ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η " ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ " ΑΘΗΝΑ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Αυτό που βλέπετε είναι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του κέντρου της Αθήνας! Εύγε Λαθροδήμαρχε....εμένα μου θυμίζει κουνουποπαγίδες σε κρεαταγορά.! Βεβαίως κάποιος μπορεί να το πει και φωτισμό για υπόγειες σήραγγες. Το μητσοτακεικο του Σόρος και της νέας τάξης μας καταδικάζει σε μεταμοντέρνα νεομαρξιστικη μιζέρια και ψυχαναγκαστικό αφελληνισμό ακόμα και μες στα Χριστούγεννα....
Τι χάλι μαύρο είναι αυτό βρε παιδιά;;  Δεν έχει σχέση με Χριστούγεννα ούτε με παράδοση..!!! Αραβογράμματα είναι;; Μήπως είναι σήματα Μόρς;;; Μάλλον στην Αθήνα θα γιορτάσουν Πακιστανικά Χριστούγεννα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα στολίζονται Χριστουγεννιάτικα,  ενώ εδώ στην επαρχεία του Μπαγκλαντές σιγά σιγά τα αφαιρούν!!
 Μπαίνουμε στο πνεύμα των λαθρό . Μην στεναχωρηθούν. Σιγά σιγά θα καταργήσουν κάθε Χριστιανική εορτή για να μη προσβάλουν τους αλλόθρησκους και ίσως αρχίσει και δια νόμου η δίωξη κάθε Χριστιανικής εκδήλωσης και δήλωσης.

Προχωρεί ταχύτατα ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Στα σχολεία της Γερμανίας καταργήθηκαν όλες οι χριστιανικές εορτές και δη του Αγίου Μαρτίνου, η παραδοσιακή εορτή των παιδιών, και διευθυντές και αστυνόμοι επιτάσσουν τις μαθήτριες: «Θα ντύνεστε Μωαμεθανικά για να μην σάς βιάσουν οι Μωαμεθανοί!» 'Επίσης σε όλη την Ευρώπη κατηργήθηκε το χοιρινό στα σχολικά γεύματα!Στην Ιταλία ο ο Πάπας Φραγκίσκος διέταξε στα γεύματα που προσφέρει η Εκκλησία να μην περιλαμβάνεται χοιρινό ή οίνος.  
Αλλά και στην Γαλλία το συμβούλιον της Επικρατείας της Γαλλίας καταδίκασε την παραδοσιακή "soupe au cochon" = Σούπα με χοιρινό λίπος (Le Conseil d'Etat refuse la distribution à Paris de la "soupe au cochon".
Επιπλέον με νομικά τεχνάσματα όλη η Ευρώπη ανεγνώρισε την ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ κι η Γερμανία δίνει ολόκληρες συντάξεις σε όσες χήρες έχει ένας τεντωμένος=πεθαμένος Μωαμεθανός! Επιπλέον όλη η Ευρώπη ανεγνώρισε το δικαίωμα του Μωαμεθανού στην ΕΝΔΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ και στους ΦΟΝΟΥΣ "ΤΙΜΗΣ" αλλά και στον θεσμόν της ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Επίσης στην Ιταλία τα Ιταλικά σχολεία ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρώπης. Και όπου υπάρχει οργανωμένο σχέδιο απο πίσω υπάρχει Ιερατείο.!! ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιό Ιερατείο λοιπόν βρίσκεται από πίσω και ποιο το σύμβολο τους ;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σύμβολο τους  το C με τις δύο παράλληλες γραμμές γιά να φαίνεται Ε. Δηλαδή το σύμβολο του Ευρώ.  Το σύμβολο της σιγασμένης Σελήνης. Το σύμβολο του Βαβυλωνιακού ιερατείου του Νεβρώδ (Nimrod). Η Ημισέληνος. Το σύμβολο της σιγασμένης Σελήνης.  Η Sharia σε όλο της το μεγαλείο καθ' οδόν. .Μη ξεχνάμε ότι το αρχαίο σίγμα ήταν (C). Αυτό που έχουν οι μουσουλμάνοι στις σημαίες τους, και συμβολίζει την Σελήνη.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχαία Κινεζική γραφή. Κακά μαντάτα για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Προαναγγέλλει την Έλευση του Δράκοντος (τρείς παράλληλες γραμμές) σε αυτή την γη. Κάθε "εξάγραμμο" και ένα ηχηρό μήνυμα.

ΑΡΡ. είπε...


