ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ισραήλ: Στηρίζουμε την Ελλάδα για τις θαλάσσιες ζώνες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όπως έχω ξαναγράψει  ΕΔΩ   η Ελλάδα είναι η πίσω πόρτα ασφαλείας του Ισραήλ.!! Ότι μπαίνει η βγαίνει  στο Ισραήλ...περνάει πρώτα από εμάς. Πλέον έχουν καταλάβει ότι όταν θα έρθει η ώρα....δεν θα κουνηθεί ούτε νύχι Αμερικάνικο για αυτούς. Δεν υπάρχει περίπτωση η Δύση και το Ισραήλ να αφήσουν μια χώρα (Τουρκία) με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων να είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και μάλιστα Σουνίτες ,  να τους απειλεί, και να τους κουνάει το δάχτυλο, και να τους ΑΠΕΙΛΕΙ.
Την πλήρη υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα για τις θαλάσσιες ζώνες της, καθώς και την αντίθεση του σε κάθε απόπειρα παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων της, εκφράζει το Ισραήλ.


Israel follows with concern recent steps taken by Turkey in the Mediterranean.

Ignoring customary international laws of the sea can jeopardize peace and stability in the area.
«Το Ισραήλ παρακολουθεί με ανησυχία τα πρόσφατα βήματα της Τουρκίας στη Μεσόγειο. Η αγνόησή του εθιμικού διεθνούς δικαίου της θάλασσας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Το Ισραήλ επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα για τις θαλάσσιες ζώνες της και την αντίθεσή του σε κάθε απόπειρα παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων. Το Ισραήλ αποδίδει μεγάλη σημασία στη συνεργασία του με την Ελλάδα» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: