πακιστάν και που εκπροσωπεί τα δικαιώματα της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να τα εκπροσωπεί και τόσο καλά.

 
Τα βίντεο με τις απαγωγές Πακιστανών σε ελληνικό έδαφος και τους απαγωγείς που ξυλοφορτώνουν ως παραδειγματική τιμωρία οι συμπατριώτες τους , είναι πολλά στο youtube.
To ίδιο και η εικόνα του Τζαβέντ Ασλάμ με τους μπράβους του, που μπουκάρουν σε σπίτια υπόπτων για αξιόποινες πράξεις, συμπατριωτών του, τους δέρνουν, τους ξυλοκοπούν,τους συλλαμβάνουν σε ρόλο αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας και όλα αυτά διαδραματίζονται μπροστά στα έντρομα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Κι ύστερα όσα κάνουν, τα ανεβάζουν στο youtube και τα δείχνουν μέσω του Venus TV στο Πακιστάν για να εξευτελίζουν τους απαγωγείς κακοποιούς συμπατριώτες τους ή μήπως για να καταδείξουν ότι αυτοί έχουν την δύναμη και το κουμάντο στην Ελλάδα;

Συντοντιστείτε γιατί θα έχουμε πολύ συνέχεια…

Πηγή

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...

Άκου σκουρατζοαπόβρασμα,
της συριζοκουκουεδίας προσάναμμα!

Και μάθε ότι, ανάποδα κρεμασμένος θ'αναχωρήσεις μια μέρα για την κόλασι,
μαζί με την σκατοευρύπρωκτη γενιτσαροπαρέα σου.

Σάς ξέρομε και σάς περιμένομε, αποφασισμένοι και πάνοπλοι.

Είμαστε προδομένοι και διχασμένοι, έξωθεν και έσωθεν,
όπως κάποτε οι 300 του Λεωνίδα. Το ξέρετε βέβαια κι γι αυτό ξεθαρρέψατε.
Αλλά να ξέρετε ότι το ξέρομε κι εμείς. Γιατί έτσι ήμασταν πάντα.
Γι αυτό και η απελπισία και η απόγνωσις αντί πτοείν και να πνίγειν, μάς ερεθίζει περισσότερο και δίνει περίσσεια δύναμι και αντοχή.
Ίσως επειδή οι ψυχές μας είναι παιδιά θεών, από γένος θεών ηρώων υπερασπιστών της αληθείας και ελευθερίας, άγνωστα πράγματα αυτά
για τις σκοτεινές δικές σας υποσυνειδήσεις.
Κι αυτός είναι ο λόγος που οι εχθροί μας, γεννήματα θεών εχιδνών,
δεν μπορούν ποτέ να μας κοιτάξουν τίμια στα μάτια,
ούτε και πολεμήσουν ευθέως, παρά μόνο μέσω τρίτων,
των ψευδελλήνων ελληνοφώνων πολιτικών τους πρακτόρων.

Αυτή την φορά όμως δεν σας πρόκειται κατασφάξαι μας
σαν τους Ρωμαιόδουλους αμνούς αρχαίους προγόνους,
ή τους νεοέλληνας Ποντίους και Ίωνας.

Αυτή την φορά θα γεμίσουν τα φαράγγια και τα πέλαγα της πατρίδος απ' τα άτιμα και άψυχα κορμιά σας πρώτα.

Και αν υπήρξε ποτέ υπάρχων θεός της Ελλάδος, θα τον αναστήσωμε πάλι εκ νεκρών δια της βίας βοηθόν, με τον δίκαιο, δίχως αύριο αγώνα μας.
Αλλιώς να πάοι στον διάβολο κι αυτός

Ήγγικεν γαρ η Νέμεσις ώρα,
η τα πάντα μέλλουσα κρίναι και ανακρίναι,
θεούς, έθνη, Έλληνες και υπανθρώπους!