ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

21 Απρ 2015: «Ελα Βλάντα, άστον αυτόν! Είναι στόκος(*)»!!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ είναι πολύ πρόσφατη. Και τραβήχτηκε στις 2/12/2019 κατά την τελετή εγκαινίων του ΠΡΩΤΟΥ αγωγού φυσικού αερίου που συνδέει την Ρωσία με την Κίνα , στις εγκαταστάσεις της GazProm στην Αταμάνσκαγια της Επαρχίας Αμούρ.
Ορθιος και επιβλητικός ανάμεσα σε Κινέζους και Ρώσους είναι το μεγάλο αφεντικό της Gazrom, ο Οικονομολόγος-Μηχανικός Αλεξέϊ Μίλλερ! Στα εγκαίνια αυτού του γιγαντιαίου στρατηγικού έργου δεν πήγε ο Πούτιν. Τι να πάει να κάνει, αφού ήταν εκεί ο νούμερο #54 της λίστας του Forbes (2015) και αφεντικό της Gazprom, o 57χρονος Αλεξέϊ Μίλλερ. Έκαναν μια τηλεδιάσκεψη οι Πρόεδροι Κίνας και Ρωσίας και τα υπόλοιπα τα έβαλε σε τάξη ο Μίλλερ.
Βλέπετε ο άνθρωπος αυτός έκανε ένα νέο αγωγό 2.200 χιλιομέτρων, που συνέδεσε την ρωσική Γιακουτία στη Σιβηρία με την Κίνα στα σύνορα του Μπλαγκόβεστσενσκ και παράλληλα συνέδεσε τον αγωγό με ένα άλλο τμήμα που διανύει τα σύνορα των δύο χωρών κάνοντας την εν λόγω περιοχή έναν τεράστιο ενεργειακό κόμβο!

Ξέρετε πότε ξεκίνησαν οι πρώτες συνομιλίες; Το 2015 και σε 4 χρόνια καθάρισαν το έργο!
Από κάτω τώρα, θα δείτε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ανέλαβε την εξουσία, μας έλεγε παπάντζες. Και τον πίστεψαν ακόμα και οι Ρώσοι. Και γι αυτό ο Νο54 άνθρωπος με την μεγαλύτερη ισχύ στον κόσμο, πήγε στις 21 Απριλίου 2015 (ημέρα που διάλεξε κι αυτός!), στο μέγαρο Μαξίμου να δει τον Τσίπρα! Απ όπου και η φωτό!
Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια Ρωσία Κίνα έπαιζαν μπάλα, ο Τσίπρας και το Τσίρκο του έπαιζαν κάτι άλλο !!!
Πληροφορίες από πολύ αξιόπιστες πηγές μου, λένε, ότι ο Μίλλερ, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Τσίπρα, κάλεσε τον Πούτιν στο τηλέφωνο και του περιέγραψε, με λεπτομέρειες πόσο «στόκος» είναι με την φράση του τίτλου!
Και φυσικά, όχι απλά δεν έγινε καμία δουλειά, άλλα χάσαμε και την Ρωσία σε μια στιγμή που μπορούσαμε να παίξουμε μεγάλη μπάλα μαζί της!
Γιατί όποτε βλέπω μια φωτογραφία από στρατηγική συμφωνία, όλο και κάποια ηλιθιότητα Ελληνα πολιτικού θα θυμηθώ… Τα υπόλοιπα στο επόμενο άρθρο…
Προς το παρόν … αυτά !!! Και μάλιστα χύδην για πάσα χρήση από τον οποιονδήποτε!
---
(*) Το στόκος είναι δική μου ερμηνεία ... της λέξης "ντουράκ" που χρησιμοποίησε εκείνη την μέρα ο Μίλλερ και σημαίνει κάτι άλλο πιο βαρύ στα ρώσικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: