ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Η σκυταλοδρομία των Προδοτών.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ω πόσο χαίρομαι, που επιβεβαιώνομαι....διότι φωνάζω για αυτήν την γαμημένη συνθήκη της Μαδρίτης εδώ και χρόνια όχι μόνο ΕΔΩ , αλλά και σε άλλο ιστολόγιο, στο οποίο τότε είχα φάει το κράξιμο της αρκούδας, άσε δε το βρισίδι...όταν τους έγραφα ότι ΔΕΝ μπορούν ανακηρύξουν ΑΟΖ οι προδότες των Αθηνών...διότι έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ αυτήν την γαμημένη συνθήκη. Τι λέγαμε λοιπόν τότε...που έρχεται σήμερα ο κύριος Χατζάρας και λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα;;
....." Όσο αφορά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο… έχει απόλυτο δικαίωμα, και αυτό το απόλυτο δικαίωμα το δώσαμε εμείς, τουλάχιστον όσοι ψήφισαν τον Κ. Σημίτη στις εθνικές εκλογές της 22ο Σεπτεμβρίου 1996, δηλαδή 9 μήνες μετά την νύκτα στα Ίμια ! Ακριβώς μετά από 10 μήνες από της εκλογές τις 22ας Σεπτεμβρίου 1996, δηλαδή τον μήνα Ιούλιο του 1997, η εκλεγμένη από τον συνήθη καλοπερασάκια μαλάκα που κατοικεί ΑΚΟΜΑ.. στην ευλογημένη χώρα των Ελλήνων, η τότε κυβέρνηση Σημίτη, αναγνώρισε και υπέγραψε την Συνθήκη της Μαδρίτης, ως προέκταση της νύκτας στα Ίμια, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται: ..»Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους»
 Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
 Από πότε η Τουρκία απέκτησε ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, όπου θα πρέπει να τα σεβόμαστε; ;;Μα από τις 8 Ιουλίου 1997! Ως προέκταση των γεγονότων στα Ίμια της 31 Ιανουαρίου 1996....Από τον Ιούλιο του 1997, και την Συνθήκη της Μαδρίτης, μέχρι των ημερών μας η Τουρκία έχει αναγνωρισμένα και υπογεγραμμένα από την τότε "Ελληνική" κυβέρνηση και αποδεκτά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (πλην Κ.Κ.Ε.) ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Από τότε μέχρι και τώρα είναι στην αρμοδιότητα της Τουρκίας το πότε θα κάνει χρήσει το δικαιώματος περί ζωτικών συμφερόντων… προφανώς έχει έρθει η ώρα… δόξα τον Θεό! "
Υ.Γ Με την υπογραφή και Συνθήκη της Μαδρίτης,  αναγνωρίστηκαν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, κάτι που αναιρεί την Συνθήκη της Λωζάνης!…με τις υγείες μας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Αθηναϊκή Ψωροελίτ έχει δεσμευτεί από τη «μαύρη Τριτη» της 8ης Ιουλίου 1997να σέβεται τα νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας.
Οι Τουρκικές διεκδικήσεις είναι στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου της Μαδρίτης και των ΜΟΕ.

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν έχει ζωτικά συμφέροντα, "νόμιμα" συμφέροντα έχει. Υπάρχουν παράλογοι νόμοι που έχουν χρησιμοποιηθεί από την Λιβύη εναντίον της Μάλτας και έχει χάσει τη δίκη η Μάλτα επειδή είναι νησί. Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν οι τούρκοι αν ποτέ φτάσουν σε διεθνές "δικαστήριο".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμο στις 9 Δεκεμβρίου 2019 - 6:45 μ.μ

Αυτά τα "νόμιμα" δικαιώματα όμως τα απέκτησε διότι εμείς ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ. Και όταν λέω εμείς εννοώ σύσσωμη η πολιτική
τσογλανοπαρέα των Αθηνών. Αλλιώς δεν θα είχαν απολύτως ΤΙΠΟΤΕ.!!

" Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν οι τούρκοι αν ποτέ φτάσουν σε διεθνές "δικαστήριο"."

Για να αποφανθεί το Δ.Δ. πρέπει να πάμε, και οι Μογγόλοι δεν δέχονται να πάμε.

ΑΡΡ. είπε...


Το όνομα ¨Μογγόλοι¨ δια τους Τούρκους νομίζω δέει καταργηθήναι λεκτικώς υφ' ημών ως αδόκιμον.

¨Μογγολογενίτσαροι¨ γαρ εισίν ούτοι ( 98% εξ αυτών φέρουσι ελληνικόν γονιδίωμα.(D.N.A.))
Μογγόλοι γαρ καθαροί υπήρξαν μόνο οι επί Βυζαντίου εις Μ. Ασίαν αρχικώς εισβαλόντες Τούρκοι, 200.000 οικογένειαι περίπου.