ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Διευκρινίσεις Σημίτη στο «για όλα φταίει ο Καραμανλής»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό το εβραϊκό "μπουμπούκι" ποτέ δεν μιλάει χωρίς λόγο. Η ξαφνική εκ νέου νεκρανάστασή του, έχει ως σκοπό να κάψει την υποψηφιότητα του Μπούλη για ΠΤΔ και να προωθήσει αυτήν του ΓΑΠ. Καμμία συμφωνία του Ελσίνκι δεν δεσμεύει την Ελλάδα η τους Έλληνες.Η προθεσμία για παραπομπή των συνοριακών διαφορών στο ΔΔΧ παρήλθε, οπότε κατ' εμάς, η Τουρκία έχει αποδεχθεί σιωπηλώς, ότι δεν υπάρχουν συνοριακές διαφορές. Το ερπετό ο Σημίτης, δεν έχει δικαίωμα να μπλέκει στις προδοσίες του, το όνομα του αντιπάλου του και τεράστιου εθνικισταρά Γιάννου Κρανιδιώτη, που τον δολοφόνησαν οι Εβραίοι συμπατριώτες του ΓΑΠ.Το γεγονός ότι οι προδότες έχουν αρχίσει και αλληλοκαρφώνονται, είναι καλό νέο. Περιμένουμε απάντηση από την κρυφολούγκρα τον Κωστάκη.
Πάντως Σημίτη καλά θα κάνεις  να  μη μας τα θυμίζεις αυτά, μπας και τη βγάλεις καθαρή με κάναν δημόσιο απαγχονισμό. Γιατί όσο τα σκαλίζεις, βλέπω να σε παραδίδουμε στο πλήθος και τότε το πιό χοντρό κομμάτι που θα μείνει από σένα, θα είναι το μικρό σου δαχτυλάκι.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης διαχωρίζει τη θέση του από τον τίτλο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ με αφορμή το άρθρο του για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ελσίνκι.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το σημερινό άρθρο μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει τίτλο «μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε» και αναφέρεται στη συμφωνία του Ελσίνκι. Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς, όπως εκείνος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μου ήταν πάντα ξένοι».
Στο άρθρο του, ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κώστα Καραμανλή για τη σημερινή στάση της Τουρκίας, ενώ παράλληλα περιγράφει την πολιτική της κυβέρνησής του στο Ελσίνκι και κάνει λόγο για μια επιτυχία η οποία όμως ουδέποτε ολοκληρώθηκε. Αναφέρει μάλιστα ότι η ελληνική αντιπροσωπεία απέρριψε άμεσα το πρώτο κείμενο της Συνόδου, το οποίο απείχε πολύ από τις ελληνικές θέσεις, υπογραμμίζοντας ότι στις 10 Δεκεμβρίου 1999 δήλωσε στους εταίρους πως αδυνατεί να συναινέσει στην υποψηφιότητα της Τουρκίας εάν δεν αντιμετωπιστεί θετικά και η υποψηφιότητα της Κύπρου.

Ο πρώην πρωθυπουργός θυμίζει ότι, μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, το Συμβούλιο διεκόπη και εξιστορεί τι έγινε μέχρι την απόφαση του Ελσίνκι, αλλά και την οργισμένη αντίδραση των Τούρκων. «Για αυτό και ο κ. Σολάνα μετέβη αμέσως στην Αγκυρα για να καθησυχάσει την τουρκική ηγεσία, το οποίο και πέτυχε» τονίζει, προσθέτοντας: «Η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ενωση μαζί με 10 άλλες χώρες την 1η Μαΐου 2004. Η υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης έγινε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2003 όταν η Ελλάδα προήδρευε του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
«Το 2004, όταν πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την απόφαση του Ελσίνκι, η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες για να αποφασιστεί η έναρξη των συνομιλιών με την Τουρκία, την Ελλάδα εκπροσωπούσε ο νέος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής» γράφει ο κ. Σημίτης και συμπληρώνει: «Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών αποφασίστηκε η εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας παρ΄όλο που δεν είχε τακτοποιήσει τις διαφορές της με την Ελλάδα, όσον αφορά την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα. Ο Ελληνας πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση, αν και είχε τη δυνατότητα, δεν πρόβαλε την ένσταση για την έλλειψη ανταπόκρισης της Τουρκίας στον όρο που είχε τεθεί στο Ελσίνκι και αφορούσε την ύπαρξη διαφορών σχετικά με την έκταση της τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Αντίθετα, επεσήμανε, ότι “οι ασφυκτικοί χρονικοί περιορισμοί δεν βοηθούν”. Απεδέχθη έτσι, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία με ανεπίλυτες τις ελληνοτουρκικές διαφορές ως προς τα όρια των υφαλοκρηπίδων και αιγιαλίτιδων ζωνών τους. Ίσως σήμερα, με την εμπειρία των εξελίξεων στην Τουρκία προβληθεί το επιχείρημα ότι ο Ερντογάν δεν θα δεχόταν ποτέ την παραπομπή των υφισταμένων διαφορών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αδιαφορώντας για την ένταξη της Τουρκίας. Ομως το 2004, ο Ερντογάν δεν υποστήριζε ακόμη τις απόψεις για μια Τουρκία διάδοχο της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η οποία έχει δικαιώματα σε όλη την ανατολική Μεσόγειο. Τις απόψεις του αυτές πρόβαλε αργότερα, ιδίως μετά το 2016, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του. Το 2004, επιθυμούσε ιδιαίτερα την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση».
Ο Κώστας Σημίτης εκτιμά πως μετά τη συμφωνία του Ελσίνκι αναπτύχθηκε μια δυναμική στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, «αποτέλεσμα της οποίας ήταν και οι αλλεπάλληλες διερευνητικές συνομιλίες για την αντιμετώπιση των υφισταμένων διαφορών». «Αλλά και στις συζητήσεις αυτές η τότε νέα ελληνική κυβέρνηση τελικά δεν έδωσε συνέχεια» τονίζει, συνεχίζοντας: «Το αποτέλεσμα της στάσης του 2004 είναι οι σημερινές απειλές και οι εκβιασμοί της Τουρκίας».
«Συμπληρωματικά  πρέπει να υπογραμμιστεί ότι, η προσφυγή στη Χάγη δεν αποκλείει ούτε την ανάπτυξη των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών, ούτε την πραγματοποίηση διερευνητικών συνομιλιών για την αντιμετώπιση των μεταξύ τους προβλημάτων. Είναι ένα μέσο για την ειρηνική διευθέτηση των ελληνοτουρκικών διαφορών» καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός.

Πηγή

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Καμμία συμφωνία του Ελσίνκι δεν δεσμεύει την Ελλάδα η τους Έλληνες"

αλλά τους δεσμεύει η συμφωνία της Μαδρίτης ;

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Μια μικρή διόρθωση: Ο ντονμές Καραμάν Αλής, προορίζεται για πρωθυπουργός οικουμενικής.
Πήρε το πράσινο φως, όταν πήγε να μιλήσει μετά από δέκα χρόνια σιωπής και ψήφισης των μνημονίων, στο CITY των Ρότσιλντ.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε τον ψυχασθενή προδότη ΓΑΠ, για πρόεδρο της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Και μια επισήμανση: Αν ο χάζαρος Σημίτης, παραδοθεί στον λαό, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. ΤΟΝ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;;;

Υ.Γ.2. Όσο για τον ΓΙΑΝΝΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, όταν χάνεις Ανθρώπους που έχεις γνωρίσει και εκτιμήσει στη ζωή σου, πάντα εύχεσαι να βρεθούν οι δολοφόνοι τους και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...



