ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ISIS.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο στόχος είναι η Ευρώπη, η κοιτίδα της λευκής φυλής που δεν είναι αθώα για την κατάντια του ανθρώπου στον πλανήτη. Από ότι φαίνεται το ISIS φτιάχτηκε από τους Χάζαρους τραπεζίτες, για να επιφέρει μέσω του μουσουλμανικού κόσμου και ισλαμικού εξτρεμισμού, παγκόσμιες ανακατατάξεις, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας.!
Μιας και οι Χαζάροι δεν ανήκουν στην λευκή φυλή, ασχέτως αν έχουν "ασπρίσει" τους τελευταίους αιώνες. Αγόραζαν αδρά την λευκή ευρωπαϊκή σάρκα (βλ. Ομπάμα). Οι Χάζαροι (Ασκενάζι) είναι ένα λευκομογγολικό φύλλο το οποίο κατά το παρελθόν είχε ένα μεγάλο κράτος, και όπου κατά τον 8ο αιώνα μ.Χ. ασπάστηκε μαζικά τον ιουδαϊσμό. Το άλλοτε κράτος των Χάζαρων καταλύθηκε από τους Ρώσους, που για αυτό τον λόγο τους θεωρούν αιώνιους εχθρούς.
 Oι Χαζάροι η αλλιώς HAN-AZIR ανήκουν στην ουρολοαλταική φυλή της περιοχής Μογγολίας....δηλαδή πρόκειται για Μογγόλους που είχαν και αίμα της κίτρινης φυλής....όπως μας πληροφορεί και ο ιστορικός L.DINDORT (HISTORIA GRAECI MINORES.R.1,1870 LEIPZING)..


 Χαρακτηριστικό δείγμα Χαζάρου ο παρακάτω :

Πρόσεξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα μάτια του, τα αυτιά του, τα φρύδια του (αν βέβαια τα ξεχωρίσεις) μπορεί να έχει λευκό δέρμα....αλλά ΔΕΝ ανήκει στην λευκή φυλή , είναι καθαρόαιμος χαζάρος.....είναι αυτοί που τους ξέραμε παλαιότερα ως Χαλδαίους. Ο Όμηρος τους ονομάζει "Άλυβες" μεταπεσόντων σε " Χάλυβες" και μετά σε " Χαλδαίους" από παραφθορά και μεταποίηση της λέξεως. Στην Ιλιάδα αναφέρονται ως σύμμαχοι των Τρώων ...ο Στράβων αναφέρεται σε αυτούς και τους ονομάζει Χαλδαίους ...που απο τα αρχαία χρόνια σήμαινε τον αγύρτη, τον περιπλανώμενο (θυμίζει μήπως κάτι;;), τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ...σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Άλυβες κατοικούσαν στα σημερινά σύνορα Γεωργίας-Τουρκίας...ακριβώς εκεί όπου βρίσκονταν το βασίλειο των Χαζάρων....πριν τους το διαλύσουν οι Ρώς η Ρώσσοι.

Το μοτίβο του σουνίτικου ISIS είναι βασισμένο στους άλλοτε Ισμαηλίτες ασσασίνους, όπου και αυτοί με την σειρά τους είχαν χρησιμοποιηθεί στην εποχή τους και άφησαν το στίγμα τους, έχοντας φυσικά σχέσης με κάποια τμήματα των σταυροφόρων. Είναι αξιοσημείωτο επί των ημερών μας, ότι οι δυτικές κυβερνήσεις, πιόνια των Χάζαρων τραπεζιτών, αφού φτιάξουν το πολιτικό υπόβαθρο και οπλιτικό επίπεδο σε μια τρομοκρατική οργάνωση με φανατικά θρησκευτικά στοιχεία, μετά δίνουν εντολή στους ίδιους κυβερνώντες να αφήσουν να περάσουν μέσα στα κράτη τους, υπό το πρόσχημα της «αλληλεγγύης των λαών», φανατικά μουσουλμανικά στοιχείατο αποτέλεσμα γνωστό, και αναμενόμενο, όταν κάποιος εκπαιδεύει λύκους στο να σκοτώνουν και μετά τους αφήνει να περάσουν μέσα στην στάνη με την δικαιολογία ότι θα έχει βαρύ χειμώνα! Όλες τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις του πλανήτη, τις έχουν ιδρύσει και εκπαιδεύσει οι Η.Π.Α Η ισλαμιστική τρομοκρατία αποτελεί τον μη κυβερνητικό βραχίονα των Η.Π.Α. για την διεθνή επιβολή τους...των Χάζαρων Διεθνιστών τραπεζιτών.

