ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΦΑΓΗΤΟ , ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ.! ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Δεν πανικοβλήθηκα, δεν φοβήθηκα και δεν υποτάχθηκα. Έψαξα και βρήκα και μέρος για καφέ και για καλό φαί που ο αντικαπνιστικός δεν έχει εφαρμογή. Αλλά δεν σας το λέω γιατί αν πλακώστε και έρχεστε εκεί δεν θα βρίσκω καρέκλα να κάτσω. Το δε θέρος γαρ εγγύς...
Και δεν μιλάω για λέσχη. Μιλάω για ανοιχτό μεν χώρο που δεν μπαίνει όμως ψοφόκρυο και αισθάνεσαι άνετα Και τώρα που μπουμπουνίζει έξω και είναι έτοιμος να ρίξει καρέκλες αν ήθελα πήγαινα. Και πλάκα πλάκα όταν είπα στον ιδιοκτήτη να του κάνω διαφήμιση μου απάντησε ..."Μην τολμήσεις γιατί αν πλακώσουν λεφούσια δεν θα μπορώ να εξυπηρετήσω και στο τέλος θα το κλείσω."
Τρείς ανοιχτές πλευρές δεν προϋποθέτει ο νόμος ;;; Ε τρείς ανοιχτές πλευρές έχει..

  
Ιδέα λοιπόν για να πάρουν και άλλοι καταστηματάρχες.....Ένα τετράγωνο ψηλά (σαν τέντα ή σκεπή) όπου είναι ο χώρος των τραπεζιών και στηρίζεται σε δύο μπροστινούς στύλους και πίσω στον τοίχο του καταστήματος οκ;;; Δηλαδή μια κλειστή πλευρά 3 ανοιχτές; Καλά ως εδώ; Και στα 2 μέτρα (κενό πάνω δεν ενώνονται ) εάν και εφόσον έχεις ζωτικό χώρο μια περίφραξη με μουσαμά ή γυαλί που μπροστά θα είναι ανοιχτή η είσοδος ή ακόμα και με ανοιχτή από μία μικρή πόρτα η κάθε πλευρά. (που στην ουσία λειτουργεί σαν εισαγωγή φρέσκου και κρύου αέρα) Σκέψου ένα μικρό τετράγωνο μέσα σε ένα μεγαλύτερο Με 2 σομπίτσες βράζει ο τόπος. 

¨Όπως ψήνεις στον φούρνο με αέρα και έχεις μισάνοιχτη πόρτα να βγαίνει ο ζεστός αέρας προς τα πάνω σπρώχνοντας ταυτόχρονα τον κρύο και να τον θερμαίνει. Και φυσικό εξαερισμό του χώρου με τέτοια δίοδο εξόδου... Κλασσική φυσική . Εγώ δεν πήγα Χάρβαρντ σαν τον Κουλη, το 1ο Λύκειο εδώ στην πόλη μου έβγαλα  με 17 μ.ο απολυτηρίου και αυτό κατόπιν διαπραγματεύσεως (από μικρός φαινόμουνα τι σόι κωλόπαιδο θα γινόμουνα) και συμφωνίας με τους καθηγητές μου να μην υπάρχει διαφορά βαθμολογίας τριμήνων και προαγωγικών εξετάσεων (που μόνο τότε διάβαζα επιμελώς) καθότι τον υπόλοιπο χρόνο με απασχολούσαν λιγότερο πνευματικές δραστηριότητες.

 Υ.Γ Η δεύτερη περίφραξη μπορεί να γίνει και σε σιδηρόδρομο αναδιπλούμενη. Ο Κούλης θα φύγει , ο καφές και τα σουτζουκάκια με πατάτες τηγανιτές θα μείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: