ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ GREXIT.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Και αφού τελειώσαμε με το Brexit ...το λέγαμε από το 2016 ότι θα γινόταν. Ας έρθουμε και στα δικά μας....ας μιλήσουμε για το Grexit.! Ένα Grexit από την αγκαλιά του Βερολίνου, δεν οδηγεί ούτε στην Ουάσιγκτον, ούτε στο Λονδίνο, ούτε στην Μόσχα, αλλά ούτε στην Άγκυρα…. οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη. Θα βρεθούμε εκεί ....είτε ως σαντζάκι της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σύμφωνα με τα γεωπολιτικά σχέδια των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών και των νεοτευτόνων ιπποτών… είτε ως σημαίνων τμήμα του β΄ Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, σύμφωνα με τα γεωπολιτικά σχέδια των αγγλοσαξόνων και ειδικά των Σλάβων για την περιοχή.

  Από την στιγμή όπου η Κίνα είναι η μεγαλύτερη εμπορική οικονομία στον πλανήτη, τόσο η Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, όσο και Τριμερής Επιτροπή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρά προς το παρόν ως πολιτικά όργανα, οι παγκόσμιοι εμπορικοί δεσμοί έχουν σπάσει, καινούργιοι αναδύονται. Όπως οι αγγλοσάξονες δεν θα δεχθούν έναν Ρώσσο, έτσι και οι Ρώσσοι δεν θα δεχθούν ένα Αγγλοσάξονα για ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη, θα βρεθεί μια άλλη ενδιάμεση οδός.

 Για να μπορεί κάποιος να καταλάβει το προσωπικό του μέλλον, θα πρέπει ως μονάδα να γνωρίζει εαυτόν, δηλαδή τις δυνατότητες του στο Χρονοχωρικό συνεχές, μιας και επαναλαμβανόμενος χρόνος = μηδέν – ανύπαρκτος, και να τις προσδιορίσει μέσα στον Τόπο, δηλαδή στο παγκόσμιο επερχόμενο περιβάλλον ισορροπιών, εκεί επί του Τόπου θα αποδεχθεί και θα αναδείξει τον αρχαίο ρόλο του.

Υ.Γ  Την Ε.Ε. του Βερολίνου, την έστησαν οι Η.Π.Α. των χάζαρων  εναντίων των αιώνιων εχθρών τους, των Ρώσων. Όταν έπεφτε η Σοβιετική Ένωση, ιδρύονταν μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχ το € και το οικονομικό μοντέλο του 4ο Ράιχ.Τίποτα...ΤΥΧΑΙΟ.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: