ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μα τόσο μεγάλος έρωτας; Στήριξη Τραμπ σε Ταγίπ ακόμα και για τους S-400

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όπως έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ ...." Ο Τράμπας  άλλωστε μαζί με τον Πούτιν και τον Ερντογάν βρίσκονται μαζί στην ίδια πλευρά του λόφου....μαζί χέρι χέρι θα βαδίσουν τον δρόμο για την νίκη η τον όλεθρο." .
Βέβαια από την μια διαβάζουμε ότι υπάρχει μεγάλος έρωτας και στήριξη του Τράμπα στο φιλαράκι του τον Έρντυ, και από την άλλη διαβάζουμε  ότι...." Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι εξετάζει την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία με αφορμή την αγορά του ρωσικού αμυντικού συστήματος S-400 από την Άγκυρα." .!!!
Άν μαζεύαμε όλα τα λόγια  και όλα  τα tweets του Τραμπ. Θα μαζέψουμε υλικό για να φτιάξουμε κόμικς χίλιες φορές καλύτερα από τον Άστεριξ και τους Γαλάτες.!!


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξήρε τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπερασπίστηκε την απόφαση της Ουάσινγκτον να αποχωρήσει από τη βορειοανατολική Συρία, σε δηλώσεις του από το Λονδίνο όπου έχει μεταβεί για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.
«Μου αρέσει η Τουρκία και τα πάω πολύ καλά με τον πρόεδρο», δήλωσε ο Τραμπ, ενώ πρόσθεσε ότι η Άγκυρα «δεν θα μπορούσε να έχει στηρίξει περισσότερο» την Ουάσινγκτον όταν οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τον τουρκικό εναέριο χώρο για να εξαπολύσουν την επίθεση στην οποία τελικά σκοτώθηκε ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.
Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι η αμφιλεγόμενη απόφασή του να απομακρύνει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη βορειοανατολική Συρία τώρα θεωρείται «μια πολύ καλή συμφωνία», ενώ πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ «έχουν τον πλήρη έλεγχο του πετρελαίου» το οποίο το ΙΚ χρησιμοποιούσε ως πηγή χρηματοδότησης.

Εξάλλου ο Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400, λέγοντας ότι ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα αρνήθηκε να της πουλήσει Patriot. «Το είπαν αρκετές φορές και μετά η Τουρκία πήγε και αγόρασε ρωσικούς πυραύλους», κατήγγειλε ο Τραμπ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όπως έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ ...." Ο Τράμπας άλλωστε μαζί με τον Πούτιν και τον Ερντογάν βρίσκονται μαζί στην ίδια πλευρά του λόφου.

ειμαι νεος εδω και δεν ξερω αν εχεις αιτιολογησει καπου αυτο παλιοτερα,και εχω μια απορια,αφου ειναι και οι τρεις στην ιδια μερια αρα δηλαδη συμπορευονται τα συμφεροντα τους τοτε προς τι ολος αυτος θιασος με τις αντιπαραθεσεις,και αυτοι οι τρεις με ποια αλλα συμφεροντα εξω απο αυτους εχουν πραγματικη αντιπαλοτητα?
Ξερουμε οτι την Συρια την ηθελαν να πεση μαζι με τον Ασαντ να καθαρισει το εμποδιο αυτο,αλλα η Ρωσσοι την υποστηριξαν και την υποστηριζουν με στρατιωτικες δυναμεις οπου χτυπησαν και το λεγομενο ΙΣΙΣ εκει,οι μεν αλλοι δυο η Τουρκια και οι Αμερικανοι ενισχυαν το ΙΣΙΣ,οι μεν Τουρκοι φανερα και οι Αμερικανοι κρυφα,αρα εδω υπαρχουν αντιφασεις που δεν πειθουν οτι ειναι μαζι και οι τρεις,εκτος και αν αλλαζουν απο μερα σε μερα αποφασεις σαν να ειναι πουκαμισα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ,οι μεν αλλοι δυο η Τουρκια και οι Αμερικανοι ενισχυαν το ΙΣΙΣ,οι μεν Τουρκοι φανερα και οι Αμερικανοι κρυφα,αρα εδω υπαρχουν αντιφασεις που δεν πειθουν οτι ειναι μαζι και οι τρεις,εκτος και αν αλλαζουν απο μερα σε μερα αποφασεις σαν να ειναι πουκαμισα. "

Καμμία αντίφαση....όταν αναφερόμαστε στην Αμερική δεν αναφερόμαστε σε μια ενιαία ολότητα και οντότητα. Η Αμερική είναι χωρισμένη στα δύο. Αυτοί που βοήθησαν να δημιουργηθούν όλες οι μουσουλμανικές τρομοκρατικές οργανώσει είναι οι Δημοκρατικοί (Γάιδαροι)....Υπάρχει μια ομιλία της Nuland απο το υπουργείο Εξωτερικών ( State Department's) όπου καυχάται ότι έχουν ξοδέψει 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταλάβουν την Ουκρανία.Το ίδιο και με την Χίλαρι Κλίντον, διέθεσε 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσουν μια «επανάσταση» για να ανατρέψουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας το 2014.

Όλες μα όλες τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις του πλανήτη, τις έχουν ιδρύσει και εκπαιδεύσει οι Η.Π.Α. Τα δε δυτικά Μ.Μ.Ε. ονομάζουν αυτές τις οργανώσεις ως «αντάρτες» της ελευθερίας. Η ισλαμιστική τρομοκρατία αποτελεί τον μη κυβερνητικό βραχίονα των Η.Π.Α. για την διεθνή επιβολή τους.
Δες εδώ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/02/blog-post_33.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

O Tραμπ ανήκει στο αντίπαλο πόλο εξουσίας...στους Ρεπουμπλικάνους ...Πούτιν και Τράμπ βρίσκονται σε συνεννόηση στο θέμα της Τουρκίας...και σε συμμαχία, διότι θα την χρησιμοποιήσουν (την Τουρκία) στο μέλλον για ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.!Οι Μογγόλοι βασίζονται για την επιβίωσή τους, στην αμέριστη υποστήριξη του Τ-Ράμπο .
Ξεχνώντας όμως, ότι αυτός δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη ούτε την δική του επιβίωση. Το συμπέρασμα είναι, ότι όποτε ο Τραμπ πέσει, η όποτε κάποιος συμβιβασμός επιβληθεί, θα έρθει η ώρα για τους Μογγόλους να εισπράξουν τα επίχειρα της δολιότητάς τους.
Και τότε, ο Αλλάχ ο ίδιος να κατέβει, δεν θα μπορεί να τους γλυτώσει.

Οι Χαζαροεβραίοι Τραπεζίτες (Ρότσιλντ ) που ελέγχουν οικονομικά την Αμερική και τους Δημοκρατικούς αυτοί ΔΕΝ τα πάνε καλά με την Ρωσία και ήθελαν τον κατακερματισμό της Συρίας....αυτοί με υποχείρια πολιτικούς όπως Χίλαρι Κλίντον και Νούλαντ δημιούργησαν προβλήματα και στην Ουκρανία και στην Κριμαία...αλλά και με την συνεργασία της δικής τους φράξιας μέσα στην CIA και στις άλλες μυστικές υπηρεσίες ενορχήστρωσαν και σχεδίασαν το πραξικόπημα για να "φάνε" τον Έρντυ. Φυσικά του σφύριξαν οι Ρώσσοι τα νέα...αφού τους ενημέρωσαν και αυτούς με την σειρά τους ...ο άλλος πόλος εξουσίας στην Αμερική, τους οποίους υπηρετεί ο Τράμπας.

Οι Χαζάροι Εβραίοι μισούν αφάνταστα την Ρωσσία...διότι η Ρωσσία μεταξύ του 965 και 969 με τον τότε ηγεμόνα των Ρως του Κιέβου Σβιατοσλάβος Α΄ κατέλαβε την πρωτεύουσα Ατίλ και κατέλυσε το κράτος των Χαζάρων. !! Οι Χαζάροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...και για αυτό κατηγορούν τους Ρώσσους. Το ΝΑΤΟ ελέγχεται απο τους Χαζαροεβραίους τραπεζίτες...και όχι απο τον Τράμπ και την δική του φράξια...για αυτό το ΝΑΤΟ ήταν και θα είναι πάντα ΕΧΘΡΙΚΟ προς την Ρωσσία.

ΑΡΡ. είπε...


Ωραία. Και Γερμανία, Γαλλία, Ισραήλ και αραβικά (πλην τουρκοφίλου Κατάρ) κράτη όπως και οι Τεξανοί πετρελαιάδες πώς τοποθετούνται στο γενικό αυτό γεωπολιτικό παίγνιο;
Και μια απορία: Δεδομένης της Ροτσιλδοχαζαρικής έχθρας προς την Ρωσία,
πώς δικαιολογείται η φιλοτουρκική στάσις του Ροτσιλδοχαζαρικού ΝΑΤΟ, της Τουρκίας ούσης συμμάχου της Ρωσίας και συνεργάτου του ¨Δημοκρατικογενούς¨ ΙΣΙΣ όν η φράξια Τραμπ αντιμάχεται;
Μήπως ηττηθέντος του ΙΣΙΣ αι κοιναί αμαρτίαι ΗΠΑ και Τουρκίας εξαλείφονται και μια νέα συμμαχία ρωσο-τουρκο-τραμπαμερικανική αναδεικνύεται, εν όψει, ως και συ λέγεις Λύκαστρε, της συμπήξεως κοινού Τραμπαμερικανικού και Ρωσικού μετώπου κατά Κίνας; Ναι αλλά εις την Μεσόγειο δεν προκύπτει στρατηγικό κενό;
Η Γαλλία, Αίγυπτος Ιταλία και λοιποί περιμεσογειακοί πώς θα αντιδράσουν παραδοθείσης της Μεσογείου ως ενεργειακόν αντάλλαγμα για την συμμαχία αυτή;
Έπειτα ο Τούρκος όμως είναι απρόβλεπτος, άπληστος και αδίστακτος ασιάτης.
Ο Ισλαμοχίτλερ σουλτάνος έχει μεγάλας βλέψεις. Εάν βάλει πόδι στην Μεσόγειο.... γι αυτό αφώπλισαν ευρωδημοκρατικώς, οικονομικοπολιτικώς, την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό νότο...

Γενικώς βράζει μεγάλο καζάνι.
Και η Ελλάς δυστυχώς προώρισται υπό των συμμάχων της δοθήναι εν είδει αβαρίας, ως εξιλαστήριο θύμα και ο μεγαλύτερος χαμένος της υποθέσεως για τον εξευμενισμό του ισλαμικού θηρίου. Εκτός και...
Όντως έσχατοι ημέραι