Και το βυζαντινό ορθόδοξο ¨C¨ αντί του ελληνικού ¨Σ¨ πειράζει;
Ή ο χριστιανικός σταυρός όστις εξιτετραγωνιζόμενος και αναδιπλούμενος δίδει κύβον ήτοι Κρόνον, Κυβέλην, Κάβειροι, Καμπάλα, Καππαδοκίαν, Καάβα;
Συγκοινωνούντα μεσαιωνικά δοχεία των σκοτεινών σεληνιακών ιερατειων
οδηγούντα μετά την ηλιακήν (ελληνικήν) κατάρρευσιν
εις την σατανιστικήν νεοταξικήν δεξαμενήν της απεθνικοποιημένης πανδουλωτικής σεληνιακής πανθρησκείας...

Έσχατοι καιροί.
(Ισλάμ, η δευτέρα μετά την χριστιανικήν, σατανιστική θρησκευτική λεπίς του ξυριστικού Ζιλέτ. Αμφότεραι σεληνιακαί και αβρααμογενείς. Τυχαίο; Για τέλειο επί των ηλιακών λευκών ελληνογενών γενοκτονικόν ξύρισμα...)

Η δε Αποκάλυψις, μήπως εν τη ουσία η δι' αποκαλύψεως Συγκάλυψις;!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ανώνυμο στις 5 Δεκεμβρίου 2019 - 12:58 μ.μ

@ ανώνυμο στις 5 Δεκεμβρίου 2019 - 1:22 μ.μ

Σωστοί και οι δύο.! Ακριβώς ο φωτισμός της Αθήνας έχει σχέση με το Ι Τσινγκ (易經, yì jīng) ή Βιβλίο των Αλλαγών .! Τώρα τι είδους αλλαγές θα μπορούσαν να είναι αυτές.!! Το Ι Τσινγκ περιλαμβάνει ένα σύνολο από 64 εξάγραμμα ...Κάθε εξάγραμμο θεωρείται πως αποτελείται από δύο τρίγραμμα.

Έχουμε να κάνουμε με ΕΠΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΕΞΑΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.!!
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/12/blog-post_11.html

Πριν από μισό αιώνα, στα μέσα της δεκαετίας του 1960, ανακάλυψαν ότι η αλληλουχία των τριάδων από νουκλεοτίδια ή, όπως ονομάζονται, «κωδικονίων» αντιστοιχεί στην αλληλουχία των αμινοξέων κάθε πρωτεΐνης και διαπίστωσαν ότι υπάρχουν 64 κωδικόνια.

«...διότι περί τριάδος εφθέγξατο, ειπών εν μια τριάδι μίαν είναι η θεότητα...»

Τριχθά δε πάντα δέδασθαι ΌμηροςΙλ. ΡαψΟ, στ. 189

Το παν και τα πάντα τοις τρισίν ώρισται Αριστοτέλης, ΠερίΟυρανού, α, 10-15

Ο Όμηρος έγραψε σε δακτυλικό εξάμετρο. Η ομοιότητα στίχων και – RΝΑ (ή DΝΑ) είναι τέτοια που μπορεί να υποθέσει κάποιος ευφάνταστος ότι ίσως τα δύο έπη να ομοιάζουν με κωδικοποίηση χρωμοσωμάτων! Τριαδική είναι και η σύσταση του DNA το οποίο χωρίζεται σε τριάδες. Όμοια καιτο RNA αποτελείται από τριάδες!

«...το μονόκλωνο αυτό DNA δημιουργείται από μία αλληλουχία έξι νουκλεοτιδίων(τα νουκλεοτίδια είναι οι δομικές μονάδες του DNA και του RNA) η οποία επαναλαμβάνεται χιλιάδες φορές...» δηλαδή, τα γονίδια των χρωμοσωμάτων δομούνται ΤΡΙΑΔΙΚΑ και ενεργοποιούνται ΕΞΑΔΙΚΑ!

Όσο για τον Δράκοντα...αυτόν αφήστε τον σε μένα....αυτός είναι δική μου υπόθεση...έχουμε παλιά προηγούμενα εμείς οι δύο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όλα αυτά είναι από πολύ παλιά, πολύ πριν από την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπου εδώ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Κωδικοποιημένες γνώσεις για τη λειτουργία του σύμπαντος. Η δημιουργία του ανθρώπου σε αυτό το νέο περιβάλλον δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς το απαραίτητο "λογισμικό" (αιώνιος Λόγος).

Στα τείχη της πολιορκημένης Τροίας , της "πόλης" που θα "χάλαγε το φως" ο Παλαμήδης διδάσκει στους στρατιώτες, το ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ.
Στην σκακιέρα υπάρχουν 64 τετράγωνα...όσα και τα «κωδικόνια» στο Αιγαίο.!! Κάτι περισσότερο θα γνώριζε περί αυτού ο Παλαμήδης....μιας και έπαιζε τακτικά αυτό το "παιχνίδι" με τον Αχιλλέα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Και το βυζαντινό ορθόδοξο ¨C¨ αντί του ελληνικού ¨Σ¨ πειράζει;
Ή ο χριστιανικός σταυρός όστις εξιτετραγωνιζόμενος και αναδιπλούμενος δίδει κύβον ήτοι Κρόνον, Κυβέλην, Κάβειροι, Καμπάλα, Καππαδοκίαν, Καάβα;

Όχι αγαπημένε και ομόθυμε φίλε μου δεν πειράζει.! Μου έδωσε όμως πολύ ωραία "πάσα" για να σου πω ότι ο όρος Βυζάντιο εφευρέθηκε απο τον βαυβαρό ιστορικό Ιερώνυμο Βολφ, με σκοπό την επάλειψη και εξαφάνιση του ιστορικού όρου Ρωμαίος ή Ρωμιός για το Ανατολικό Ρωμαικό Κράτος και αυτό υπέρ της ανερχόμενης τότε Γερμανικής Αγίας Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και του Κάιζερ (Καίσαρ).

Για να δούμε όμως πως και απο που βγαίνει το όνομα Καίσαρ. Ο τίτλος Ασσάρ (Assur) σήμαινε αυτοκράτωρ της γής για τους Φρύγες/Αττούριους/Τρώες που ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ στις περιάδες της Ουγγαρίας και Γερμανίας έγινε....Char .....δηλαδή Τσάρος.!! Η ίδια λέξη απο τους ίδιους ανθρώπους, δηλαδή τους Ρωμαίους (El Attin) έγινε....Caesar.....(Κα-ισάρ) δηλαδή Αυτοκράτωρ και Αρχιερεύς όλων των ανθρώπων.

Η αυτοκρατορία της Αττουρίας (σήμερα την λέμε και Τουρκία) ή Ασσυρίας όπως είναι γνωστή στους Έλληνες ή ASSURA στους Ινδούς, Φοίνικες και Ιουδαίους στις επιγραφές αναφέρεται και διαβάζεται ASS-UR. Οι Ασσύριοι αναφέρονται ακόμα και στην Αργοναυτική Εκστρατεία που έγινε πριν από τον Τρωικό, και η οποία είχε σκοπό την κατάληψη και απελευθέρωση της χώρας των Μήδων από τα χέρια των Ασσύριων. Θεός και προστάτης των Ασσυρίων ήταν ο ASS-UR (Ο ήλιος ΑΣΣ-ΩΝ) ο οποίος γινόταν έτυμο στα ονόματα των βασιλέων. Παράδειγμα γύρω στο 853 π.χ ο βασιλιάς Αχάβ του Ισραήλ πολέμησε εναντίον του Ασσύριου ASSUR-NASIPAL ....οι Έλληνες τον γνωρίζουμε ως Σαρδανάπαλο.!!

Τώρα το τι σημαίνει και από που βγαίνει το ASS-UR είναι μεγάλη υπόθεση....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ή ο χριστιανικός σταυρός όστις εξιτετραγωνιζόμενος και αναδιπλούμενος δίδει κύβον ήτοι Κρόνον, Κυβέλην, Κάβειροι, Καμπάλα, Καππαδοκίαν, Καάβα;

Μα ο Va-Attis (όπως λέμε Va-atti-cano) δεν είχε μητερούλα την Κυβέλη ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο αντίπαλα Σεληνιακά ιερατεία βρίσκονται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπα και αποφασισμένα για μία οριστική πλέον θερμή λύση. Η καταγγελία για κακοδιοίκηση που μαγειρεύεται κατά του αρχηγού των «σκοτεινών» ή άλλως Φοίβου από τους υποτελείς του Χαζαλικού Δράκοντος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Οι μάσκες έπεσαν και ο πόλεμος βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πλήρη εξέλιξη και τα πυροτεχνήματα σύντομα θα φωτίζουν μόνιμα τον ουρανό.

