ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ρωσικό μαχητικό Su-57 συνετρίβη κατά τη διάρκεια εργοστασιακών δοκιμών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ανεπίσημα, οι άνθρωποι από το εργοστάσιο αεροσκαφών Komsomol μιλάνε για μια βιασύνη για τη συναρμολόγηση του αεροσκάφους για να ολοκληρωθεί η εργασία πριν από το νέο έτος. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Αυτό που με προβληματίζει είναι το ΓΙΑΤΙ βιάζονται οι Ρώσσοι να παραδώσουν το πρώτο Su-57 στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πριν από το τέλος του έτους.!! Τι περιμένουν;;

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-57 πέμπτης γενιάς συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες, την Τρίτη (24/12), κατά τη διάρκεια εργοστασιακών και μηχανικών δοκιμών, κοντά στην εγκατάσταση του Κομσομόλσκ ον Αμούρ. .
Μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, Su-57, συνετρίβη την Τρίτη (24/12) στο πλαίσιο εργοστασιακών και μηχανικών δοκιμών στην περιοχή του Κομσομόλσκ ον Αμούρ.
Ο πιλότος πρόλαβε και εγκατέλειψε το μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σημείο ήταν και ένα ελικόπτερο Mi-8, που διέσωσε τον πιλότο.
Τα μαύρα κουτιά του μαχητικού αεροσκάφους αναζητούνται από τις αρχές.
Το Su-57 που συνετρίβη, ανήκε στην κατασκευάστρια εταιρεία και υποβαλλόταν σε σειρά δοκιμών πτήσης, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Το πέμπτης γενιάς μαχητικό αεροσκάφος υποβάλλεται σε δοκιμές από το 2010 και εισήλθε σε φάση σειριακής παραγωγής μόλις τη φετινή χρόνια.
Μέχρι στιγμής, η Ρωσία έχει μόνο λίγα λειτουργικά Su-57 που κατασκευάστηκαν κατά την περίοδο προπαραγωγής.
Παρ' όλα αυτά, το Su-57 έχει ήδη δοκιμαστεί σε συνθήκες μάχης, καθώς έχει συμμετάσχει -για σύντομο χρονικό διάστημα- στον αντιτρομοκρατικό πόλεμο της Ρωσίας στη Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: