ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Έκαψαν το αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : χο χο χο. Μεταξύ μας τώρα, ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω πως υπάρχει Άγιος Βασίλης,!! Υπάρχει μια αλληλουχία γεγονότων που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτό δεν ήταν δουλειά "αναρχικών"...αλλά του "Αγ.Βασίλη". Τι λέγαμε  ΕΔΩ και   ΕΔΩ : ...." Aυτό δεν ήταν δουλειά "αναρχικών". Ο εμπρησμός στο υπό ναυπήγηση τουρκικό αεροπλανοφόρο TCG Anadolu , όσο και στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.....έχουν σχέση με τις εμπρηστικές επιθέσεις στα τουρκικά διπλωματικά αυτοκίνητα. Κάποιοι στέλνουν ένα "μήνυμα"..τώρα αν τα μογγόλια είναι έξυπνα...θα καθίσουν φρόνιμα.!!'"
Όλοι αυτοί οι εμπρησμοί...συνδέονται μεταξύ τους.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ιωάννη Βαρβάκη 3, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το αυτοκίνητο ανήκει σε Τούρκο διπλωμάτη που εργάζεται στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 2:35. Ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα πίσω ελαστικά του οχήματος. Μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα διπλανά οχήματα.

Ο Τούρκος διπλωμάτης ενημερώθηκε για το συμβάν από φιλικό του πρόσωπο και έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα.
 Από την πρώτη στιγμή στην οδό Ιωάννη Βαρβάκη βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας. Υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέτασαν εξονυχιστικά το όχημα ενώ αντίστοιχο έλεγχο πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: