ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ;;



Γράφει ο Λύκαστρος :

Η αφορμή για αυτήν την ανάρτηση ήταν η εικόνα άνωθεν. Μόλις είδα τι στόλισαν στο κέντρο της πόλης μου έπαθα κυριολεκτικά πλάκα.!! Έναν Κόκκινο Ήλιο.!! Ένα ήλιο που κάποτε πριν την πτώση του φώτιζε μαζί με τον δίδυμο αδελφό του ήλιο. Δεν μπορεί είπα μέσα μου ,κάποιος εκεί στο Σύμπαν μου κάνει πλάκα.!! Μαζί με την ανακοίνωση της 'Ελευσης του Δράκοντα μέσα από τις φωτεινές διακοσμήσεις της Αθήνας και μάλιστα τα Χριστούγεννα, που είναι η αναγγελία γέννησης του ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ πόλου ΔΥΝΑΜΗΣ από εκείνον....έκανε την εμφάνισή του και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ.!! Έναν ήλιο που οι άνθρωποι κάποτε τον αποκαλούσαν Kha pyrrou , άλλοι Βάττικο, και άλλοι Κάπυρρο , δηλαδή κοκκινωπό.!! Ένας ήλιος μικρότερος, που εμφανιζόταν μόνο την νύχτα , θα θυμάστε την ταινία star-wars με τους δύο ήλιους, ο ένας είχε κόκκινο χρώμα. Τα Ιερατεία γνωρίζουν την αλήθεια, εσείς όχι.

Αυτός ο ήλιος λοιπόν κάποια στιγμή άλλαξε  χρώμα και σχήμα...μεταλλάχτηκε και προκάλεσε μια τεράστια καταστροφή πάνω στην γη. Ο χρόνος του είχε διάρκεια 1.260 ημέρες , και σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι ο άγνωστος αστεροειδής που πλανάται μεταξύ Άρη και Δία, και τον οποίο οι αστρονόμοι ονομάζουν "Τρωικές Πέτρες" έχει μέση διάρκεια έτους 1.260 ημέρες . Αυτό κάποτε ήταν γνωστό ως...."Εωσφορικό έτος". Ας γυρίσουμε όμως στα Χριστούγεννα


Τα Χριστούγεννα είναι μια σύνθετη λέξη από τις λέξεις Χριστός + γέννα. Μας δηλώνει δηλαδή την γέννηση του Χρειστού ( με ει που δηλώνει τα χρειστά ήθη), και φυσικά δεν είναι όνομα αλλά τίτλος.
Είναι να γελάει κανείς με όλους αυτούς τους μπερδεμένους χριστιανούς και νεοέλληνες που πιστεύουν ότι η γέννηση του Χρειστού έγινε στις 25 Δεκεμβρίου. Και συνεχίζουν μέχρι και τις μέρες μας να πιστεύουν σε απαράδεκτα μυθεύματα, τόσο για την ημερομηνία γέννησης (25 Δεκεμβρίου) του, όσο και στο ποιος η τι ήταν.!! Διότι δεν ήταν αυτό που πιστεύουν οι ορνυθοκόριζοι καρνάβαλοι .
 Οι ίδιοι πανάθλιοι γουρουνάθρωποι που τότε τον πούλησαν, οι ίδιοι και σήμερα πολυεθνικοί μιγάδες έχουν μπερδέψει το σώβρακο με την γραβάτα, και θα τον ξανά πουλούσαν για 30 αργύρια με την πρώτη ευκαιρία.
Όλοι οι Ηλιακοί Ιερείς γνωρίζουν ότι κάποτε στο πολύ μακρινό παρελθόν συνέβη μια τρομερή και τεράστια καταστροφή....στις 3 Ιουνίου έγινε μια Πτώση ενός θανόντα Ήλιου. Εκείνη η Πτώση προκάλεσε την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού , 18 μέρες πριν από το θερινό ηλιοστάσιο το οποίο συμπίπτει με τις 21 Ιουνίου. Μια άλλη παραξενιά του Σύμπαντος τοποθέτησε την πτώση αυτού του ήλιου 13+1 ημέρες από την υποχώρηση του Ταύρου (20 Μαϊού) , κάποιοι που δεν πιστεύουν στις παραξενιές του Σύμπαντος ίσως πουν ότι ήταν σύμπτωση.

