ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ρωσία: Ειδικές Δυνάμεις δείχνουν σε μαθητές δημοτικού την ανάσχεση πλήθους

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στην Ρωσσία μαθαίνουν στα παιδάκια του Δημοτικού πως γίνεται η ανάσχεση πλήθους και εδώ στην Ελλάδα μαθαίνουν στα παιδάκια πως να είναι γκέι και τους δείχνουν βίντεο με πούστηδες να φιλιούνται.!!! Όταν μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, πόση διαφορά θα έχουν μεταξύ τους.!!
Την τελευταία εβδομάδα, μια μονάδα Eιδικών Δυνάμεων της ρωσικής Αστυνομίας παρουσίασε τις ικανότητες ανάσχεσης πλήθους σε μαθητές δημοτικού σχολείου στην Κεντρική Ρωσία, πυροδοτώντας την οργή των γονέων, όπως μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός.
Φρουροί φύλαξης φυλακών φορώντας κράνη και κρατώντας ασπίδες έδειξαν σε μαθητές δημοτικού πώς να ανασχέσουν έναν εικονικό εχθρό μέσα σε μια σχολική αίθουσα στην πόλη Ζλατούστ της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ, όπως φαίνεται σε απόσπασμα ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Zlat-TV. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι περισσότεροι γονείς των παιδιών δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα για την επίδειξη και κατέκλυσαν το σχολείο αφότου είδαν τις ειδήσεις στην τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο αρχηγός της μονάδας φαίνεται να διατάσσει τους υφιστάμενους του να δείξουν στα συγκεντρωμένα παιδιά του δημοτικού πώς να χτυπάνε από διάφορες θέσεις, καθώς ένα πανό που έγραφε «Η ζωή για την Πατρίδα, τιμή σε κανέναν!» φαίνεται στον τοίχο.

Οι επικριτές έχουν κατονομάσει τις παρόμοιες επιδείξεις της αστυνομίας στους νέους Ρώσους ως μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των αρχών για τη δημιουργία μιας πιστής βάσης μελλοντικών ψηφοφόρων.
«Πιστεύω ότι οι επιδείξεις σωματικής δύναμης κατά των πολιτών δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εμφυτεύσουν τον πατριωτισμό και την αγάπη για την Πατρίδα», έγραψε η τοπική βουλευτής Όλγκα Μουχομετιάροβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Δευτέρα.
Το γραφείο Δημάρχου της Ζλατούστ κάλεσε τον διευθυντή του σχολείου για να εξακριβώσει τις συνθήκες της επίδειξης, όπως μετέδωσε ο ρωσικός ιστόποτος Podyom μετά την μετάδοση τμημάτων του βίντεο της επίδειξης από εθνικά μέσα ενημέρωσης.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μονάδες της Αστυνομίας της Δημοκρατίας του Ταταρστάν έβαλαν μαθητές του Δημοτικού να προσομοιώσουν τους διαδηλωτές σε μια επίδειξη τακτικής ανάσχεσης πλήθους. Η αστυνομία δήλωσε ότι εξετάζει το περιστατικό, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.
«Ολόκληρη η χώρα συζητάει στο πως η Αστυνομία του Ταταρστάν εξασκήθηκε στις τακτικές ανάσχεσης πλήθους με παιδιά του δημοτικού σχολείου», έγραψε η Μουχομετιαροβα.
«Η περιφέρεια μας έχει επίσης διαφοροποιηθεί», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ ...Απόδοση/Μετάφραση απο το themoscowtimes.com για την Προέλαση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω τα μαθαινουν πως τα κοριτσακια να βαζουν κωλοδαχτυλο στα αγορακια να τους φορανε φουστανακια και ροζουλι στριγκακια
και οταν μεγαλωσουν να γινουν μασωνακια!

ΑΡΡ. είπε...


Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
εδω τα μαθαινουν πως τα κοριτσακια να βαζουν κωλοδαχτυλο στα αγορακια να τους φορανε φουστανακια και ροζουλι στριγκακια
και οταν μεγαλωσουν να γινουν μασωνακια!

........................................................................

Α πα πα. Ομοφοβία, γιουσουφοφοβία, ρατσισσμός, καραφασιναζισμός.

Μην το γελάτε καθόλου. Είναι μια προγύμνασις-μύησις κρονειοσατανική κι αυτό όπως και αι μαθητικαί εκλογαί εις την Μέσην εκπαίδευσιν οίον εισαγωγή δια το γενέσθαι είτε δημοκρατικός δούλος είτε τύραννος του πελατειακού (συνδικαλιστικού, κοινοβουλευτικού) συστήματος.
Η προδοσία του κατά φύσιν φύλου, κυρίως του άρρενος, (συμβολική θρησκευτική θυσία εις το σατανικόν θεόν της εξουσίας Κρόνον) είναι απαραίτητος όρος δια την προδοσίαν της εθνοφυλής και του θεού πατρός αυτής αλλά και βασικόν εφόδιον δια την μασωνικήν αναρρίχησιν εις τα ύπατα αξιώματα του κρατούντος εξουσιαστκού συστήματος.
(Εξ ού και ¨ποδίτσαι¨ αλλά και και τα αρχαία, ανεξαρτήτως χρώματος, υποχρεωτικά γυναικεία ¨φουστάνια-άμφια¨ των ιερέων όπως της θεάς Κυβέλης κ.λ.π. Ο νοών εννόησεν.