Η ανάρτηση της χυδαίας Χαζαλικής ανακοίνωσης επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας που τελειώνει ακριβώς έξω από το Ελληνικό Κυνοβούλιο, αναγγέλλει πανηγυρικά την έλευση και εγκατάσταση του Μεγάλου Δράκοντος, του Χαζαλικού CHIEN (σκύλου Κέρβερου, προσδιορισμό που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι για τον Δράκοντα) μέσα στο μαγαρισμένο κοπροσκυλοκαφενείο το οποίο κάποτε στην αρχαιότητα φιλοξενούσε τον μέγα ναό του Εριχθονίου Όφεως, του μέγα αρχιερέα της Κύνας Εκάτης.

Η ονομασία Χαζαλική προέρχεται από την Χαζάλα, ή Χαζάρα, ή Αζάρα (σκύλα) δηλαδή τη γνωστή μας ολέθρια Πανδώρα.

Μία «Πανδώρα» η οποία πολιορκεί τον Ελληνικό χώρο συστηματικά με χορηγίες, αγορές λιμένων, ακινήτων και με διάφορα πονηρά τεχνάσματα, με σκοπό τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της χώρας και μετατροπής της σε ένα νέο αντίστροφο Χονγκ Κόνγκ με απώτερο στόχο τον ολοκληρωτικό έλεγχο των Βαλκανίων, θέτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπον πίεση στον Φοίβο για την ουσιαστική επιστροφή του Ασιατικού Χονγκ Κόνγκ (βλέπε πρόσφατα γεγονότα).

Κόνγκ, στην κινεζική γλώσσα σημαίνει Δράκοντας.

Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν κ. Δράκε μιάς και απεφάσισες να συγκρουστείς ξανά με τον Λύκαστρο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ανώνυμο στις 6 Δεκεμβρίου 2019 - 1:21 π.μ.

"Η ονομασία Χαζαλική προέρχεται από την Χαζάλα, ή Χαζάρα, ή Αζάρα (σκύλα) δηλαδή τη γνωστή μας ολέθρια Πανδώρα."

Στα Αραβικά η λέξη Azala σημαίνει ΑΦΑΙΡΩ και ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ.. Και αυτό μου φέρνει στον νου το όνομα Αzazel. Διαβάζουμε για αυτόν στο βιβλίο του Ενώχ ...ένας από τους έκπτωτους αγγέλους.

" αναγγέλλει πανηγυρικά την έλευση και εγκατάσταση του Μεγάλου Δράκοντος, του Χαζαλικού CHIEN (σκύλου Κέρβερου, προσδιορισμό που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι για τον Δράκοντα) μέσα στο μαγαρισμένο κοπροσκυλοκαφενείο το οποίο κάποτε στην αρχαιότητα φιλοξενούσε τον μέγα ναό του Εριχθονίου Όφεως, του μέγα αρχιερέα της Κύνας Εκάτης."

Τα παλαιά χρόνια οι Άραβες όταν μιλούσαν για το άστρο Κυούν (Σκύλο-Κέρβερο) εννοούσαν την Σελήνη...Τρικέφαλη ήταν κάποτε και αυτή...όπως και η Εκάτη. Αυτός ο Κυούν, η Κύνα στο θηλυκό του αλλοιώνεται φωνητικά με την πάροδο τον αιώνων και γίνεται Τσούνα η Τσίνα (CVNA) δηλαδή η Κίνα.!! Οι Τσίν δηλαδή οι Κινέζοι οι οποίοι οι παραδόσεις τους είναι δανεισμένες από άλλους λαούς καταλήγουν να αυτοαποκαλούνται Chunhua, αγνοώντας ίσως ότι η ρίζα του ονόματος τους βρίσκεται στον Κυούν ή στην Κύνα. Αυτό το αρχικό CHUN εξελίχθηκε στο τελικό CHINA.!!

Οι Κινέζοι ανά τον κόσμο αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνια ως "Lung Tik Chuan Ren" ...Δηλαδή απόγονοι του Δράκου (Der-Ako) της Σελήνης...η λέξη Luna ή Lun(g) είναι η Σελήνη. Ένας Δράκος που έπεσε η μάλλον μας ήρθε απο την Σελήνη...άλλωστε οι Κινέζοι είναι δικά του υβρίδια....και η Σελήνη είναι η πρώτη τους κατοικία.
Άλλωστε και η λέξη Κong (όπως λέμε Κing Kong) δηλαδή Βασιλιάς Δράκος...ο οποίος δεν ήταν ένας τεράστιος πίθηκος αλλά στηρίχθηκε η δημιουργία της ταινίας στο ορίτζιναλ σενάριο που στηριζόταν στην αναζήτηση των Δράκων και ειδικά στον Δράκο του Κομόντο.
https://www.thevintagenews.com/wp-content/uploads/2018/08/skull-of-komodo-with-serrated-tooth-photo-by-danadi-sutijanto-cc-by-sa-4-0-640x407.jpg

Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι υπάρχει κάτι το ευφυές ενδιάμεσο μεταξύ των εκφυλισμένων δεινοσαύρων και των επερχόμενων θηλαστικών, που έχει επιβιώσει κάτω στην γη... και εμφανίζεται που και που, είτε με ουρά, είτε χωρίς ουρά... εξ΄άλλου στην ελληνική μυθολογία και όχι μόνο υπάρχουν πολλές γενεαλογίες για γέννηση όντων, ανθρώπων από διάφορους τύπους, όπως ο Προμηθέας κ.λ.π. Πρόσφατα μου ήρθαν πληροφορίες για ανακάλυψη ανθρώπινων κρανίων στην Χαλκιδική με ...κέρατα.!!

Ανώνυμος είπε...

εγω απο αυτα που λετε δεν τα κατεχω,σκεπτομαι ομως οτι εδω σε αυτον τον πλανητη συμφωνα με τα λεγομενα σας ισως επειδη καπιοι προσπαθηασαν να του δωσουν τα φωτα της ζωης,καπιοι αλλοι προσπαθουν να επικρατησουν τα δικα τους συμφεροντα με το σκοταδι και την παρανομια κατα της ζωης,αυτους λοιπον γιατι τους αφησαν τοσα χρονια οι υπευθυνοι να αλωνιζουν κανοντας τον ομορφο αυτον πλανητη μπουρδελο?
Η μηπως ολοι παιζουν με τις ζωες μας οπως εμεις παιζουμε σε ενα κομπιουτερ με εξωμιωτες εικονικης ζωης κανοντας ανθρωπακια και σπιτακια και σπαμε πλακα?

Ανώνυμος είπε...

"Lung" από την "ΟΓΓΑ" που λάτρευε ο Ατλαντοσκύθης Κάδμος...ο αρχιερέας της Σελήνης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ανώνυμο στις 6 Δεκεμβρίου 2019 - 11:34 μ.μ

Όγγα ή Όγκα ή Σίγα ή CΙΓΓΑ στην γλώσσα των Φοινίκων .

" Όγκας νηός οδ εστίν Αθηνάς, ον ποτέ Κάδμος
Είσατο βούν θ' ιέρευσεν , οτ' έκτισεν άστυ το Θήβας."

Ανώνυμος είπε...

" Όγκας νηός οδ εστίν Αθηνάς, ον ποτέ Κάδμος
Είσατο βούν θ' ιέρευσεν, οτ' έκτισεν άστυ το Θήβας."

-Πρόκειται περί μεταγενέστερου σχολίου στον Αισχύλο. Ο Κάδμος είναι το αντίπαλο δέος της Αθηνάς. Ως Εριχθόνιος Όφις κάθεται ταπεινωμένος στα πόδια της Αθηνάς μετά την "αταξία" των ιερέων του.

Όγγα, είναι η Σελήνη και η ολέθριες "Επίγειες" ή "Γυγαίες" εγκαταστάσεις της στην ευρύτερη Ωγυγία. Βούς επίσης είναι ο Ατλάντιος ιερέας της που οδήγησε τους Σπαρτούς Καδμείους στην Θήβα για τον έλεγχο των Τυφωνικών εγκαταστάσεων του Επιρρύου Επταπύλου έδους.

Το σχετικό κείμενο στον Αισχύλο (170): "ΣΥ ΤΕ ΜΑΚΑΙΡ' ΑΝΑΣΣΑ, ΕΠΤΑΠΥΛΟΣ ΕΔΟΣ ΕΠΙΡΡΎΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

"αυτους λοιπον γιατι τους αφησαν τοσα χρονια οι υπευθυνοι να αλωνιζουν κανοντας τον ομορφο αυτον πλανητη μπουρδελο?"

-Ψάξε λίγο τον RED DRAGON.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" -Πρόκειται περί μεταγενέστερου σχολίου στον Αισχύλο. Ο Κάδμος είναι το αντίπαλο δέος της Αθηνάς."

Ακριβώς .!! Έπρεπε να το διευκρινίσω....καμμία σχέση με την Αθηνά των Ελλήνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"ΣΥ ΤΕ ΜΑΚΑΙΡ' ΑΝΑΣΣΑ, ΕΠΤΑΠΥΛΟΣ ΕΔΟΣ ΕΠΙΡΡΎΟΥ"

Ξέρεις αυτό το Επτάπυλος με παίδεψε πολύ κατά το παρελθόν. Γιατί όλες οι Τυφωνικές εγκαταστάσεις να είναι 6+1=7 και όχι 5+1=6 ή 7+1=8 κ.ο.κ
Κάτι είχαμε πει για τις έξι Βύσσες που έχουν μια κεντρική...όταν μιλούσαμε για τον Ωγύγιο Ηλιακό Γεωδαιτικό Κύκλο.Αλλά δεν είχα γράψει τότε ότι για να έχουν αποτέλεσμα και να παράγουν έργο οι υποχθόνιες Τυφώνειες εγκαταστάσεις ΕΠΡΕΠΕ να είναι 6+1=7...ΕΠΤΑΠΥΛΟΣ ΕΔΡΑ.

ΕΠΤΑΠΥΛΟΣ ΕΔΟΣ ΕΠΙΡΡΥΟΥ=2610

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ= 2610

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και με την ΕΠΤΑΠΥΛΗ Ρώμη και ΕΠΤΑΠΥΛΗ Κωνσταντινούπολη, όπως ακριβώς και στην αρχαία Θήβα.
Τώρα ΠΡΙΝ την δικιά μας Θήβα στην Βοιωτία....το ίδιο ακριβώς σκηνικό έγινε και στην Θήβα στην Αίγυπτο.! Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και εκείνη ήταν ΕΠΤΑΠΥΛΟΣ. Και δεν μιλάω για αυτήν που νομίζουν σήμερα ότι είναι...αλλά την άλλη την κατά πολύ αρχαιότερη, πριν μεταφερθεί στο σημερινό σημείο που όλοι νομίζουν ότι είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"αυτους λοιπον γιατι τους αφησαν τοσα χρονια οι υπευθυνοι να αλωνιζουν κανοντας τον ομορφο αυτον πλανητη μπουρδελο?"

Αγαπητέ σχολιαστή....μα οι υπεύθυνοι και οι "άρχοντες" αυτού του κόσμου τον έχουν κάνει μπουρδέλο. Παράδειγμα ο Πάπας Γρηγόριος XIII είχε για ΣΥΜΒΟΛΟ τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΡΑΚΟ...και αφού υποτίθεται πιστεύε στον Χρειστό και ήταν χριαστιανός, ΔΕΝ γνώριζε ότι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ο Δράκος είναι σύμβολο του Σατανά;;;Τότε γιατί υιοθέτησε σαν δικό του προσωπικό σύμβολο τον Κόκκινο Δράκο;;
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:C_o_a_Gregorio_XIII.svg

http://www.angelfire.com/journal2/ck15endtimecolumn/2.bmp

Ανώνυμος είπε...

ἐπιρρέω: ἀόρ. ἐπερρύην, Παθ. (ἐπὶ ἐνεργ. σημασ.): (πρβλ. ῥέω). Ρέω ἐπὶ τῆς ἐπιφανείας, οὐδ’ ὅ γε Πηνειῷ ἐπιμίσγεται... ἀλλά τέ μιν καθύπερθεν ἐπιρρέει ἠΰτ’ ἔλαιον, περὶ τοῦ ποταμοῦ Τιταρησίου, Ἰλ. Β. 754.
2) εἰσρέω, χύνομαι ἐντός τινος, ἐπιρρεόντων τῶν ποταμῶν, ἐνῷ εἰσρέουσιν εἰς αὐτὴν (δηλ. τὴν θάλασσαν) οἱ ποταμοί, Ἀριστοφ. Νεφ. 1294· πλείω ἀεὶ ἐπιρρέοντα Πλάτ. Θεαίτ. 177C, πρβλ. Τίμ. 85Ε, κ. ἀλλ.· ἄνωθεν ἐπὶ τὰς ἀρούρας αὐτόθι 22Ε: ― μεταφ., ἐπὶ μεγάλης πληθύος ἀνθρώπων, χύνομαι ὡς ῥεῦμα ἀτελεύτητον, ἐπέρχομαι, ἐπέρρεον ἔθνεα πεζῶν Ἰλ. Λ. 724· ἐπιρρεόντων τῶν Ἑλλήνων καὶ γινομένων πλεύνων Ἡρόδ. 9. 38· ἐπ. ὄχλος Γοργόνων Πλάτ. Φαῖδρ. 229D· ὅσος ὄχλος ἁμὶν ἐπιρρεῖ Θεόκρ. 15. 59· ἐπὶ τῶν ἀπορροιῶν τοῦ Δημοκρίτου, Πλούτ. 2. 733Ε· μετ’ ἀπαρ., τὸ πλῆθος τῶν εἰπεῖν ἐπιρρεόντων Ἰσοκρ. 252C: ― μεταφ. ὡσαύτως, οὑπιρρέων χρόνος, ὁ πρὸς τὰ ἐμπρὸς χωρῶν χρόνος, δηλ. τὸ μέλλον, Αἰσχύλ. Εὐμ. 853· ὄλβου δ’ ἐπιρρυέντος, εἰσρεύσαντος δὲ πλούτου, Εὐρ. Μήδ. 1229, πρβλ. Ξεν. Ἀπολ. 27, Πλάτ. Νόμ. 778D. ΙΙ. ἐν τῷ Παθ., Ὁμόλην... εὔγεων μάλιστα καὶ ὕδασιν ἐπιρρεομένην, ποτιζομένην, Παυσ. 9. 8, 6.


Επίρρυον: χύνεται ὡς ῥεῦμα ἀτελεύτητον.

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο της Νεοδούλας με τα 7 τρίγωνα (χονγκ) το αντιλήφτηκε κανείς; Ρώτησε κανείς το δρακουλοσόι τι και πως και πόσο ακριβώς;
Πάλι στο ύπνο μας την έκαναν;
Και να ήταν μόνον αυτά καλά θα ήταν.
Η συνεργασία πάντως του Ασιατικού Δράκου με τα 7τρίγωνα λαμόγια ξεκινάει με το ξεπούλημα του Πειραιά από το σιχαμένο παιδοβούβαλο. Θα ακολουθήσουν και τα σώβρακα. H TRIAD δεν είναι σχολιαρόπαιδα που παίζουν στην αλάνα. Οι Έλληνες δεν θα βρίσκουν ούτε υπόνομο να κατοικήσουν σε λίγο καιρό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΟ στις 7 Δεκεμβρίου 2019 - 11:40 μ.μ

" Το σύμβολο της Νεοδούλας με τα 7 τρίγωνα (χονγκ) το αντιλήφτηκε κανείς; "

Φυσικά τα 7 τρίγωνα/οβελίσκοι είναι Μασονικό σύμβολο, και το έχουμε πει εδώ και καιρό στο ιστολόγιο.

" Η συνεργασία πάντως του Ασιατικού Δράκου με τα 7τρίγωνα λαμόγια ξεκινάει με το ξεπούλημα του Πειραιά από το σιχαμένο παιδοβούβαλο. Θα ακολουθήσουν και τα σώβρακα. H TRIAD δεν είναι σχολιαρόπαιδα που παίζουν στην αλάνα. Οι Έλληνες δεν θα βρίσκουν ούτε υπόνομο να κατοικήσουν σε λίγο καιρό."

Το λιμάνι του Πειραιά πολύ παλαιότερα ονομαζόταν Πόρτο Δράκο (ή Πόρτο Λεόνε) και για το λόγο αυτό η οδός Πειραιώς παλαιότερα ονομαζόταν και οδός Δράκου.
H N.Δουλάρα πάντα ήταν και είναι πειθήνια και υποταγής και δουλικής συμμόρφωσης, στις εντολές των αφεντικών της, των εβραϊκών πολυεθνικών....αυτοί που ελέγχουν και την Κίνα. Η Κίνα ενεργειακά ελέγχεται από τον Ρότσιλντ. Η Κίνα έγινε μεγάλη οικονομικά-στρατιωτικά-ενεργειακά-τεχνολογικά κάτω απο την συστηματική και μακροχρόνια καθοδήγηση και ενίσχυση των εβραιοχαζάρων διεθνιστών τραπεζιτών.

Τώρα για τους Έλληνες που λες, θα πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό....διότι στην χώρα των Ελλήνων ΔΕΝ κατοικούνε μόνο Έλληνες. Οι Έλληνες πλέον είναι οι μειοψηφία. Υπάρχουν οι ελληνόφωνοι, οι ελληνογενείς, οι αλλοδαποί...και οι Έλληνες.

