ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΞΗΛΩΣΤΕ ΡΕ GIDIA ΤΑ ΝΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

ΞΗΛΩΣΤΕ ΡΕ GIDIA ΣΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΝΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ.!
ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.!
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ : META TO KΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ MEDIA ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ".!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ "ΜΟΡΦΗ" ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ...ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ.!!

 «Λόγω των τεχνικών απαιτήσεων ήταν υποχρεωτικό τα φώτα να είναι αναμμένα καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να υλοποιηθεί και να ελεγχθεί ο ψηφιακός προγραμματισμός τους. Η τελική του μορφή θα είναι έτοιμη στις αρχές της επόμενης εβδομάδες προκειμένου το κοινό να βιώσει την κίνηση των φώτων που αλλάζουν χρώμα, σχήμα και μορφή. Βρίσκεται σε στάδιο προγραμματισμού με μπλε και λευκά χρώματα που όσο πλησιάζουμε στις γιορτές θα περάσει σε μια πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή. Συνειδητά δεν επιλέξαμε την παραδοσιακή πρόταση στολισμού. Η πόλη είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αντίστοιχα επιθυμούμε να είναι και το υπάρχον έργο».
 Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική μορφή της φωτιστικής εγκατάστασης στη Β. Σοφίας θα είναι έτοιμη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Είσαι ο μόνος που ξεσκέπασες το βρωμερό τους παιχνίδι. Συγχαρητήρια.


Έπεται να απαιτηθεί να μάθουμε οπωσδήποτε ποιος είναι ο «εγκέφαλος» μέσα σε αυτό το Σκοτεινό Ίδρυμα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα κουτορνίθια νομίζουν ότι οι Έλληνες τρώνε όλοι το κουτόχορτο της Νέας Υόρκης.
Η Υπεύθυνος κυρία του Ιδρύματος λέει:

"Εμείς προτείνουμε μία σύγχρονη αισθητική και πραγματικά προτιμάμε να ξυπνάμε και μια συζήτηση για το τι είναι ωραίο και το πως λειτουργεί στον δημόσιο χώρο, τι σημαίνει φωτισμός και τι σημαίνει Χριστούγεννα στο κάτω κάτω. Ας προσπαθήσουμε μόνοι μας να δούμε αν λειτουργεί πάνω μας αυτός ο φωτισμός αν μας αρέσει ή όχι. Όχι επειδή κάποιος μας είπε ότι είναι έτσι ή αλλιώς. Και ας δεχτούμε και ότι είναι κάτι διαφορετικό και ας του δώσουμε χρόνο για να δούμε τι είναι», κατέληξε η κα Παναγιωτάκου."

-Υπάρχουν όμως ατράνταχτα στοιχεία για το Σατανικό σχέδιο τόσο του ιδρύματος όσο και της λέρας του Δημαρχείου το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα Χριστούγεννα. Σύντομα θα τα διαβάσουν όλοι.
Λίγη υπομονή.




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ένα ίδρυμα που είναι το μοναδικό στον κόσμο που ΔΕΝ συμμετέχει μέλος της οικογένειας της οποίας έχει το όνομα.!!
Με έδρα το Vaduz του Λιχνεστάιν...στα σύνορα με την Ελβετία.
Η κυρία Αφροδίτη Παναγιωτάκου και ο άνδρας της Αντώνης Παπαδημητρίου έχουν "εξοστρακίσει" όλους τους άλλους που είχε ορίσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης ως διαχειριστές του ιδρύματος και της τεράστιας περιουσίας του, και πλέον είναι οι ΜΟΝΟΙ διαχειριστές.
Είναι πρωτάκουστο να μην μετέχει ούτε ένα μέλος της οικογένειας Ωνάση στο ομώνυμο ίδρυμα.!!

Ψάχνοντας για να βρω τους ισολογισμούς του ιδρύματος, για να δω ΠΩΣ γίνεται το οικονομικό πάρε δώσε, ανακάλυψα ότι το ίδρυμα ΔΕΝ δημοσιεύει ισολογισμούς και οι δραστηριότητες του κρύβονται και κατευθύνονται από δεκάδες θυγατρικές εξωχώριες επιχειρήσεις.!! Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τον έλεγχο της περιουσίας του Ωνάση τον έχουν.....ΞΕΝΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ας δούμε τι μας λέει η κυρία Αφροδίτη εδώ:

https://www.athensvoice.gr/culture/arts/373797_afroditi-panagiotakoy-megalosa-me-syndromo-tis-epidosis

" Είδα τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι το ίδιο γραφείο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνήθως ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, να περπατούν στο Ιτς Καλέ, να ΣΥΓΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ και να βαδίζουν στον παραλίμνιο των Ιωαννίνων. "

Με την λέρα του Δημαρχείου και το Δρακουλοσόι, τους ενώνει η ΚΟΙΝΗ Κάδμεια καταγωγή....από την Μάνη λέει μόνη της. Από την Μάνη είναι και η καταγωγή του Μητσοτακέικου. Η Μέσα Μάνη ήταν γεμάτη Εβραίους.!!Όλο αυτό το Μανιάτικο νταβαντζοσόϊ ο ο Χασίντι άρη , ο μαυριδερός αρχηγός του, το μητσοτακέικο, και ένα σωρό άλλοι. Η διασπορά των Καδμείων φυσικά γνωρίζουμε εμείς οι δύο ότι ήταν κάτι το τρομερό, και ήταν ο μόνος λαός που κράτησε τόσο έντονη την συνοχή του .

Ανώνυμος είπε...

“Η εναέρια εγκατάσταση που βλέπουμε εδώ και λίγα 24ωρα στη Βασιλίσσσης Σοφίας αποτελείται συνολικά από 612 φωτιστικά σώματα διαφορετικών μεγεθών και εκτείνεται από το ύψος του Δρομέα μέχρι την οδό Ακαδημίας. Ωστόσο, το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. όπως αναφέρει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, σύμβουλος Στρατηγικής και Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, στην Καθημερινή.»

Ο αριθμός 612 βεβαίως δεν είναι τυχαίος σε καμία περίπτωση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι Κρόνιοι και λάτρεις του Δράκοντος και δεν ντρέπονται καθόλου να το προβάλλουν όπου βρεθούν. Μάλλον καμαρώνουν.
Ο αριθμός 612 συνοδεύεται πάντοτε από το ιερό αριθμό 3+1 δηλαδή τρεις μονάδες ΙΙΙ συν μία οριζόντια γραμμή πάνω από τις τρείς κάθετες μονάδες των Σεληνιακών ναών. Το είδαμε αυτό το σχήμα στο τελευταίο κτίριο του Ελληνικού (Τρείς κάθετες μία οριζόντια) του άλλου εφοπλιστή. Αρχικά είχαν παρουσιάσει απλό το Τρίλιθο με τους τρείς πύργους. Σε άλλες περιπτώσεις οι τρείς μονάδες γίνονται τρίγωνο με μία κάθετη γραμμή κάτω από το τρίγωνο, συνολικά ΙΙΙΙ που δίνει τελικά το σύμβολο του ιερού δένδρου. Υπάρχουν και άλλες μορφές του τριγώνου με την γραμμή να τέμνει στην μέση το τρίγωνο ή όπως στο δολάριο που τέμνει το πάνω μέρος του Τριγώνου.
Όλα μαζί όμως δίνουν τον αριθμό 616, δηλαδή τον αριθμό του Θηρίου, ή Δράκοντος της Αποκάλυψης έτσι όπως αναφέρεται ο αριθμός στον Σιναΐτικο Κώδικα. Δίνουν επίσης το δίδυμο ΡΕΑ+ΚΡΟΝΟΣ=616 (100+5+1)+(20+100+70+50+70+200)=616
Το ότι λήγουν ή μάλλον αρχίζουν τα φωτιστικά σώματα από την οδό Ακαδημίας ή Εκάδημου ή Κάδμου και πάλι δεν είναι τυχαίο. Ως Εριχθόνιος Όφις έχει μείνει στην ιστορία.


Ανώνυμος είπε...

Να και η ανταπόκριση του Δημάρχου:

«Έχω ακούσει για "666", για "έργο του διαβόλου", για θρησκευτική ουδετερότητα αλλά έχω γίνει και αποδέκτης πολλών γνήσιων και αυθεντικών παραπόνων», είπε «Το Ίδρυμα μας έκανε μια πρόταση τολμηρή. Εμείς το ευχαριστούμε για αυτό - δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα», εξήγησε ο νέος δήμαρχος τονίζοντας πως στόχος είναι να συνδυαστεί το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Πηγή: www.lifo.gr»


-Τι λέει ρε ο άνθρωπος. Πάει καλά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

«Έχω ακούσει για "666", για "έργο του διαβόλου", για θρησκευτική ουδετερότητα αλλά έχω γίνει και αποδέκτης πολλών γνήσιων και αυθεντικών παραπόνων»,

Για τον Όσιο Βλάντ τον Ανασκαλοπιστή μήπως έχει ακούσει;; Ποιός Θησέας...αυτός είναι πολύ λάιτ για όλους αυτούς.!! Έναν όσιο Βλάντ θέλουνε να τους κρεμάσει ανάποδα με τα έντερα ξεκοιλιασμένα και το παλούκι στον κώλο.!! Άν θέλει να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο...στο σπίτι του και όχι σε εμάς και φυσικά όχι σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους. Στο σπίτι του μια χαρά "παντρεύει" και το παραδοσιακό..σύζυγο...αλλά και το "μοντέρνο" τις σπιτωμένες γκόμενες.

Ο Βλάντ την κωλάρα τους
πρέπει να τους την πάρει
και δεν μπορεί...μα θα βρεθεί
παλούκια να τους βάλει.

ΑΡΡ είπε...

¨Πυγολαμπίδες και σφήκες.¨

Μα, τοιουτοτρόπως και μόνον, δύναται εξηγηθήναι, όλο αυτη η καχεξία, αβελτερία, μαρασμός και παρακμή του φωτοδότου της ανθρωπότητος πανελληνισμού.
Μετά δηλαδή την ρωμαϊκή κατάκτησι και κυρίως μετά την βυζαντινή γενοκτονική επιβολή του - θεοκρατοκομμουνιστικού τύπου - χριστιανικού ολοκληρωτισμού,
υποχρεωτικώς ως, κατά Παύλον, περιτετμηθέντες οι Έλληνες της προχριστιανικής αυτών παραδόσεως, παραδόσεως ασυγκρίτως υπερτέρας της χριστιανικής και μεταχριστιανικής -
αφ' ενός μεν απώλεσαν την εθνικήν των προσωπικότητα, ανώτερον ήθος και ηγετικήν πολιτισμικήν ταυτότητα,
αφ' ετέρου δε, και διαχρονικώς έκτοτε, διοικούνται υπό εθνογενιτσάρων, εξωμοτών και εβραιοτουροκοφρόνων κοτσαμπάσηδων,
το πλείστον δε υπό αυθεντικών Εβραίων της πολυεθνικής διασποράς, Εβραίων, δολίως και κρυφίως εισελθόντων δια του δουρείου χριστιανικού ίππου εις τον εθνικόν κορμόν και την κορυφήν της διοικητικής ιεραρχίας και δι' αυτής λειτουργούντων, συνωμοτικώς, διοικητικώς, διαβρωτικώς, διασπαστικώς και εμφυλιοπολεμικώς, ως εθνικόν καρκίνωμα και Λερναία ύδρα εντός αυτού.

Αι σφήκες αυταί παραπέμπουσι εις τας ¨Σφήκας¨ του Αριστοφάνους όπου ο κωμικός μέγιστος Αθηναίος ποιητής παριστά δια της σφηκός αυτής τον εκπεφυλισμένον Αθηναίον δημοκρατικόν πολίτην της εποχής του, ανάξιον απόγονον των Μηδομάχων προγόνων του, ως και ημείς σήμερον οι νεοέλληνες ως δημοκρατικοί εβραιοπολυτεχνειολάτραι, ανάξιοι των λαμπρών Αλβανομάχων και Κυπρομάχων προγόνων.
Και οι οποίοι ανάξιοι τότε Αθηναίοι φέρουσι αντί όπλων Αθηνάς της σοφίας, σφηκός κέντρα ως όπλα και τα οποία ου κατά των εξ ανατολών εχθρού στρέφουσι αλλά κατά των συμπολιτών και συνελλήνων
ως και ο της δημοκρατίας παραπλανητικόν είδωλον Περικλής,
ο ουδένα πόλεμον κατά των εθνικών εχθρών Περσών αποτολμήσας
αλλά μόνον δύο μεγάλους καταστρεπτικούς εμφυλίους (Σαμιακόν και Πελοποννησιακόν) προκαλέσας
και μίαν δια του πνευματικού του γόνου Αλκιβιάδου, τρίτον δε, την Σικελικήν εκστρατείαν, εκμαιεύσας.

Κατά τα λοιπά, ως και περί Σφακίων Κρήτης, ο εμβριθής τούτων γνώστης Λύκαστρος έχει περαιτέρω τον μείζονα βαθύ λόγον.