Ο τελικός αποδέκτης οι Ευρωπαϊκοί λαοί, όπου ως άλλα πρόβατα βρίσκονται σε ένα μεγάλο φασιστικό πολιτικό πείραμα με φυλετικές προεκτάσεις… Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και αυτό για το καλό της παρέας!!! Το πολύ ενδιαφέρον ιστορικά σε όλα αυτά που διακρίνεις κάποιος, είναι ότι επί των ημερών μας, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα παρελθόντων χρονικά ιστορικών επιπέδων, που παρουσιάζονται μπροστά μας, ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο, αλλά με διαφορετικές ονομαστικές ταμπέλες! 
 Όταν καταλάβετε το τι θέλουν από εμάς ως Ελλάδα, οι παγκόσμιοι εθνικιστές, και οι παγκόσμιοι διεθνιστές, τότε θα καταλάβετε ΤΙ  έρχεται και για τι μας προορίζουν.!!


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι από τα παλιά πειράματα!!!
Τα καινούργια Άριμα αστέρια είναι απ' εδώ:
https://bigthink.com/surprising-science/human-monkey-hybrid?rebelltitem=1#rebelltitem1

Μερικά ξυρισμένα Άριμα κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα με Τυφωνικό διαβατήριο από τις Πιθυκούσες και με τελευταίου τύπου κινητό των 10 ΤΒ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σωστά αλλά όσα μοντέλα, υβρίδια, η άριμα και να δημιουργήσουν...το δικό τους χαμένο "γονίδιο" ΔΕΝ θα τα ξαναβρούν.
Στο άρθρο διαβάζουμε ότι δημιούργησαν ένα χίμαιρα από γονίδιο ανθρώπου και πιθήκου. Ναι πάντα ήταν καλοί στην Ύβρη οι Άτλαντες, και στα βιολογικά τους εργαστήριο δημιουργήθηκαν ουκ ολίγα τέρατα. Άλλωστε μας το λέει και η μυθολογία μας...η Χίμαιρα είχε πατερούλη τον ΤΥΦΩΝΑ και μητέρα την Έχιδνα. Η Χίμαιρα ενώθηκε με τον Όρθρο και απόγονοί τους ήταν το Λιοντάρι της Νεμέας (αυτό που σκότωσε ο Ηρακλάκιας και έπεσε από την...Σελήνη.!!) και η Σφίγγα. Το τέρας αυτό φερόταν να το εξέτρεφε ο βασιλιάς της Καρίας...και η λέξη ΆΆριμα μας δηλώνει την χώρα στην αρχαία Κιλικια...
Στη χώρα των Αρίμων δηλαδή στις Κιλικία δεν ήταν αλυσοδεμενος ο Τυφώνας.;; Εκεί κάπου μέσα σε ένα ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στοών και εγκαταστάσεων...πάλι κάτι κάνουν τα κοπρόσκυλα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασα το σημαντικότερο....η παλαιά χώρα της Κιλικίας...βρίσκεται στην σημερινή...ΤΟΥΡΚΙΑ.!!! ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

αρα η Τουρκια πρεπει να ισοπεδωθει απο βομβαρδισμους χειροτερα απο την Γερμανια και την Ιαπωνια κατα τον Β΄παγκοσμιο πολεμο,πρεπει να σκαφτει βαθεια απο τα θεμελια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμο στις 9 Δεκεμβρίου 2019 - 2:58 μ.μ

Με τους βομβαρισμούς δεν θα καταφέρουμε τίποτε...παρά μόνο να κάνουμε την επιφάνεια μπουρδέλο. Οι υπόγειες τυφωνικές εγκαταστάσεις είναι τόσο βαθιά μέσα στην γη που δεν θα πάθουν απολύτως τίποτε.!! Μπορούμε όμως να κάνουμε άλλα πράγματα....όπως να τους δηλητηριάσουμε το νερό που πίνουν, διότι χωρίς νερό δεν ζει κανένα πλάσμα...είτε να τους ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ την είσοδο και έξοδο και να μην μπορούν να βγούν από εκεί στον αιώνα τον άπαντα.!!
Το παράδειγμα του Ηρακλή ...πρέπει να μας δείχνει τον τρόπο...πριν σκοτώσει το Λιοντάρι της Νεμέας του έκλεισε την μια από τις 2 εισόδους στο ΣΠΗΛΑΙΟ που ζούσε.

Και άλλα ...που δεν είναι για την ώρα....δεν θέλει κόπο...αλλά τρόπο.!!

Ανώνυμος είπε...

"Το τέρας αυτό φερόταν να το εξέτρεφε ο βασιλιάς της Καρίας"

-Ή Οιχαλίας, ή καραβοτσακισμένων Ατλάντων, ή Επειών.

