ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ …

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Έβγαλε ανακοίνωση που κατακεραυνώνει την Αστυνομική Βία ο σύριζα!!! ΠΟΙΟΣ ;;; Ο Σύριζα! Και επιτίθεται στον υπουργό δημοσίας τάξης και στα ΜΑΤ! Ποιος; ο Σύριζα! Και από δίπλα οι γνωστοί αβανταδόροι που εργολαβικά προστατεύουν τους πολίτες από την Αστυνομική Βία γιατί –λένε- το κακό παράγινε επειδή τράβηξαν έναν πολίτη από το βρακί!!! Αβανταδόροι που επί 4.5 χρόνια όμως, ουδέποτε έβγαλαν τσιμουδιά στο όργιο αστυνομικής βίας του σύριζα!
Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λέει στο δρόμο όλος ο κόσμος: «ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ» !!!
Ο σύριζα τολμά και μιλά για αστυνομική βία που έβαζε τα ΜΑΤ στο Πισοδέρι να πετάνε από γκρεμούς 30 μέτρων πολίτες που ήθελαν να πάνε στις Πρέσπες; Πολίτες που δεν κρατούσαν λοστούς και δεν πετούσαν μολότοφ.
Ο σύριζα που στο Πισοδέρι χρησιμοποίησε αστυνομικούς με πολιτικά ως προβοκάτορες;
Ο σύριζα που δηλητηρίασε με χημικά ακόμα και παππούδες και γιαγιάδες και μικρά παιδιά επειδή φορούσαν την γαλανόλευκη;
Ο σύριζα που τσάκισε στο ξύλο δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα επειδή φώναζαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Ο σύριζα που έσπαγε τα κεφάλια όσων διαμαρτύρονταν για τα Εθνικά μας θέματα;

Που έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες πολίτες που δεν έσπασαν, δεν χτύπησαν, δεν κατέστρεψαν αμάξια μαγαζιά και δρόμους!
Ο σύριζα που στις συγκεντρώσεις είχε τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ με τα κόκκινα περιβραχιόνια οι οποίοι έδειχναν με το δάχτυλο ανυποψίαστους πολίτες τους οποίους συλλάμβανε η Αστυνομία; Λες και η Αστυνομία ήταν παραμάγαζο του κόμματος;
Ο σύριζας που ψέκαζε με τελευταίας τεχνολογίας χημικά με αποτέλεσμα να παραλύουν ακόμα και βρέφη;
O σύριζας που ενίσχυσε τα ΜΑΤ με κατσαπλιάδες από ξένες υπηρεσίες;
O συριζας που εκπαίδευε τα ΜΑΤ με ασκήσεις κατά εξεγερμένου πλήθους;
Ο σύριζας ρε σεις, που θα καταργούσε τα ΜΑΤ το 2014 και μόλις βγήκε κυβέρνηση, έδειρε τους Ελληνες όσο κανείς άλλος.

Ο σύριζας ρε’σεις που απαγόρευε ακόμα και να δείχνουν πλάνα από το αδίστακτο ξύλο και τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς ανθρώπων που απλά διαμαρτύρονταν για την Μακεδονία μας.
O σύριζας που με συνέλαβε σε δημόσια εκδήλωση που κάλυπτα δημοσιογραφικά για λογαριασμό της εφημερίδας μου, επειδή δεν άρεσε η φάτσα μου σε έναν χαφιέ του με κόκκινο περιβραχιόνιο και αστυνομικός μου έσπασε το τηλέφωνο!
Ο σύριζας που έσπασε κάθε ρεκόρ παρακολούθησης τηλεφώνων δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και συλλάμβανε όποιον κυκλοφορούσε με Ελληνική σημαία στην πλάτη!
Και τα λέω εγώ που έχω πέσει θύμα Αστυνομικής Βίας και Αυθαιρεσίας επί σύριζα!
Εγώ που ακόμα και την προηγούμενη Τετάρτη εκκλήθηκα να καταθέσω ως μάρτυρας, για την υπόθεση που έβγαλα στην δημοσιότητα,, όταν επί σύριζα διατάσσονταν οι αστυνομικοί να καταμετράνε κεφάλια στα λιμάνια, όσων θα πάνε στα συλλαλητήρια! Κι όχι γιατί όπως έλεγαν αρχικά κάποιοι τζουτζέδες το έγγραφο ήταν … πλαστό. Μια χαρά ήταν το έγγραφο που έβγαλα, απλά τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος μου το έδωσε και να τον αποτάξουν επειδή πιστεύουν ότι είναι εν ενεργεία αστυνομικός!!! Και γίνεται ολάκερο δικαστήριο γι αυτό παρότι το έγγραφο που αποκάλυψα ήταν ΜΗ διαβαθμισμένο!
Σε όλα αυτά ΠΟΥ ήταν αλήθεια η ΝΔ και τα στελέχη της που σήμερα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ !!!
Είναι προφανές ότι ο σύριζα, θεωρεί το ξύλο και τα χημικά πολύ καλό όταν πέφτει από ... αριστερά. Κι όταν πέφτει από δεξιά είναι κακό! Ενώ η ΝΔ που έκανε την πάπια όταν ο σύριζας ξυλοφόρτωνε και δηλητηρίαζε αθώους πολίτες σήμερα προσπαθεί να ψελλίσει κάτι για κράτος δικαίου και ασφάλεια, ενώ τόσα χρόνια δεν είπε το παραμικρό για τα όργια του σύριζα!
Γι αυτό σας λέω! Έχουμε μπλέξει με μαλάκες και βάρδα να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε…

ΥΓ. Ότι κι αν συμβεί εγώ θα σας τα χώνω από τέρμα αριστερά ίσαμε τέρμα δεξιά… Τελεία παύλα παράγραφος…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ... "

Μαλάκες είναι και όσοι τους ΨΗΦΙΖΟΥΝ βεβαίως βεβαίως.!
Αν ο πολίτης δεν υφίσταται τις συνέπειες των πράξεων του, δεν θα ψηφίσει ποτέ σωστά, θα ψηφίζει πάντα λάθος.
Ψήφισες τον Γεωργιάδη;Ψήφισες Τσίπρα;; Ψήφισες Κούλι;;

Μπόνους και λαθρομετανάστη σπίτι σου.

Μμ. είπε...


It's ο ευρωδημοκρατικός νεοκομουνισμός, stupid!

Η διακομματική σπείρα ξενοκινήτων πολιτικών γενιτσάρων, απατεώνων και Εφιαλτών.