ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ.!

Επειδή σας έχουν πουλήσει το παραμύθι πως για την διαχείριση του μεταναστευτικού η μαμά Ευρώπη μας δίνει τα ωραία της χρήματα..Δείτε τι προβλέπει το προσχέδιο του τακτικού προϋπολογισμού για το 2020 τι θα πάρουμε και δείτε τι πήραμε για το 2018 και 2019...Φέρτε μας μνημόνια και άλλα και χιλιάδες ακόμη μετανάστες είμαστε large λαός που τους πληρώνουμε όλους.
Τελικά έχουμε πολύ πλάκα σε αυτή την χώρα με αυτούς τους αριστερούς και δεξιούς "σωτήρες" που μπλέξαμε...

Σύμφωνα με το προσχέδιο του τακτικού προϋπολογισμού για το 2020 που κατατέθηκε προς ψήφιση στη βουλή προβλέπει πως τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις θα ανέλθουν στο ποσό των 332 εκατομμυρίων ευρώ..Την ίδια ώρα όμως θα διατεθούν 165 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή περίπου το 50% των εισπραχθέντων ποσών από το ξεπούλημα της χώρας θα πάει για την διαχείριση του μεταναστευτικού..Πόσο large λαός εν τέλει μπορεί να είμαστε..Πόση αλληλεγγύη και ψυχοπονιά αντέχουμε ακόμη...Φέρτε άλλα 10 μνημόνια και ξεπουλήστε τα πάντα μπορούμε αντέχουμε και δεν αντιδρούμε..

 Επίορκοι, Προδότες, Μη Έλληνες, Καταχραστές του Δημοσίου, Κοινά Λαμόγια, οι Εφιάλτες που μας κυβερνούν.... γιατί κάποιοι από μας, τους ψηφίζουν .Τελικά τα τρωκτικά του χρήματος -επαγγελματίες γαρ- ξέρουν πότε και πως να λειτουργήσουν. Βλέπετε σήμερα με πόση άνεση κλέβουν και με πόση απαλλάσσονται των οικονομικών εγκλημάτων που διαπράττουν. Ξέρουν ότι δεν μπορεί κανείς να τους σταματήσει γιατί εξουσία αυτή την εποχή είναι μόνο μία.... και αυτή λέγεται ΧΡΗΜΑ. ...Για να μην έχουμε αγωνία, για το τι θα γίνει στο μέλλον, όταν οι αυτόχθονες φτάσουν σε ποσοστά Ινδιάνων, «αυτοί που θα μας διαδεχτούν σε αυτά τα χώματα» θα βγάλουν μερικά πλοία «Μανιάτες», «Κρητικοί», «Πόντιοι», όπως οι ΗΠΑ βγάζουν τα ελικόπτερα Apache, Iroquois, Chinook.

 Όξω ρε αρκουδοπουρνοδιάρηδες....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: