ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ.!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΕΙΜΕΘΑ...ΑΠΑΙΚΤΟΙ ΛΕΜΕ.!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ η ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ;;;


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν είδαμε τίποτα ακόμη ..θα έχει και προβολή σε λίγο ...σε πραγματικό χρόνο .

Μμ. είπε...


Χα, χα! Μη κρύβε λόγια, Λύκαστρε.
Ειπέ τα πράγματα ιδίοις ονόμασι.
Οι Μεν Σερραίοι ¨ Λούτσαι στον κατήφορο ¨
οι δε Αρχιδάκλειοι ΄ορχίδια στον ανήφορο, με αγγελικά φτερά.¨
Αλλά πού η απορία;
Μ' αυτούς τους εβραιοπουστομασώνους αδιευκρινίστου φύλου και φυλής,
και τους Μ.Κ.Ο. δοσίλογους πολιτικούς μεθ' ών ενεπλάκημεν,
τί αν άλλο αγαθόν περιμένωμεν;

Άντε, βοηθειά μας
και καλά μας ηθικά αντισώματα.
Η ελληνική ψυχή γαρ ουδαμώς αποθνήσκει.
Έσσεται ηλύσιον ήμαρ.

Ευθυμήσαμε πάλιν, ως αν έλεγεν και ο Σεφέριος κωμικός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ευθυμήσαμε πάλιν, ως αν έλεγεν και ο Σεφέριος κωμικός. "

Μα ακριβώς για αυτόν τον λόγο το ανέβασα αγαπητέ φίλε, για να γελάσουμε διότι μας χρειάζεται λίγο γέλιο...βρε αδελφέ όλο δυσάρεστα ακούμε και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κρητη μου ομορφο νησι
κρητη λεβεντογεννα
για πε μου πως εγεννησες
τοσους πουτανας γεννα?

Ανώνυμος είπε...

Ο στολισμός στην Βασ. Σοφίας αφιερωμένος στον Δράκοντα 616
Τώρα η Πανεπιστημίου με την Ογδοάδα του υποχθόνιου κερασφόρου Θαμούν πλαισωμένη με τους 9 μιναρέδες στο υπογάστριο και εκατέρωθεν από μία Τριάδα (2Χ3=6)

Ρε τα λαμόγια. ξεσάλωσαν σ' όλη την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο στολισμός της πανεπιστημίου:

https://image.shutterstock.com/image-photo/image-450w-268962095.jpg

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ η φωτογραφία από την Πανεπιστημίου...φαίνεται ότι ο καιρός πλησίασε για το "ανέβασμα του Θηρίου"....για αυτό βιάζονται να αναγγείλουν τον ερχομό του. Όπως τα Χριστούγεννα είναι ο ερχομός-γέννηση του Χρειστού....αυτοί βιάζονται για την δική τους αναγγελία ερχομού.!

https://www.ethnos.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2019/12/panepistgiorgkontarinis.jpg?itok=DBWuSOYV

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Τα τελευταία σαράντα χρόνια, μάλλον στην φαντασία και όχι στο βρακί τους, τα έχουν στην πλειοψηφία τους οι κρητικοί...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία Σουφλή οι Κρητικοί είναι δύο λογιών άνθρωποι. Είτε θα είναι πολύ καλοί, είτε θα είναι καθάρματα....μέση κατάσταση δεν υπάρχει σε αυτούς.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, αυτό ίσχυε κάποτε... Επίτρεψέ μου να έχω προσωπική άποψη, μια και οι γιοί μου φέρουν κρητικό αίμα... Τα χρόνια του Παπανδρεϊσμού, η Κρήτη αλλοτριώθηκε τόσο πολύ, που σήμερα τις κουμπούρες δεν τις έχουν για να πολεμούν, αλλά για τους γάμους και τα πανηγύρια. Ανεξάρτητα απ' αυτό όμως, όταν έχεις Μπενι ΖελόΝ, Μητσοτάκηδες, Βουλγαράκηδες και είσαι τίγκα από στοές, μπασταρδεύεις...

Υ.Γ. Αλήθεια, είδες το Δημητρά;;; Το παιντί του Σόρος και των οβριών, κατέθεσε νέα μήνυση... και είμαστε μέσα... κι εσύ, κι εγώ...
Ιδού και η απόδειξις... https://attikanea.blogspot.com/2019/12/bloggers.html

Αλλά εγώ, σε νικάω στα σημεία... έχω μαζέψει πιο πολλές μηνύσεις...
Και πίστεψέ με, δεν έχει ίχνος φεμινισμού το σχόλιό μου... και τον καφέ μου τον πίνω ζαχαρωμένο σαν γλυκό του κουταλιού χαχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ :

" Υ.Γ. Αλήθεια, είδες το Δημητρά;;; Το παιντί του Σόρος και των οβριών, κατέθεσε νέα μήνυση... και είμαστε μέσα... κι εσύ, κι εγώ...
Ιδού και η απόδειξις... https://attikanea.blogspot.com/2019/12/bloggers.html

Φυσικά και το είδα. Ακόμα γελάω.! Είναι γνωστό ότι το δέντρο που έχει "καλό καρπό" μαζεύει τις "μύγες".! Αυτά θα είναι τα "παράσημα" μας...αργότερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαζευτούμε ΟΛΟΙ όσοι μας έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά....να βρούμε έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δικηγόρο, να βάλουμε όλοι μαζί ρεφενέ τα λεφτά, και να τον μηνύσουμε. Ένας η δύο μόνοι τους δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτε. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Αυτό όμως που έχω καταλάβει, είναι ότι όλο αυτό ΔΕΝ το κάνει μόνος του. Έχει τα ρουφιανάκια του, διότι ένα άτομο αυτός μόνος του εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να διαβάζει όλα όσα γράφονται στο διαδίκτυο. Υπάρχει ολόκληρο δίκτυο από πίσω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ : και τον καφέ μου τον πίνω ζαχαρωμένο σαν γλυκό του κουταλιού χαχαχαχα

Αγαπητή κυρία Σουφλή...σκέτο είπα ότι τον πίνω δηλαδή χωρίς γάλα...όχι πικρό.!! Βάζω πάντα μέσα 3 κουταλιές ζάχαρη. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι Κρητικοί στην εποχή μας είναι οι πιο μπερδεμένοι άνθρωποι στον πλανήτη δίπλα στους Εβραίους και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Μητροπολιτική Ελλάδα φοβούμενη διαρκώς μια πιθανή απόσχιση του νησιού από τον εθνικό κορμό επέτρεψε στους Κρητικούς να αλωνίζουν ανενόχλητοι και κυριολεκτικά να κυριαρχούν στην πολιτική της χώρας. Τους ώθησε επίσης να συμπεριφέρονται σαν τα κλασικά κακομαθημένα κανακάρια των υπολοίπων νησιών και να υπερεκτιμούν την παρουσία τους. Σαν αποτέλεσμα αυτών των συμπεριφορών μαζί με μία έντονη τάση των λαϊκών Κρητικών, θα την χαρακτήριζα ανασφάλεια, να θέλουν να μονοπωλούν τον ηρωισμό και τον ανδρισμό όπου βρεθούν και όπου σταθούν είχε σαν αποτέλεσμα η δημοτικότητά τους τα τελευταία 40 χρόνια να πέσει στα βάραθρα.
Για πολλούς ανθρώπους η ανεξέλεγκτη εκδικητικότητα των Κρητικών μέσα σε μία άνομη κοινωνία, αρκεί κανείς να αναφέρει μόνο το πώς οδηγούν στο Ηράκλειο, συν την διαρκή παρουσία των Μητσοτάκηδων στην Πολιτική, παρέσυραν και έπνιξαν ό,τι καλό έχει να παρουσιάσει η Κρήτη και οι άνθρωποί της τους τελευταίους δέκα αιώνες.

Σήμερα δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να πει μια καλή κουβέντα για τις συμπεριφορές τους. Βάλε και κάτι ηλίθια σήριαλ στην τηλεόραση τελικά ήρθε και έδεσε το σιρόπι. Πολλοί βλέπουν πλέον με απέχθεια τα καμώματα και τους παλικαρισμούς των τσαμπουκάδων Κρητικών και αποφεύγουν κάθε συναναστροφή μαζί τους.
Ζορμπάς στην τουρκική γλώσσα σημαίνει τσαμπουκάς, παλικαράς, νταής. Εγώ σαν απλός Έλληνας ποτέ δεν καμάρωσα για το αίσχος και την αυθάδεια του Τουρκο-Ζορμπά τον οποίο κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν και ανέδειξαν σε εθνικό σύμβολο στα μάτια των αλλοδαπών. Μπορώ όμως να καταθέσω ένα κατάλογο 10 σελίδων με τους λόγιους, συγγραφείς και γενικά τους ανθρώπους των γραμμάτων της Κρήτης που φρόντιζαν, όσο διαρκούσε η ολέθρια για το γένος μας Τουρκική κατοχή, να διατηρηθεί το φως του πολιτισμού μας. Μπορώ να υπενθυμίσω τον φόρο αίματος που πλήρωσαν οι Κρητικοί για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και ας μην συζητείται πολύ αυτή η προσφορά. Μπορώ ακόμα να πάω και στην αρχαία Κρήτη και εκεί αφού παραμερίσω τους πανούργους Τελχίνες εισβολείς να διακρίνω ημίθεους και Ετεοκρήτες όπως εύκολα μπορώ να διακρίνω και τους εγκάθετους Κιρκάσιους, που μπήκαν και φώλιασαν σαν σφήκες μέσα στον κορμό της Κρήτης.
Πρέπει να αγαπάς κάποιον για να κάνεις τον κόπο να τους ασκήσεις κριτική. Ενδείκνυται λοιπόν να ασκούμε κριτική στους Κρητικούς και να τους υπενθυμίζουμε το απαράδεκτο της συμπεριφοράς τους, κάτι που έχω κάνει με λαμπρά αποτελέσματα.
«Φιλαράκο, φίλε, σύντεκνε», όπως θές πες τον, « γιατί θέλεις να φαίνεσαι τόσο αντιπαθής και αλαζονικός, ποιος σου χρωστάει κάποιο έστω και ελάχιστο βαθμό ανοχής;»
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει χαμένος ο κόπος όποιου το κάνει.


Ανώνυμος είπε...


"Ο στολισμός στην Βασ. Σοφίας αφιερωμένος στον Δράκοντα 616
Τώρα η Πανεπιστημίου με την Ογδοάδα του υποχθόνιου κερασφόρου Θαμούν πλαισωμένη με τους 9 μιναρέδες στο υπογάστριο και εκατέρωθεν από μία Τριάδα (2Χ3=6)"

-Αυτό είναι το σύμβολο του Σεληνολατρικού Τιτάνα Αμμών, προσέξτε τις λεπτομέρειες:


https://static.ffx.io/images/$zoom_0.235%2C$multiply_1%2C$ratio_1.776846%2C$width_1059%2C$x_0%2C$y_696/t_crop_custom/w_768/t_sharpen%2Cq_auto%2Cf_auto/6c18e24fcd42f50523cbace769488e66090f4821

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι ένα χρυσό περιλαίμαιο που βρέθηκε στον τάφο του Τουταγχαμών η Τουτ-αγχ-ΑΜΜΩΝ που παριστάνει ένα χρυσό όρνεο με ουραίο, εδώ φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες και το....ΦΙΔΙ.

https://www.flickr.com/photos/54578483@N03/41119995860

Εδώ και πληροφορίες για τον Ουραίο η «Ιαρέτ».
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82