ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Απελαύνεται ο Λίβυος πρέσβης από την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μα πως να δώσει στην Ελλάδα τη συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας ο Λίβυος πρέσβης, αφού ακόμα ΔΕΝ την έχουνε γράψει.!! Θα.....την γράψουν στο μέλλον. Αλλά το μεγάλο ερώτημα δεν είναι αν θα δώσει την συμφωνία η όχι ο Λίβυος πρέσβης , αλλά ΓΙΑΤΙ δεν κάνουν αυτό που πρέπει στην Ν.Δούλα αυτό που πρέπει. Το οποίο είναι  η άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο. Τι κάνει το Κούλι γιατί δεν κάνει αυτήν την κίνηση ώστε να αποφύγουμε τον πόλεμο και να έχουμε ειρήνη;;; Μήπως δεν τον αφήνει η Στοά;; Μήπως γιατί αυτό ακριβώς επιδιώκουν;; να θέσουν δηλαδή για μια ακόμη φορά τον λαό, προ του διλήμματος «πόλεμος η ειρήνη», ώστε να φορτώσουν στις πλάτες του την επικείμενη προδοσία, εξασφαλίζοντας έτσι και την δική τους ατιμωρησία; Αυτή την στιγμή οι Τούρκοι μας "παίζουν" εκ του ασφαλούς.
Όπως είχε δηλώσει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο πρέσβης της Λιβύης στην Ελλάδα απελαύνεται, καθώς δεν έδωσε στην Ελλάδα τη συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας. Πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα εντός 72 ωρών.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» την ερχόμενη Πέμπτη, θα επισκεφτεί την Ελλάδα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Λιβύης, κατόπιν πρόσκλησης του Ομολόγου του, Κώστα Τασούλα.

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να απελαθει και ο Τουρκος πρεσβης ετσι δεν ειναι κανονικα?