Αυτές όμως οι "συμπτώσεις" έφεραν στην ζωή το πνεύμα του Πελ-αιγαίου* Ιησού στις 20 Μαΐου του έτους μηδέν....έντεκα ολόκληρα χρόνια νωρίτερα από ότι υποστηρίζουν σήμερα οι διάφοροι κλεπταποδόχοι του πνευματικού του αγώνα. Γεννήθηκε ακριβώς την ημέρα που η Αφροδίτη η νέα ζωή ή το Ω στον ουρανό έκλεινε τον πρώτο της κύκλο των 28 ημερών. Και όχι στις 25 Δεκεμβρίου όπως σας έχουν κολλήσει στον εγκέφαλο εδώ και τόσους αιώνες.

* Όταν οι άνθρωποι έφτασαν στον υπέρτατο βαθμό της νοημοσύνης τους αντιλήφθηκαν την ύπαρξη της Αιγός...του μέγιστου Αστέρα ή Ήλιου ...στην γλώσσα που κάποτε γραφόταν και Άργα ή Άρκα.
Η Αίξ αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΙΟΣ  είχε ακτίνα όσο η απόσταση από τον Άρη μέχρι το κέντρο του Ήλιου μας...φανταστείτε  το μέγεθος αυτού του ήλιου.!!Η καταγωγή λοιπόν των πρώτων κατοίκων της ΑΙΓ-ιδας.....και το όνομα έχει σχέση με αυτόν τον τεράστιο ήλιο. Ηλιακός Ιερέας λοιπόν ο Ιησούς....καμία σχέση με τον Ιησού θεάνθρωπο και αυτό που δημιούργησαν για να πουλήσουν τις ψευτιές τους...πλησιάζει όμως ο καιρός....που μαζί με την Έλευση του Δράκοντα και έχουμε και την Έλευση ενός νέου Ηλιακού Ιερέα. Διότι στο Σύμπαν ποτέ δεν εκδηλώνεται Δράση χωρίς Αντίδραση.


Υ.Γ Το όνομα Ρότσιλντ στα γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» μια ΚΟΚΚΙΝΗ "ασπίδα" , (όμως η λέξη ασπίδα μας δηλώνει κάτι το κυκλικό όπως ένας κόκκινος ήλιος) όπως λέμε Kha-pyrrou και κρύβει, προστατεύει κάποιον άλλον.!! 
 "εκ σπέρματος όφεως ασπίς δεινή και όφις πετόμενος εκ Δαν Αντίχριστος"

 Η φυλή του ΔΑΝ είναι γνωστή ως τo σπέρμα τού Όφεως (Δράκος) εκ του οποίου θα προέλθει ο πραγματικός Αντίχριστος. Το  ερώτημα είναι τι σημαίνει ΔΑΝ... και σε ποια γλώσσα;;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ό,τι αρχίζει 3 Ιουνίου μετά από 1260 ημέρες δεν τελειώνει στις 25 Δεκεμβρίου;
Ποιοι θεωρούσαν ότι ο χρόνος τους ισοδυναμούσε με 1260 ημέρες; Και ποιοι έλεγαν ότι ο θεός τους ήταν τριετής;

*Ακούγονται επίσης οι Ορφικοί να λένε ότι ο γήινος Βάκχος ήταν ετήσιος, ενώ κάποτε όταν βρισκόταν στους ιερούς δόμους της Περσεφόνης στον διαστημικό Άδη η τροχιά του ήταν, πολύ ορθώς, τρία έτη και κάτι. Κάπου 1260 ημέρες. Οι θεωρίες των Χαλδαίων ιερέων για την διάρκεια του δικού τους έτους.

«Αμφιετή καλέω Βάκχον, χθόνιον Διόνυσον, εγρόμενον κούραις άμα νύμφας ευπλοκάμοισιν, ος παρά Περσεφόνης ιεροίσι δόμοισιν ιαύων κοιμίζει τριετήρα χρόνον βακχήϊον αγνόν» [Αμφιετούς 53]

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, μιάς και μιλά για γουρουναθρώπους το βιβλίο σου, καλά είναι να πληροφορήσεις το αναγνωστικό κοινό σου ποιοι ήταν εκείνοι οι γουρουνάνθρωποι και από ποιο ακάθαρτο Χαναζίρ είχαν βγεί. Διότι το καλικαντζαράκι από το "Περίπτερο" του Ελσίνκι που φροντίζει για το καλό σου μπορεί παρεξηγηθεί πάλι και να νομίζει άλλα αντ' άλλων.

https://www.lifehub.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε, μιάς και μιλά για γουρουναθρώπους το βιβλίο σου, καλά είναι να πληροφορήσεις το αναγνωστικό κοινό σου ποιοι ήταν εκείνοι οι γουρουνάνθρωποι και από ποιο ακάθαρτο Χαναζίρ είχαν βγεί. Διότι το καλικαντζαράκι από το "Περίπτερο" του Ελσίνκι που φροντίζει για το καλό σου μπορεί παρεξηγηθεί πάλι και να νομίζει άλλα αντ' άλλων."

Το βιβλίο μιλάει για πολλά όχι μόνο για γουρουνάνθρωπους. Τώρα για τους γουρουνάνθρωπους, είναι γνωστό ότι στα Ελευσίνια Μυστήρια ο κάθε μύστης θυσίαζε το δικό του γουρουνάκι. Υπήρχαν μαρμάρινα γουρουνάκια δίπλα σε αγάλματα θεών....αλλά και η Κίρκη η κόρη του Άτλαντα δεν μεταμόρφωσε τους συντρόφους του Οδυσσέα σε γουρούνια;;

Η θυσία χοίρων προς τιμήν της θεάς Δήμητρας ήταν μια κοινότατη πρακτική σε ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο. Και ο Ιησούς όμως δεν έστειλε τους δαίμονες στα γουρούνια;; Βλέπουμε δηλαδή διαχρονικά το γουρούνι να παίζει ρόλο στα ιστορικά-θρησκευτικά δρώμενα του κόσμου. Να πεις το Καλικαντζαράκι να δώσει τα χαιρετίσματα μου στον Αγ. Βασίλη...για τους Κάπρους και τα υπόλοιπα αύριο...αφού ξεμεθύσω.

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις Λύκαστρε ότι:

«Αυτός ο ήλιος λοιπόν κάποια στιγμή άλλαξε χρώμα και σχήμα...μεταλλάχτηκε και προκάλεσε μια τεράστια καταστροφή πάνω στην γη»


-Επειδή κινδυνεύεις από τον Demirtas (πιστεύω να γνωρίζεις τι σημαίνει στην Τουρκική γλώσσα) και από το «Πρατήριο ΕΒΓΑ του Ελσίνκι» να ...κατηγορηθείς πάλι για κάποιες διαφοροποιήσεις και διασπορά ψευδών ειδήσεων καλό είναι νομίζω να κατατεθούν μερικά πράγματα εγκαίρως προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Δευτερώνω όσα έγραψες για την πτώση ενός Ηλίου που συνέβη κάποτε στην γειτονιά μας και σημειώνω ότι κάποιο παρόμοιο γεγονός προοιωνίζεται να συμβεί σύντομα στο ουρανό με θύμα τον τεράστιο Ήλιο Betelgeuse ο οποίος υπολογίζεται ότι έχει διάμετρο 1,5 δις. Χιλιόμετρα., δηλαδή όσο πέντε τροχιές της γης μαζί.

"Όταν κοιτάζουμε τα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό, γράφει ο Ethan Siegel εμφανίζονται πάντοτε τα ίδια ανεξάρτητα από το χρόνο που ρέει.
Μόνο ένας μικρός αριθμός αστεριών φαίνεται να αλλάζει με γνώμονα τα γνωστά ανθρώπινα χρονοδιαγράμματα, καθώς τα περισσότερα αστέρια καίγονται με καύσιμα πολύ σταθερά, και με σχεδόν καμία παραλλαγή στη συνεχή τους φωτεινότητα.
Τα λίγα αστέρια που φαίνονται να αλλάζουν είναι είτε εγγενώς μεταβλητά, μέλη συστημάτων πολλών αστέρων, είτε περνούν από μια τεράστια εξελικτική αλλαγή.

Όταν κάποια πολύ μεγάλα αστέρια πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους, αρχίζουν να διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό και με σημαντική αταξία. Σε μια κρίσιμη στιγμή, τα περισσότερα από αυτά τα αστέρια εξαντλούν τα πυρηνικά καύσιμα που συγκρατούν τον πυρήνα τους για να μη καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να προκύψει συρρίκνωση με καταστροφικό κατακλυσμό πυρός δηλαδή δημιουργείται μια Σουπερνόβα πυρηνική-κατάρρευση.
Θα μπορούσε ο Betelgeuse, του οποίου μία νέα διαφοροποίηση εντατικοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες, να είναι έτοιμος να εκραγεί;"

-Δεν μπορώ όμως φίλε Λύκαστρε να φανταστώ καθόλου πόσο μεγάλα μπορεί να ήταν τα Γουρουνάκια που τον καταφάγανε και αν θα τα στείλουν στον εδώ Τάρταρο για συμμόρφωση.

ΕΡΙΩΠΑΣ


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.forbes.com/sites/startswithabang/2019/12/25/is-betelgeuse-about-to-explode/#630a660947bf

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : -Επειδή κινδυνεύεις από τον Demirtas (πιστεύω να γνωρίζεις τι σημαίνει στην Τουρκική γλώσσα) και από το «Πρατήριο ΕΒΓΑ του Ελσίνκι» να ...κατηγορηθείς πάλι για κάποιες διαφοροποιήσεις και διασπορά ψευδών ειδήσεων

Θα μου κάνει αέρα τον "κούκο" το καλικαντζαράκι. Η κατηγορία δεν είναι για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά διότι ΔΕΝ θέλουν όλοι αυτοί οι καλικάντζαροι να δημιουργηθούν δομές και προϋποθέσεις προστασίας των Ελλήνων ενάντια στην σφαγή που θα γίνει όταν θα έρθει η ώρα να δώσουν το σύνθημα. Για αυτήν την ανάρτηση έγιναν όλα.Το καλικαντζαράκι όμως δεν γνωρίζει ότι την τελευταία λέξη την έχει πάντα το Σύμπαν.
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_44.html

Το όνομα Demirtaş είναι σύνθετη λέξη και σημαίνει Σιδεράς.!!Τι μου θυμίζει αυτό, την λέξη Μακκαβαίος και αυτή η λέξη σημαίνει σιδεράς (τα έχει πολύ καλά το καλικαντζαράκι με τους Μακκαβαίους) ....θυμάσαι τι σου έλεγε κάποιος;; Ο Κρόνος ήταν Μακκαβαίος.!! Κατάλαβες τώρα γιατί με έχει βάλει στο μάτι ο Καλικάντζαρος;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Λύκαστρε, μιάς και μιλά για γουρουναθρώπους το βιβλίο σου, καλά είναι να πληροφορήσεις το αναγνωστικό κοινό σου ποιοι ήταν εκείνοι οι γουρουνάνθρωποι και από ποιο ακάθαρτο Χαναζίρ είχαν βγεί.

Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει πάντα γίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα στους Hanazir η αλλιώς Ha Nazir και στους Ελεύθερους.
Οι Hanazir είναι οι λάτρεις του Δελφού , στην αρχαία Αίγυπτο δεν έλεγαν τα γουρούνια Hanazir;; Δηλαδή τους ξένους τους αλλογενείς ανθρώπους. Αυτοί λοιπόν λάτρευαν τον Ατλάντιο θεό τους, τον Βάττικο Νίσσο που δεν είναι άλλος από τον Διόνυσσο.
Έχουμε μπλέξει με τον κύριο Νίσσο εδώ και πάρα πολύ χρόνο και νομίζω ότι πρέπει κάποτε να ξεμπλέξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι Χαναζίρ της νεώτερης Ελλάδος δεν ήταν απ'αυτό το εκλεκτό σόι;
https://en.wikipedia.org/wiki/Karamanli_dynasty

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...



Παίζει πιθανόν και το κατωτέρω.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=GNnHx1mxFbg&feature=emb_logo

ΥΓ.
Υπάρχουσι και κρυπτοσεληνιακοί, λύκοι παρενδυσίαι (βαρβαριστί: τραβεστήδες) ήγουν οι ενδύμασι προβάτων.
Οι εξ όλων επικινδυνότεροι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι Χαναζίρ της νεώτερης Ελλάδος δεν ήταν απ'αυτό το εκλεκτό σόι;"

Nαι ήταν. Και έχουμε πολλούς πάρα πολλούς από αυτό το "εκλεκτό" σόι εδώ στην Ελλάδα, που έχουν ελληνικά ονόματα και επίθετα όπως το καλικαντζαράκι από το Ελσίνκι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσους....ιδιαίτερα και στον λεγόμενο "εθνικιστικό" χώρο.!!
Μην ανοίξω το βρωμόστομα μου και αρχίσω να λέω ονόματα...θα πάρουν πολλούς τα "σκάγια".

Για αυτό πριν χρόνια σε άλλο ιστολόγιο υποτίθεται εθνικιστικού περιεχομένου έλεγα...." Ο εχθρός μας κυβερνά"....και νόμιζαν τα GIDIA ότι δεν ήξερα τι μου γινότανε.

Ανώνυμος είπε...

https://66.media.tumblr.com/tumblr_m2vexk5sUq1r2h5u7o1_1280.jpg

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις Λύκαστρε ότι "Η θυσία χοίρων προς τιμήν της θεάς Δήμητρας ήταν μια κοινότατη πρακτική σε ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο"
Και λέω βρέθηκε ποτέ κανείς απ' όλους αυτούς τους θερμούς αρχαιοπατριώτες που βουλιάξανε το Ιντερνέτ με τα γραφικά τους τα τελευταία 10 χρόνια να δώσει κάποια εξήγηση για αυτή την ιδιομορφία;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και λέω βρέθηκε ποτέ κανείς απ' όλους αυτούς τους θερμούς αρχαιοπατριώτες που βουλιάξανε το Ιντερνέτ με τα γραφικά τους τα τελευταία 10 χρόνια να δώσει κάποια εξήγηση για αυτή την ιδιομορφία; "

Εδώ θεωρούν τα Ελευσίνια Μυστήρια...Ελληνικά Μυστήρια αλλά όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο οι γλώσσα που ομιλούσαν σε εκείνα τα μυστήρια ΔΕΝ ήταν η Ελληνική.!!!
Τον χάρτη με τα νέα σύνορα της Ελλάδος θα τον αναρτήσω όταν γυρίσω πίσω στον υπολογιστή μου. Νομίζω κάπου είχα κάνει και εγώ μια τέτοια ανάρτηση με έναν αντίστοιχο χάρτη...δωράκι στον Ακάρ το ακάρεο.!! χαχαχαχα