Στην δημοτική μας γλώσσα ο "Καριόλης".

Από το "οίχομαι" καταστρέφομαι, χάνομαι, εξαφανίζομαι.

Σιγά σιγά να το στρώνουμε το τραπέζι!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" -Ή Οιχαλίας, ή καραβοτσακισμένων Ατλάντων, ή Επειών.

Στην δημοτική μας γλώσσα ο "Καριόλης".

Ξέρεις υπάρχει Δήμος Οιχαλίας στην Μεσσηνία χα χα χα τον θυμάσαι τον Επειό Τελχίνα;; Ε είναι πελοποννήσιος...τώρα είδες πως στρώνει το τραπέζι σιγά σιγά.!! Δεν έχω συναντήσει στην ζωή μου...ούτε έναν Μανιάτη η Πελοποννήσιο που να είναι καλός.! Όλοι τους είναι....Καριόληδες. Και μην ξεχνάμε ότι Μανιάτες στην καταγωγή πήραν μέρος στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Καποδίστρια...του μόνου ΕΛΛΗΝΑ κυβερνήτη που είχαμε ποτέ από την επανάσταση του 1821 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολοκοτρώνης και το σόι του Πελοποννήσιοι ήταν. Κι ο Παπαφλέσσας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ αποβιβάστηκε στην Πελοπόννησο κυριολεκτικά την ερήμωσε....όσους δεν σκότωσε τους πούλησε στα σκλαβοπάζαρα της ανατολής.!! Οι ελάχιστοι Έλληνες που γλύτωσαν κατέφυγαν στα ορεινά της Αρκαδίας. Μετά επειδή ήταν η Πελοπόννησος έρημη και δεν υπήρχαν εργάτες, έφερε τουρκοαλβανούς για να καλλιεργούν τα χωράφια. Οι σημερινοί Πελοποννήσιοι είναι κατά μεγάλο μέρος απόγονοι αυτών των επήλυδων που έφερε ο Ιμπραήμ.Αργότερα στην περίοδο του καταστροφικού λοιμού το 767 ήρθαν και οι Σλάβοι ως ανθρώπινο αντιστάθμισμα στην περιοχή.

Ο Κολοκοτρώνης και ο Παπαφλέσσας...δεν είχαν καμία σχέση με όλους αυτούς βιολογικά...ούτε με τους σημερινούς Πελοποννήσιους. Τους έχεις δει πως είναι;; Κοντοί, μαυριδεροί, πονηροί, φιλοχρήματοι, ύπουλοι, τελείως διαφορετικοί σε όλα...από τους υπόλοιπους Έλληνες...ακόμα και στο φαγητό διαφέρουμε όπως η μέρα με την νύχτα. Για να μην το πάμε ακόμα πιο πίσω στον χρόνο...με την εγκατάσταση σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου των Επειών Καδμείων...που ΔΕΝ ήταν Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι διαφέρουμε στο φαγητό;

"Οι σημερινοί Πελοποννήσιοι είναι κατά μεγάλο μέρος απόγονοι αυτών των επήλυδων που έφερε ο Ιμπραήμ.Αργότερα στην περίοδο του καταστροφικού λοιμού το 767 ήρθαν και οι Σλάβοι ως ανθρώπινο αντιστάθμισμα στην περιοχή."

Αργότερα το 767 από το 1825;

Ο Ιμπραήμ έφερε μουσουλμάνους. Η Πελοπόννησος έχει Ορθόδοξους.

Ανώνυμος είπε...

Η ποινή για την αποστασία δηλαδή αν μουσουλμάνος αλλάξει θρησκεία είναι ο θάνατος. Γι αυτό δεν υπάρχουν χριστιανοί πρώην μουσουλμάνοι πουθενά στον κόσμο. Πουθενά δεν ακούστηκε εισβολείς να χάνουν τον πόλεμο και να παραμένουν στην περιοχή όπου εισέβαλλαν ειρηνικά συζώντας με τους νικητές. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν μαυριδεροί, αλλά ότι ήρθαν σε άλλες χρονικές στιγμές και μπορεί και να πολέμησαν με το μέρος μας.

Ένας μαυριδερός και κοντός με ελαφρώς αφρικάνικο κεφάλι που ήξερα στο στρατό, αυτοπροσδιοριζόταν ως Σπαρτιάτης και μια φορά πλακώθηκε στο ξύλο με κάποιον γιατί "έβρισε τη Σπάρτη". Άλλος ένας μαυριδερός ήταν ΔΕΑ, ψηλός και καυχιόνταν ότι "τιμούσε τη στολή του".