Δυστυχώς για εμάς, για το Κούλι και το σύνολο του ελληνικού κατεστημένου, εκείνο που προέχει δεν είναι το συμφέρον της χώρας και του λαού της....αλλά να ακολουθούν πιστά και πειθήνια τις εντολές της Στοάς....και των Εβραιοχαζάρων τραπεζιτών.
Παντού υπάρχει άγνοια, σε συνδυασμό με ημιμάθεια.
Του δίνεις κάποιου στο πιάτο, συμπυκνωμένη γνώση από πρωτογενή πληροφόρηση μέσα σε 10 γραμμές.
Γνώση που για να την αποκτήσει σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να διαθέσει δεκαετίες, για να διαβάσει εκατοντάδες βιβλία.Και να ζήσει 5 ζωές, κινούμενος μέσα στα πράγματα και στα παρασκήνια.
Κι αντί να την επεξεργαστεί, έστω κι αν δεν πειστεί, την απορρίπτει ασυζητητί.Επειδή το κόμμα ή το εγώ του, του λέει άλλα.

Η διαφορά της εκπαίδευσης από την μόρφωση.
Το «Δοκίμιον περί Πατριωτισμού», που αποτελεί το ιδεολογικό μανιφέστο της Ελληνικής Επανάστασης, λέει να "μορφώσωμεν Έλληνες", με την έννοια της διαμόρφωσης του χαρακτήρα.
Αίτημα που μάλλον έμεινε κι αυτό ανικανοποίητο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτήν την φορά πιθανώς να στεκόμαστε στη λάθος πλευρά του λόφου.

Ανώνυμος είπε...

"Το λιμάνι του Πειραιά πολύ παλαιότερα ονομαζόταν Πόρτο Δράκο (ή Πόρτο Λεόνε) και για το λόγο αυτό η οδός Πειραιώς παλαιότερα ονομαζόταν και οδός Δράκου."

-Και να που κατέληξε πάλι στα δόντια του Δράκου. Και αυτός ο Θησέας βρε παιδί μου, πολύ αργεί να πιάσει δουλειά. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του!!!

Ως φαίνεται αυτή τη φορά θέλει να το χορτάσει για τα καλά το .....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" H TRIAD δεν είναι σχολιαρόπαιδα που παίζουν στην αλάνα. "

Ω ναι γνωρίζω.!! Διάσημος είναι ο μύθος καταγωγής τους από τους 5 Προγόνους που επέζησαν από την καταστροφή της μυστικής του κοινωνίας το Tiandihui η Tiān Dì Huì, αυτό το Tiān αν θέλεις το προφέρεις και Τιτάν ή Τείτάν...η Κοινωνία του Ουρανού και της Γης, μια συνέχεια του Βασιλικού Σεληνιακού Οίκου στην γη. Τι μας θυμίζει αυτό το 5 όμως;; Α ναι τα ΠΕΝΤΕ ΖΕΥΓΗ διδύμων του Ποσειδώνα και κυρίως τον πρωτότοκο του τον Άτλαντα.!! χα χα χα

Βέβαια εγώ προτιμώ αυτή την Trinity (Tριάδα).
https://tinyurl.com/vq93hvy

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για να μην το ξεχάσω...σύμβολο της Κινεζικής Τριάδας είναι (μα ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν) ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.!!!!

https://tinyurl.com/vkbad8p
https://tinyurl.com/tjjqzu9

Και για να το προχωρήσω σε ένα επίπεδο ποιο πάνω ας προσέξει κάποιος το σύμβολο του Σούπερ-Μαν...δεν είναι παρά ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.!! Αυτό το "S" μέσα στο ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΡΙΓΩΝΟ...είναι ένας Όφις/Δράκος.!

https://tinyurl.com/uhlqc75

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διότι τι είναι μια Τριάδα παρά μια ΠΥΡ-ΑΜ-ΙΣ...και ποια η σχέση της ΠΥΡαμίδας με τον Δράκο;;

" καὶ ὤφθη ἄλλο σημεῖον ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ἰδοὺ δράκων ΠΥΡΡΟΣ μέγας, ἔχων κεφαλὰς ἑπτὰ καὶ κέρατα δέκα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ἑπτὰ διαδήματα,"

ΠΥΡΡΟΣ ο δρακουλάκος μας...δηλαδή ΚΟΚΚΙΝΟΣ...η Κάπυρρος η Kha-pyrros. Eπτά Εκκλησίες...Επτά κεφάλια ο Δρακουμέλ μας...6+1 η Επτάφωτος Λυχνία των Εβραίων ...όλα μας μαρτυρούν έναν ΚΟΚΚΙΝΟ ΗΛΙΟ που καταστράφηκε. Διότι η Αποκάλυψη μας μιλάει για ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ και όχι στην γη.