To 1997 η Ελλάδα υπέγραψε μια συμφωνία στην Μαδρίτη , η οποία αναγνωρίζει «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. !! Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας αποδέχεται κάτι παρόμοιο. Γεγονός ονειδιστικό και μοιραίο. Αποδεχτήκαμε ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Το 1999, στο Ελσίνκι (Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ) υπογράφει κείμενο σύμφωνα στο οποίο γίνεται λόγος για «εκκρεμείς συνοριακές διαφορές και άλλα συναφή θέματα» μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Η προθεσμία για παραπομπή των συνοριακών διαφορών στο ΔΔΧ παρήλθε, οπότε κατ' εμάς, η Τουρκία έχει αποδεχθεί σιωπηλώς, ότι δεν υπάρχουν συνοριακές διαφορές.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ με την ΜΑΔΡΙΤΗ. Άλλο συνοριακές διαφορές και άλλο ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της Τουρκίας στο Αιγαίο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ : Υ.Γ.1. ΤΟΝ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;;;

Aγαπητή κυρία Σουφλή, φυσικά και τον είδα....αλλά ήθελα να δω πόσοι θα τον πρόσεχαν.!! Όπως πάντα βλέπεται και την τελευταία λεπτομέρεια.Αν δεν είναι κανείς μασόνος...δεν γίνεται βουλευτής, υπουργός, ανώτατος αξιωματικός και κυρίως πρωθυπουργός.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αυτό, για τους μασσόνους, το γράφω και το φωνάζω χρόνια, αλλά φαίνεται πως ο λαός, στην πλειοψηφία του, εξακολουθεί να κοιμάται, ή μάλλον ακόμα χειρότερα, να κοιτάζει μόνον τα προσωπικά του οφέλη.
Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, την άνοιξη πάμε εκλογές... με ήδη χαμένο το Αιγαίο... Ο Καραμάν Αλής θα είναι πρωθυπουργός, και από Σεπτέμβρη του '20, ξεκινά το σκληρό rock... θα μας χορέψουν στο ταψί...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία Σουφλή, όπως έχω ξαναγράψει εδώ....όποιος θα κυβερνά το 2021-2022 θα γραφτεί στις ΜΑΥΡΕΣ σελίδες της ιστορίας. Βέβαια έχουμε ακόμα πολιτικά παράθυρο ευκαιρίας, και αν είχαμε άλλες κυβερνήσεις και όχι αυτές τις εξωνημένες που μας διοικούν θα μπορούσαμε να έχουμε πλασαριστεί πολύ καλά. Προς το παρόν δρόμοι υπάρχουν...ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ μόνο χρειάζεται.

Το άρμα της Γερμανίας που ακολουθούν όλοι αυτοί (Σημίτης-Κούλις και λοιποί) είναι σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα Ελληνικά συμφέροντα. Δεν θα γίνουμε το απόπαιδο των Γερμανών...που θέλουν και να μας γεμίσουν λαθροόρκς. Όλα στην Ελλάδα είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ πλοία, αεροπλάνα, λιμάνια, διόδια ΟΤΕ κ.λ.π.

Μετά από μια πενταετία όμως πιστεύω ότι θα είμαστε.."καβάλα στο άλογο". Δεν θα πω περισσόρερα για να μην το γρουσουζέψω....αλλά δεν γεννήθηκαν "άνθρωποι" για να δουν το ΕΘΝΟΣ μας να πεθαίνει.!! Είμαστε το αρχαιότερο Έθνος πάνω στον πλανήτη..και θα παραμείνουμε.!

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Προς το παρόν, δεν βλέπω φως... όσο και να προσπαθώ να δείξω αισιόδοξη...
Φως θα δω, από τη στιγμή που θα ενωθούν δυναμικά, καθαροί και έντιμοι πατριώτες...
Κι αυτό το βρίσκω δύσκολο, γιατί υπάρχουν πολλοί ρουφιάνοι ανάμεσά μας και κάθε προσπάθεια έντιμη που γίνεται, την καπελώνουν και την διαλύουν...
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί που το παίζουν πατριώτες, και πίσω τους κρύβουν απίστευτα βρώμικες ιστορίες.

Μακάρι να γίνουν όλα όπως το εύχεστε και το εύχομαι...
Μην ξεχνάτε πως κυριαρχούν τα ερπετά... και πως η Γερμανία, είναι παραδομένη σ' αυτά, όπως και η Γαλλία, όπως και όλα τα κράτη...
Μόνον ένα θαύμα θα μας σώσει.

Υ.Γ. Θυμάμαι τον Γιάννο, που τον γνώρισα στα γυμνασιακά μου χρόνια και τον ξαναβρήκα τυχαία στο γραφείο του ως δικηγόρο το 1974 -75, πόσα όνειρα έκανε για την Ελλάδα...

Το τέλος του ήταν φρικτό...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία Σουφλή...να κάνω μια πρόβλεψη;; Θεωρώ την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου κατά 99% τελειωμένη υπόθεση. Τι θα συνεκμεταλλευτούμε όμως; Την αλιεία τσιπούρας; Την ναυσιπλοΐα; Την κρουαζιέρα ίσως; Γιατί κάτι παραπάνω δεν έχει.
Η Κυπριακή ΑΟΖ και ανήκει στην Κύπρο και αυτό δεν πρόκειται πλέον να αλλάξει.

Το Κρητικό πέλαγος, η Μεσόγειος Θάλασσα και το Λιβυκό πέλαγος νότια της Κρήτης δεν είναι Αιγαίο για συνεκμετάλλευση.
Άρα μια συνεκμετάλλευση σε τι να ωφελεί τους Τούρκους σε αυτή την χρονική μάλιστα στιγμή, όπου ο Ταγίπ και οι "κολλημένοι" ισλαμιστές, είναι το κόκκινο πανί για όλους (ακόμα και για κάποιους στο εσωτερικό της γείτονος και δεν είναι λίγοι) και σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να τον ανατρέψουν..
Μήπως η λεγόμενη συνεκμετάλλευση είναι η απαρχή μιας σειράς προσχεδιασμένων γεγονότων που αν κάποιος τελικά βγει χαμένος θα είναι η σημερινή - βαβελική- Τουρκία;

Παραπάνω δεν γράφω γιατί δεν έχω περισσότερα δεδομένα στο να στηρίξω καλύτερα αυτή την σκέψη εάν και εφ' όσον είναι όντως βάσιμη. Ως συνήθως παραμένω ψύχραιμος με τα ραντάρ μου σε επιφυλακή για συλλογή πληροφοριών και ενδείξεων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί η μία να δεσμεύει και η άλλη να μην δεσμεύει. Αυτοί που τις συμφώνησαν δεσμεύονται από όλες. Μόνος σου έγραφες πως δεν αναγνωρίζεις ούτε την συμφωνία των Πρεσπών. Από όλες τις σκατοσυμφωνίες αναγνωρίζεις της Μαδρίτης ; Οι Έλληνες δεν δεσμευόμαστε από καμιά συμφωνία σε ότι και αν αναφέρονται.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Μήπως δεν μας τα έχουν πει όλα;;;
Μήπως το Αιγαίο, έχει κι άλλα εκτός της ... τσιπούρας;;;
Ο Δημήτρης Μπάτσης, είχε αποκαλύψει πολλά για τον ορυκτό πλούτο στην Ελλάδα γενικώς και στο Αιγαίο... Η Σύμβαση COOPER, είναι κρυμμένη σε πολιτικά συρτάρια και... εξαφανισμένη... και ο Μπάτσης δολοφονήθηκε μαζί με τον Μπελογιάννη και κάποιους άλλους...χωρίς να έχει σχέσεις με αυτά τα κουμμούνια.
Μια χώρα έρμαιο στους Αμερικάνους... δηλαδή, στους οβριούς...
Σταματώ εδώ, γιατί δεν θέλω να γίνω πιο σκληρή σε ένα φιλικό ιστολόγιο που φιλοξενεί τις θέσεις μου και να σας φέρω σε δύσκολη θέση...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία Σουφλή όλα αυτά είναι γνωστά και η Σύμβαση COOPER, και για τον Μπάτση που τον "έφαγαν" άδικα. Είναι ποτέ δυνατόν με πατέρα Βασιλικό και Ναύαρχο να ήταν ποτέ κομμουνιστής;; Δεν ήταν.! Αυτή ήταν η δικαιολογία για να τον εκτελέσουν. Αλλά όχι μόνο ο ορυκτός πλούτος στην ηπειρωτική Ελλάδα...υπάρχουν και άλλα στοιχεία.

Το 1974 ο καθηγητής γεωλογίας ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ στη σχολή Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ ,είχε αναφερθεί κατ 'επανάληψη στη θεωρία "μετανάστευσης των πετρελαίων" μεταξύ Κρήτης και Λιβύης και για μεγάλα κοιτάσματα στην θαλάσσια περιοχή , επίσης υποστήριζε την άποψη ότι πολλά πετρέλαια της Λιβύης έχουν προέλθει-μεταναστευσει από αυτή την περιοχή . Αυτό το τεράστιο κοίτασμα που λένε κάποιοι ότι το ανακάλυψαν φέτος...ήταν γνωστό από τον καθηγητή Αυγουστίδη από το 1974.!!!

Επίσης με βαρομετρικές και γεωλογικές έρευνες οι Μεγάλοι γνώριζαν την ύπαρξή τους ,οι μόνοι που κοιμόντουσαν ήταν οι Έλληνες πολιτικοί.......Δυστυχώς !!!!!!!!!!!! Αυτό το κοίτασμα το ΖΟΡ μπορεί να δώσει μέχρι και...ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Προς ανώνυμο Σαγιαν (15 Δεκεμβρόυ 2019)
Δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο δικό μου ιστολόγιο και άρχισες να με συκοφαντείς, ΑΝΩΝΥΜΑ φυσικά, σε άλλα ιστολόγια από τα οποία παίρνω θέματα.
Η συνήθης τακτική των οβριών ... η συκοφάντηση... πάντα ύπουλα, πάντα κρυμμένη στα παρασκήνια...
Δεκαπέντε χρόνια στην δημοσιογραφία με δική μου εφημερίδα στην Ανατολική Αττική και δέκα χρόνια στο blog μου, έχω δώσει εξετάσεις για το ήθος και την ακεραιότητά μου.
Σε πέταξα έξω από το blog μου και δεν μπορείς να σχολιάσεις τις νεοταξίτικες απόψεις σου και ήρθες σαν το σκουλίκι... σαν το ερπετό και εδώ, να βρωμίσεις τον χώρο.
Καλά έκανε ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ και ανάρτησε το σχόλιό σου, για να μου δώσει την δυνατότητα να σου απαντήσω.

Γνωρίζεις ως ερπετοειδές που είσαι, πως δεν μπορείτε να με πιάσετε από πουθενά, γιατί είμαι διάφανη.
Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μου κλείσετε την φωνή και να με διαβάλετε...
Ότι και να κάνετε, δεν θα τα καταφέρετε... βλέπεις, υπάρχουν πολλοί που με γνωρίζουν, γνωρίζουν την πορεία της ζωής μου και την εντιμότητά μου.

Σας ενοχλώ... το γνωρίζω...

Δεν πειράζει... ξυδάκι...

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Σε προκαλώ να βγεις επώνυμα και με την φάτσα σου, να τα ξαναπείς και να τα ξαναγράψεις όλα αυτά...
Αλλά εσείς οι οβριοί, πάντα δειλοί ήσασταν κι απ' τα σκοτάδια κάνατε τις βρωμιές σας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έσβυσα το ΑΝΩΝΥΜΟ σου σχόλιο όπως ζήτησες.! Αυτή όμως είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.! Αν ακόμα και ανώνυμα ΔΕΝ έχεις το θάρρος να πεις την γνώμη σου, τότε αυτό δηλώνει και το τι είσαι.!
Για να εξηγηθώ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά....δεν με ενδιαφέρει ούτε ο τρυποκάρυδος ούτε ΤΙ δουλειά κάνει. Κοιτάω μόνο τι κάνω εγώ και τι προσφέρω στο έθνος μου. Ο καθείς θα κριθεί στο τέλος εκ του αποτελέσματος.

Δεν θα εμπιστευόμουν όμως και ιδιαίτερα την κρίση ενός ατόμου το οποίο περνούσε για ΑΝΤΡΑ την σχολιάστρια με το όνομα Φρανσουάζ...ούτε κάποιο άτομο που "έφαγε" την "φόλα" από άτομο σαν τον Παλαιό.!!

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...ααα και πούσαι πες το πουτανάκι να μείνει μακριά από τον Έρι. Διότι θα γελάει όλο το πανελλήνιο με αυτά που θα γράψω.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, δεν γνωρίζω τα παρασκήνια στον Έρι... έχω διακόψει εδώ και χρόνια τις επισκέψεις μου σ' αυτόν καθώς και την αναδημοσίευση των θεμάτων του, για λόγους που έχω εξηγήσει επώνυμα και γραπτώς στο ιστολόγιό του.

Σε οτι αφορά στον/στην σχολιαστή/στρια του/της οποίου/ας έσβησες το σχόλιο, έχω να πω τα εξής:

1. Ποτέ μου δεν έπαιξα διπλά παιχνίδια. Είμαι δυστυχώς για τους άλλους, ή ευτυχώς για μένα, ωμή...

2.Δεν ξέρω από ύπουλα κτυπήματα κάτω από την μέση. Ότι έχω να πω, το λέω ευθέως και πάντα με το όνομά μου και την φάτσα μου, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των πράξεων και των λεγομένων μου και σ' όποιον αρέσει.

3. Η ζωή μου και η επαγγελματική μου ενασχόληση, είναι τελείως διάφανες και δεν έχω κρύψει κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι, γι αυτό και έχω πάντα το θάρρος της επώνυμης γνώμης και σ' όποιον αρέσω.

4. Εάν σε κάτι σφάλλω, δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω δημοσίως συγνώμη και να επανορθώσω.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω και ως δημοσιογράφος (παρ' ότι τα τελευταία χρόνια, από τότε που έκλεισε η εφημερίδα μου και έχασα τον σύζυγό μου σπανίως κάνω ρεπορτάζ), είμαι ανοιχτή σε κάθε ερώτημα καλοπροαίρετο.

Στους κακοπροαίρετους, ξεχνώ την συμπεριφορά του σαλονιού και γίνομαι του... λιμανιού.

Ελπίζω να είμαι σαφής και κατανοητή σε κάθε καλοπροαίρετο σχολιαστή, αλλά και σε κάθε κακοπροαίρετο που στοχεύει στην μείωσή μου ως Ανθρώπου, ως Ελληνίδας και ως Δημοσιογράφου.

Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή κυρία Σουφλή, έχω σαν αρχή κάθε σχολιαστής που σχολιάζει μέσα στο ιστολόγιο μου να προστατεύεται απο εμένα, απο την στιγμή που τα σχόλια του δεν είναι υβριστικά προς το ιστολόγιο και τους άλλους σχολιαστές. Θα ήθελα να σας ζητήσω μια συγγνώμη που άθελα σας γίνατε μάρτυρας αυτής της δυσάρεστης στιγμής.Το σχόλιο το έσβησα διότι το ζήτησε η ίδια. Ναι μεν κατηγορεί ανώνυμα....αλλά δεν έχει το θάρρος ούτε ως ανώνυμη να αντιμετωπίσει δημόσια τα ερωτήματα μου. Διότι αν έμενε το σχόλιο..θα της ζητούσα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.!!

Οπότε δεν χρειάζεται να απολογήστε για τίποτε και σε κανέναν.
Όσο για τον "Έρι" δεν είναι το γνωστό άτομο και ιστολόγιο...στο οποίο σταμάτησα και εγώ εκεί να σχολιάζω (που δεν σχολίαζα συχνά εκεί) διότι το ιστολόγιο έχει πέσει στα χέρια του Παλαιού....και ο Εργάκιας είναι έρμαιο , και ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από αυτόν. Διαβάστε το γραπτό μήνυμα της διαχειρίστριας προς εμένα. Εκεί μέσα πλέον ΔΕΝ είναι το παλιό καλό ιστολόγιο του Εργάκια...αλλά το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ.!! Αυτός λύνει και δένει, ελέγχει και δημοσιεύει τα σχόλια...και έχει τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.

» ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
12 Σεπ 2019, 8:05 μ.μ.
προς εγώ
χίλια συγγνώμην λεβέντη μου….εχεις δίκιο,δικιο δίκιο….δυστυχως δεν με υπολογίζει καθόλου,γιατι ΕΛΕΓΧΕΙ τον πανάγαθο εργάκια…»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διαβάστε εδώ κυρία Σουφλή για να μην κάθομαι να τα ξαναγράψω.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/10/blog-post_7.html